-
[quote=SEYYAH;117196]biz KISA pozdan karımızı dün sabah boşuna realize etmedik yavrım :::
ben boşuna demiyorum BİŞEY EKSİK düşüş için diye...var ki bi bildiğimiz konuşuyoruk :p
çok sıkıldım kapatıp ekranı gitmek istiyorum poz. var.nereye gidecen? :([/quote]
BİR ŞEY EKSİK ha..bağa arkadaşından ayrılmak isteyen teen age ağızı yapma..."bir şey eksik hayatım ilişkimizde ama adını koyamıyorum" der gibi...kara dayanamadaım kapattm desen eşuna.... :)
şimdi, yataya bağladı amcalarki, son trendde para kazanan histemciyide sistemciyide önce bir sağacaklar...sonra yukarı yada aşağı keyifleri bilir..
-
[quote=mbm;117192]vobix i de kaybettik..:):):)[/quote]
OOOO cozuttu VOBIX,
OOO çıldırdı bu X
-
spotta işlem durdu sanki.
-
[quote=kao;117193]Efendimiz yaşasaydı oda emin olun oralara takılırdı...3-5 günlük dünyada en iyinin nasıl yapıldığını anlatım bir gün size özelden...mesaj kotam 50 yi bulunca...[/quote]
Ben cidden erak ettim!!
-
[quote=Astatin;117202]...kara dayanamadaım kapattm desen eşuna...[/quote]
nirden bilding? :::
radyoaktif sızıntı seni :::
-
meriilll teyze sahneye çıkmışş
-
-
[quote=kao;117193]Efendimiz yaşasaydı oda emin olun oralara takılırdı...3-5 günlük dünyada en iyinin nasıl yapıldığını anlatım bir gün size özelden...mesaj kotam 50 yi bulunca...[/quote]
Sayın kao,
İğnelemek hoş olmuyor deyip bende sizi iğneleyeyim.
Efendimiz olsaydı eminim VOB gibi türev piyasalarda sizin ve bizim yaptığımız gibi av peşinde koşardı.
Bu iğneyi bir şahsiyetin avukatlığını yapmak veya polemik yaratmak için değil, iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak gerektiğini düşündüğümden yazdım.
Bol şanslar...
-
44750 e çekecekler gibi gelyor... nerden geliyor bilmiyorum..
-
[QUOTE=mavi;117209]Sayın kao,
Efendimiz olsaydı eminim VOB gibi türev piyasalarda sizin ve bizim yaptığımız gibi av peşinde koşardı.
[/QUOTE]
Aynı cümleyi içimden geçirdim de yazmayayım yine dedim, elinize sağlık...
-
[QUOTE=Astatin;117203]OOOO cozuttu VOBIX,
OOO çıldırdı bu X[/QUOTE][QUOTE=SaNCaKTaR;117199][CENTER][CENTER][B][COLOR=black][FONT=Tahoma][SIZE=3]Oğul, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/CENTER][/CENTER]....
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] Bilesin ki, Atın iyisine doru, [COLOR="Blue"]Yigidin iyisine deli derler...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]Sen cortlardan para kazanmak istiyorsan terk et burayı al BBni eline.
İki gün böyle takıldın senas sonu gerkeeni yapıp 44,000 altına bastık. .boks.
Bunların dokundurtanları çıkmış vodaf - o - ne getirmiş.
-
alımlar yine geldi yatay bantta işlem zor flat kalayım en iyisi