Gökhan son yazdıkları silip daha düzgun yazmanı rica edıyorum LÜTFENNNNNNN SiLLLL
Printable View
Gökhan son yazdıkları silip daha düzgun yazmanı rica edıyorum LÜTFENNNNNNN SiLLLL
Bencede gökhan bir büyüğün olarak rice ediyorum uyma sen.:mad:üüü
[QUOTE=SaNCaKTaR;117217]Gökhan son yazdıkları silip daha düzgun yazmanı rica edıyorum LÜTFENNNNNNN SiLLLL[/QUOTE]
Cendermeler daha yokken iyi olur.
[quote=Larossıan;117215]Y a bu Gökhan hiç küfür etmeden ne güzel gidiyordu short long zorluyorsunuz bazen.:mad:[/quote]
Napıyım abi ya.Görmüyormusun.Geliyorlar ikide bir din kültürü ahlak bilgisi dersi veriyorlar.Biz müslüman değilmiyiz ya.Biz inanmıyormuyuz Mevlamıza.Bu kadar da olmazki.Kendi istedikleri yapılmıyor diye karşımızdakine kafir gözüylemi bakalım.Herkesin kendi hayatı.
kişisel alanlara,hassas konulara girmeden piyasayı tartışsak ta bi şahane olur :)
[QUOTE=VOBiX;116992][CENTER] [COLOR="Blue"][B]VOB Saatlik Grafik[/B][/COLOR]
[IMG]http://i40.tinypic.com/dwuhk3.png[/IMG][/CENTER]
İşte bir VOBiX grafiği. Burası için bir ilk. Dürtüklemek yasaktır..dng
Yukarıda görülen 43,350 ile 45,000 bandında sürünüyoruz. Göstergeler bildiğimiz MACD ve RSI ve düşüş trendlerini henüz yukarı kıramamışlar. Bir müddet daha bu bandda süründürürler. Okudun mu PY! .boks.[/QUOTE]
Bu göstergelerdeki düşüş trendleri kırıldı. Haberiniz ola!
[quote=YAVUZHAN;117221]kişisel alanlara,hassas konulara girmeden piyasayı tartışsak ta bi şahane olur :)[/quote]
Sildim ok.Full lönk.:D:DHergece long.
[quote=sazan;117142]Bu şaşırtıcı gelecek ama az önce getiri grafiğini verdiğim sistemim,
Bu günkü yükselişte hala ala geçmedi ve açığa sat'ı koruyor.
[URL="http://img30.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30i.png"][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/9607/sistemvob30i.png[/IMG][/URL][/quote]
peki hala satta mı bay sazan :)
(Not: Cos bende çalışmıyor..Gerçi ben Cos u değil Tan'ı kullanıyorum. Misal, İndikatörün Tanjanıtı sıfırdan dan büyükse gösterge yükseliş eğilimindedir,
değilse düşüş yönlüdür..(bildiğimiz türev olayı)..ve eğer tan sıfırsa, gösterge ya yerel maxına yada minine ulşamıştır..falan falan..ama bendeki terminalde bu zurnikler çalışmıyor...yani trig fonksiyonlar...üüwwwww
almanyayı 5 puan alıyorlar en az 4 kademe alım geliyor 10 puan veriliyor sadece 1 veya 2 kademe düşüyor.
çiikısssss,
incitmeden, fırça kullanmadan yavaş yavaş alacaklar gıbı yapıp almıyorlar ama, çiikıssss
[quote=Leblebi;117225]almanyayı 5 puan alıyorlar en az 4 kademe alım geliyor 10 puan veriliyor sadece 1 veya 2 kademe düşüyor.[/quote]
elini belli etmemeye çalışıyor piyasa sabahtan beri.
öğleden sonra daha hareketli piyasa görebiliriz dün olduğu gibi..
future larda sabah başladığı seviyeler etrafında işlem görünce bizede yatay takılmak kalıyor.şahsi olarak yukarı oynamaya daha elverişli görüyorum piyasayı.tabi 44 bin altına sarkarsak görüşüm değişir :)
[quote=Leblebi;117225]almanyayı 5 puan alıyorlar en az 4 kademe alım geliyor 10 puan veriliyor sadece 1 veya 2 kademe düşüyor.[/quote]
İşte ben bu paraları böyle yaptım.Onun anlamı alış baskısı var demek.Yani artmamız lazım.Ama haber odaklı satış gelirse bilemem.Düşmeyecez.Ben dünkü projeksiyonuma uyacam.Longlayıp beklenmeli artık.Piyasa çıksın yataylıktan.Buradan 10 15 günde 1e 3 alınır.Al satla.