[COLOR="Red"][B]Hatırlatma : [/B][/COLOR][URL="http://namazsureleri.blogspot.com/2007/07/ilk-tamamlananlardan-olan-bu-sre-mesaj.html"] Kâfirûn Sûresi Âyet 6:[/URL] [COLOR="White"]Sizin dininiz size, benim dinim bana.[/COLOR]
Printable View
[COLOR="Red"][B]Hatırlatma : [/B][/COLOR][URL="http://namazsureleri.blogspot.com/2007/07/ilk-tamamlananlardan-olan-bu-sre-mesaj.html"] Kâfirûn Sûresi Âyet 6:[/URL] [COLOR="White"]Sizin dininiz size, benim dinim bana.[/COLOR]
[quote=sazan;117128]Astatin'im, Sibernatik adamın bugünkü version'ı (yeni avatarına ithafen yazdım),
Bir trigonometrik fonksiyon örneği vereyim. (Niye SIN değil COS kullandığımı da siz bulun)
Mesela ,
Bir Elliot Wave Oscilliatörü çiziktir. (EWO(5,34))
Bir de COS(EWO(5,34)) çiziktir ve farklarına bir bak istersen.
Sonra Cos'lu olan grafiğe 0.786 seviyesinde bir yatay çizgi çiz ve fiyat hareketlerini incele. Sonrasında 0.618 ve 0.382 çizgileri ile bir bak.
Bu söylediğim sayılar çok önemli fibonacci seviyeleri.
Yapabilen olabilecek mi bakalım. Sırf bu bilgilerle bile çok karlı bir trading sistem geliştirebilirsiniz. (Tabi ki 0.382 yukarı geçildi ise al yada sat vb basitliklere kaçmazsanız.)[/quote]
Ben TAN cıyım bay SAZAN :) Görmmeiştim bu mesajıda..Akşam bakayım..Ben trigleri, filtre olarak kullanmayı düşündüm hep..misal; bir kök al koşulu yazdınız..bunun al verdiği yerde seçilmiş 5 indikatörün 2-3 yada her neyseki adetinin tancntı hala negatifse AL sinyali feykitr gibi....ama benim terminalde çalışmıyo bu "trig the zurnig" ler...üwwwwüüüüüü
[QUOTE=Leblebi;117216]alımlar yine geldi yatay bantta işlem zor flat kalayım en iyisi[/QUOTE]
diye bıktırdıktan sonra ver elini netarafaysa işte ::: sinir harbi piyasa
Dolarda ne oluyor acıklayabilen varmı 1,58-1,53lerde aşağı yukarı asansör gibi hareket ediyor
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Birşey dikkatimi çektiğinden yazma, hatırlatma ve mümkünse dikkate alınma ihtiyacı hissettim.
Her ne hikmetse yavaş traderlara pek bulaşılmıyor da, hızlı traderlara özellikle bulaşılmaması gereken seans içlerinde sıkça bulaşılıyor.Seansın stresindendir diyerek iyiniyetli düşünmeye çalışıyorum.Aynı iyiniyeti kişisel eleştiri yapmak isteyenlerin de(haklarıdır) eleştirilerini seans sonlarına saklamalarını rica ediyorum.Hem forumu takip eden bizler(ki ben gün içi ender takip edebiliyorum), hem de o anda piyasaya odaklanması gereken eleştirilecek kişi adına.
Bol şanslar hepimize...
[QUOTE=Astatin;117230]Ben TAN cıyım bay SAZAN :) Görmmeiştim bu mesajıda..Akşam bakayım..Ben trigleri, filtre olarak kullanmayı düşündüm hep..ama benim terminalde çalışmıyo bu "trig the zurnig" ler...üwwwwüüüüüü[/QUOTE]
Diyom sana gönder sistemi ben gerekeni yapar yollarım sana .dng
Satış baskısı var gibi yapıp satmayacaklar ve fakat düşmüyorsa çıkar imajı verip çıkarmayacaklar
44300 ve altında merril müdahele ediyor piyasaya..
Full shortum.İsc 3 kademe düştü tepeden.Daha longlamam.Ciddiyim.İsc düşmemeliydi 5.30 düştü.
[quote=tuareg;117235]Satış baskısı var gibi yapıp satmayacaklar ve fakat düşmüyorsa çıkar imajı verip çıkarmayacaklar[/quote]
kafalarımız ambele olacak yani :..:
[quote=mavi;117209]Sayın kao,
İğnelemek hoş olmuyor deyip bende sizi iğneleyeyim.
Efendimiz olsaydı eminim VOB gibi türev piyasalarda sizin ve bizim yaptığımız gibi av peşinde koşardı.
Bu iğneyi bir şahsiyetin avukatlığını yapmak veya polemik yaratmak için değil, iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak gerektiğini düşündüğümden yazdım.
Bol şanslar...[/quote]
Ben burda yatırım yapıyorum,birikimlerimi değerlendirmeye çalışıyorum,yanlış olan bir şey yapmıyorum...benim mesleğim finans ve para piyasaları ve ben mesleğimin bir parçasını yapıyorum,insanın mesleğini ve birikimlerini değerlendirmesini bu şekilde yorumlamanızda komik,beac, lerden iyi bir bağ kurmuşunuz!!!ama çok mantıksız olmuş.
[QUOTE=tuareg;117235]Satış baskısı var gibi yapıp satmayacaklar ve fakat düşmüyorsa çıkar imajı verip çıkarmayacaklar[/QUOTE]
zabahtan beri yaptıkları o ... van minut sistem bakanlara zırt pırt alıp sattırıyolar :::