gökhan otel internet hızı senin hızına ayak uydurabiliyormu yoksa telefonlamı işlem yapıyorsun tatildeyken ? hoş telefonlada zor ya..
Printable View
gökhan otel internet hızı senin hızına ayak uydurabiliyormu yoksa telefonlamı işlem yapıyorsun tatildeyken ? hoş telefonlada zor ya..
[quote=mavi;117233]Saygıdeğer Arkadaşlar,
Birşey dikkatimi çektiğinden yazma, hatırlatma ve mümkünse dikkate alınma ihtiyacı hissettim.
Her ne hikmetse yavaş traderlara pek bulaşılmıyor da, hızlı traderlara özellikle bulaşılmaması gereken seans içlerinde sıkça bulaşılıyor.Seansın stresindendir diyerek iyiniyetli düşünmeye çalışıyorum.Aynı iyiniyeti kişisel eleştiri yapmak isteyenlerin de(haklarıdır) eleştirilerini seans sonlarına saklamalarını rica ediyorum.Hem forumu takip eden bizler(ki ben gün içi ender takip edebiliyorum), hem de o anda piyasaya odaklanması gereken eleştirilecek kişi adına.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Yatay olmasa ben yazıları akşam okurdum.Yatay piyasa o yüzden gördüm.Neyse.
[quote=YAVUZHAN;117236]44300 ve altında merril müdahele ediyor piyasaya..[/quote]
Piyasada isc 5.3 düşmemeliydi.Başka söze gerek yok.Bu arada dow 250 450 arasında 10 kere gitti geldi galiba.Ne zaman kırılcak bu yön ya.Full short devam ediyorum.
[QUOTE=YAVUZHAN;117241]gökhan otel internet hızı senin hızına ayak uydurabiliyormu yoksa telefonlamı işlem yapıyorsun tatildeyken ? hoş telefonlada zor ya..[/QUOTE]
Canlı seans yapmazsanız Otelin neti telefondan hızlıdır.
Bizde bi müşteri vardı. Canlı seans yapardık telefondan.Elin tuşta bekletir adamı.
İsc düşmeden alım baskısı vardı.Şimdi satış baskısı ile inim inim inleyecek.Hem de çok emir yazıldı epey satışa iscde.
kısa devam ...
bizimkiler oyun oynamaya kalkarlarsa stop noktamda karLARIMI alır çekilirim....
yoksa kısa devam......
fdax 5000 gecerse 44350 kadar ralli olur, demedı demeyın
yukardaki yazımda inceltme işareti olmayınca nasıl bir anlam çıkmış lo öyle.....
[B]karımı alır çekilirim....[/B]
onu karlarımı alırım diye düzelteyimde başka taraflara çekilmesin HA HAAAA....:):)
tartışmayın bakayım....bak ben kaç zamandır ceza alıyormuyum... herkes işini yapsın.. parasını kazansın....
Arkadaşlar Cum'a nız Mübarek olsun
[QUOTE=mbm;117248]yukardaki yazımda inceltme işareti olmayınca nasıl bir anlam çıkmış lo öyle.....
[B]karımı alır çekilirim....[/B]
onu karlarımı alırım diye düzelteyimde başka taraflara çekilmesin HA HAAAA....:):)
tartışmayın bakayım....bak ben kaç zamandır ceza alıyormuyum... herkes işini yapsın.. parasını kazansın....[/QUOTE]
Bize okulda onu öğretirken örnek verdikleri cümle "Kârına ortağım" idi. :D
pis basacaklar kanaatindeyim
fixçi ANNA nasıl? Sen nasılsın? Bugün sesin soluğun çıkmıyor gibi hayırdır? Sorun yok dimi?