[QUOTE=Astatin;117251]pis basacaklar kanaatindeyim[/QUOTE]
BBNi al git bak nasıl basıyorlar. .kom
Printable View
[QUOTE=Astatin;117251]pis basacaklar kanaatindeyim[/QUOTE]
BBNi al git bak nasıl basıyorlar. .kom
Altın ve PetroLun yükselmeleri bana iyiboga kıyımı olacagını hatırlatıyor ama bu günlerde hep yanılıyorum ölesine dikkatimi Çekti paylaşayım dedim..
quote=selçuklu;117245]kısa devam ...[/quote]
Patron bu ne iş yaww...Ben long değilken -filatken-senin lonk yılanları çatır çatır 1000 1000 kar koyuyordu ...şimdi senle aynı pozdayız ama ortam süt liman..yok mu sepette, ahırda, ormanda, kafeste bi hayvan...eyle bir atrkasiyon yapacak...:D:D
275 de biraz topladılar seans arasında 400 üstünde verirler dova kadar hiç hareket yok kendi adıma.
[quote=VOBiX;117253]BBNi al git bak nasıl basıyorlar. .kom[/quote]
ok..deneyelim...gidiyorum.. gitiiiiimmm
[QUOTE=VOBiX;117250]Bize okulda onu öğretirken örnek verdikleri cümle "Kârına ortağım" idi. :D[/QUOTE]
siz okulda bunlarımı ögrendiniz vobix.. ha haaaaa.
bizi kandırmışlar okulda.. hayat bilgisi cebir geometri falan filanla kafamızı ütülediler.....
karını paylaşalımda çok pis olurmuşş........:D:D
[quote=Astatin;117251]pis basacaklar kanaatindeyim[/quote]
alacaklar alacaklar:..:
[quote=Astatin;117255]quote=selçuklu;117245]kısa devam ...[/quote]
Patron bu ne iş yaww...Ben long değilken -filatken-senin lonk yılanları çatır çatır 1000 1000 kar koyuyordu ...şimdi senle aynı pozdayız ama ortam süt liman..yok mu sepette, ahırda, ormanda, kafeste bi hayvan...eyle bir atrkasiyon yapacak...:D:D[/quote]
Demek ki yılanlar Lonk e çalışıyor Shor giymem dıyor.......N güldüm oLe allah ta seni güldürsün.lelele
[quote=Astatin;117224]peki hala satta mı bay sazan :)
(Not: Cos bende çalışmıyor..Gerçi ben Cos u değil Tan'ı kullanıyorum. Misal, İndikatörün Tanjanıtı sıfırdan dan büyükse gösterge yükseliş eğilimindedir,
değilse düşüş yönlüdür..(bildiğimiz türev olayı)..ve eğer tan sıfırsa, gösterge ya yerel maxına yada minine ulşamıştır..falan falan..ama bendeki terminalde bu zurnikler çalışmıyor...yani trig fonksiyonlar...üüwwwww[/quote]
Hala sat'ta dostum. Bu sistemin flat'ı yok.
[quote=Astatin;117257]ok..deneyelim...gidiyorum.. gitiiiiimmm[/quote]
bu araad BB kadar diskinç bi alet daha yok yeryüzünde..gece saat 11, plink plink mesaj geldi kırmızı ışığı yanıyo...baksan dert bakmasan dert..bakmamak sıkar..nalet olsun bu "fultaym aksesibıliti" ye....
bu arada gitmemişim...şimdi gidiyorum gerçekten...ya gittim işte..t2h
[QUOTE=Astatin;117255]quote=selçuklu;117245]kısa devam ...[/quote]
Patron bu ne iş yaww...Ben long değilken -filatken-senin lonk yılanları çatır çatır 1000 1000 kar koyuyordu ...şimdi senle aynı pozdayız ama ortam süt liman..yok mu sepette, ahırda, ormanda, kafeste bi hayvan...eyle bir atrkasiyon yapacak...:D:D[/QUOTE]
var var .. uyuyolar şimdi .. öğleden sonra çıkacaklar ortaya .. :D:D
Bugün 44 000 altı zor, ancak dökme amaçlı 44 000 altını gösterip sonra yukarı yapma olasılığı daha yüksek.
Bugün borsalar en yüksekten kapanma olasılığı yüksektir. Çok özel bir haber geçerse ancak düşüş olabilir...