son kısalarıda yaptım 44450 den......200-300 puan yukarısı stop...
sata gelirsek ballı kaymak olur....
Printable View
son kısalarıda yaptım 44450 den......200-300 puan yukarısı stop...
sata gelirsek ballı kaymak olur....
parası olan adamın tatile gitmesinde ne gibi bir sakınca var ben tam anlamadım.
çok afedersiniz zina da yapabilir bir insan bu hatayada düşebilir.envai çeşit yanlışı yapabilir,yolundan sapabilir fakat birgün öyle bir iyilik yaparki MEVLAM işlediği günahları bağışlar...
ALLAH herkese akıl fikir vermiş.kimsenin inancını sorgulamak kimseye düşmez.o kötü ben iyi müslümanım anlamına gelecek yazılar doğru değil.kimin ne kadar müslüman olduğunu,inancının ne kadar güçlü olduğunu ne ben bilirim ne sen ne de bir başkası...
herkesin günahıda sevabıda kendi boynuna...o nedenle forumda bu konuda tartışmak hoş değil.
44175 altı babafingo
Hikayenın devamı nedır sayın vobix, bu şiirden sonra ödül mü almış yoksa kellesini mi vermiş?
[quote=tuareg;117292]Hikayenın devamı nedır sayın vobix, bu şiirden sonra ödül mü almış yoksa kellesini mi vermiş?[/quote]
buna çok güzel bir yanıt var, şiirler yanı tarzda ama buraya yazmayayım :)
44.080 SHORT lar duruyor...ölü taklidi yapıyorum yanlız piyasa ölü kedi zıplaması yaparsa topu dikerik ki bana yapacak kimi geliyor nedense :o
kaldıracım dünde yazdım normalde aldığım pozun 2/3 ü şu an hala son kurşun duruyor 1/3 daha var.ve tüm poz. alındığında tüm sermayenin 1/3 ü kullanılmış olacak.
zıplarsa yukarı bişey olmaz ama sinir bozulur,gerim gerim geriliriz...ne gerek var PY canım kardeşim...ver gülüm aşağı ver yavrım aşağı...üzme kardeşini üüü
[quote=SEYYAH;117295]44.080 SHORT lar duruyor...ölü taklidi yapıyorum yanlız piyasa ölü kedi zıplaması yaparsa topu dikerik ki bana yapacak kimi geliyor nedense :o
kaldıracım dünde yazdım normalde aldığım pozun 2/3 ü şu an hala son kurşun duruyor 1/3 daha var.ve tüm poz. alındığında tüm sermayenin 1/3 ü kullanılmış olacak.
zıplarsa yukarı bişey olmaz ama sinir bozulur,gerim gerim geriliriz...ne gerek var PY canım kardeşim...ver gülüm aşağı ver yavrım aşağı...üzme kardeşini üüü[/quote]
ya onu bilmemde 15000 puan yükseliş..yatayda bğucu ve çarpıcı hareketler..bundan sonraki hareket çoook pis olacak çok...
pammbıkkk....al şortları koy çuvala, al şortları koy çuvala, salla salla vur duvara
HAHAHA surda yapılan espirilere yarılıyorum ... :D
merrill
city
ne işi var vadelide
vobu da elimizden alacaklar
[quote=SEYYAH;117290]çok afedersiniz zina da yapabilir bir insan bu hatayada düşebilir.envai çeşit yanlışı yapabilir,yolundan sapabilir fakat birgün öyle bir iyilik yaparki MEVLAM işlediği günahları bağışlar...[/quote]
haklısınız zani manidir adam ama iyi kalplidir affedilir
[QUOTE=tuareg;117292]Hikayenın devamı nedır sayın vobix, bu şiirden sonra ödül mü almış yoksa kellesini mi vermiş?[/QUOTE]
Bir kese altını cukkalamış. İkinci satırları görmeden ilk satırları okursanız da başka bir şey çıkıyor.
fdow saatlik..
[IMG]http://i41.tinypic.com/105thqv.png[/IMG]
bu fdowun sonu ne olur acep geceye........:)
vadeliye karışmam....