[QUOTE=cırcır;117315]gokan niye ceza aldı yazık degilmi cocuga :([/QUOTE]
küfür etmeden konuşacak..ayıp değilmi..ifade sorunu var...
Printable View
küfür etmeden konuşacak..ayıp değilmi..ifade sorunu var...
[quote=enorton;117310]Peki sizin normalde takip ettiğiniz sistem bu mu sn.sazan? Başka bir 20 dk lık sistem grafikleri de gönderiyordunuz, onda sistem flat da kalıyordu. Yoksa o mu, yoksa başka bir sistem mi? Teşekkürler..[/quote]
Daha öncede topiğe yazmıştım , yine belirteyim. Benim 3 adet sistemim var ve her birininde birer VOB hesabı var. Bir de bu sinyalleri icra eden bir bio-mechanical adamım var.
3 sistemimden birisi bu (konu geldiği için grafiğini verdim, trigonometrik fonksiyonlar), diğeri daha önce sinyallerini topiğe koyduğum sistem (şu anda flat ve sizin tanıdığınız), diğerinin ise grafiğini hatırladığım kadar koymadım.
Bir de 2 adet hesabım var. Birinde EW teorisine göre histem ile oynuyorum, Diğeri ise şu anda 5/10 short pozisyonda olan uzun vadeli portföy.
Sonuçta son paragraftakilerle histemsel (Elliott yardımı ile) (%50 portföy), önceki paragraftakilerle sistemsel (%50 portföy) oynuyorum.
[quote=Larossıan;117316][URL="http://img39.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2.png]"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/2029/screenhunter2.png[/IMG][/URL]
sat diyene kadar uzuna devam stoplu tabii.[/quote]
laros, birden fazla al koşulu mu kullanıyorsun?
yav gökan kimi kalayladın ki, ne yaptın yasaklattın kendini yine :)
yalan rüzgarı gibi forum mübarek...
laros, birden fazla al koşulu mu kullanıyorsun?
Geri çekilmelerde korkutmasın diye destek yani.Dün akşam verdikllerinde desteklemişti çıkışı yeme diye.
[quote=Larossıan;117322] Geri çekilmelerde [B]korkutmasın diye[/B] destek yani.Dün akşam verdikllerinde desteklemişti çıkışı yeme diye.[/quote]
korkma abi korkunun ecele faydası yok :D
[QUOTE=QUEEN;117317]küfür etmeden konuşacak..ayıp değilmi..ifade sorunu var...[/QUOTE]
Bence bu sefer küfürü hakettiler...
[quote=SEYYAH;117323]korkma abi korkunun ecele faydası yok :D[/quote]
Korktuğum yok zati seyyah py etinden sütünden azami şekilde yararlanmak amacım.:D
[QUOTE=enorton;117324]Bence bu sefer küfürü hakettiler...[/QUOTE]
öyle birşey yok.. küfür olmadan yazacaktı...o zaman haketti diye küfür edelim ne olur burası..
[quote=QUEEN;117326]öyle birşey yok.. küfür olmadan yazacaktı...o zaman haketti diye küfür edelim ne olur burası..[/quote]
Adamın ıcığını cıcığını deşiyorlar kaç gündür teşekkürmü etseydi yani tamam tasvip etmiyoruz zaten yazdık çocukta sildi.:mad:Gökhanla resmen uğraşmaya geliyorlar nerden geliyorlarsa özel ve cins adamlar.
[QUOTE=QUEEN;117326]öyle birşey yok.. küfür olmadan yazacaktı...o zaman haketti diye küfür edelim ne olur burası..[/QUOTE]
Durup duruken küfür ettirenler de ceza aldı mı? Almadıysa Türkiye klasiği işte.. Eğer aldılarsa şunu sorarım; Gökhan küfür etmese de ceza alacaklar mıydı? Bir kişinin yaptıklarını, özel hayatını eleştirmek hem de peygamber efendimizi kullanarak eleştirmek serbest ama buna küfür etmek suç. Bence bu adalet değil...
pambık benim 44400 şortları eksiye geçirdiler ve senin 800 malietleri yeek içinde meylediyorlar..üwwwwwwww