ya şu DAX'ın rezil 5 dk grafiğine açın bakın ALLAH aşkına sabahtan beri ip gibi yan yan gidiyor tüm barlar neredeyse aynı hizada...
Printable View
ya şu DAX'ın rezil 5 dk grafiğine açın bakın ALLAH aşkına sabahtan beri ip gibi yan yan gidiyor tüm barlar neredeyse aynı hizada...
[QUOTE=enorton;117328]Durup duruken küfür ettirenler de ceza aldı mı? Almadıysa Türkiye klasiği işte.. Eğer aldılarsa şunu sorarım; Gökhan küfür etmese de ceza alacaklar mıydı? Bir kişinin yaptıklarını, özel hayatını eleştirmek hem de peygamber efendimizi kullanarak eleştirmek serbest ama buna küfür etmek suç. Bence bu adalet değil...[/QUOTE]
ben küfürden son derece rahatsızım..özelden ne ederse etsin..
[quote=Astatin;117329]pambık benim 44400 şortları eksiye geçirdiler ve senin 800 malietleri yeek içinde meylediyorlar..üwwwwwwww[/quote]
44.080 asti maliyet 800 değil...onlar dün kapattıklarımızdı tarih oldu getti onnar :D
okşuyorlar yapacak bişey yok.normalde dün KISA kalmamam gerekiyordu çünkü spot mpot sağlamdı.ama işte yanılıyor olabilirim düşüncesi ile kaldık KISA.sonuç babafingo oldu bizim SHORT lar...
[QUOTE=enorton;117328]Durup duruken küfür ettirenler de ceza aldı mı? Almadıysa Türkiye klasiği işte.. Eğer aldılarsa şunu sorarım; Gökhan küfür etmese de ceza alacaklar mıydı? Bir kişinin yaptıklarını, özel hayatını eleştirmek hem de peygamber efendimizi kullanarak eleştirmek serbest ama buna küfür etmek suç. Bence bu adalet değil...[/QUOTE]
kao da yasaklanmış.
[QUOTE=VOBiX;117333]kao da yasaklanmış.[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum modlara +.+.+.+.
Bence amaç forumu karıştırmak, küskünler yaratıp kendi forumlarına çekmek, zaten orada da kalıcı değiller, üç vakte kadar orada da mesele cıkarıp başka forum bulurlar, onların eğlencesi de bu sanırım.
Akşama sayın Sazanın dediği yere bekleriz sizi PY bekletmeyiniz fazla lütfen.üüü
Nihayet 44500 uzerinde shortlmak nasip oldu, içinde uhde kalmıştı, buradan mc yesem de gam değil:)
fdow 15 dakikalıkta uyumsuz aşagı..sonu iyi değil fdowun ...
söylediklerim vadeliyii baglamaz..
kısa devam ben ....
[quote=truva;117299]merrill
city
ne işi var vadelide
vobu da elimizden alacaklar[/quote]
ne zaman "bizim" oldu ki?
memleketin dünyadaki 37 ülkeden daha büyük alana sahip miktarda olan toprağını kiraya vermeye kadar geldi dayandı iş.
herşeyin sanal olduğu bir ortamı mı ele geçiremeyecekler?
Paran mı var derdin var, Ormaniyede benim başıma böyle birşey gelmesi imkansız :)
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=193993&page=1[/url]
[QUOTE=enorton;117117]
Mesela benim sistem bugün son barda 43750 altında SAT a geçti ve ben kapanmak üzereyken 43650 den SAT a geçtim. Yarın diyelim 44000 den açtık, eğer MS kapanışı baz almasa açılışı baz alsa hiç SAT vermemiş olacak ;) Bence ertesi sabah beklenmemeli, bar kapanmak üzereyken sinyal hangi yöndeyse uygulanmalı...[/QUOTE]
Bu konuda sistemli çalışan arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla vobix kendi sistemlerinde sabahı bekliyor. Herkes ne yapıyor ya da ne yapılmalı konusunda görüş ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...