-
[quote=fXci;117401]seyyahh sanki eskik bişey var lemm :::
emma cebimde :::[/quote]
dır lem fXci sende bernankenin cebi var mı? bana verdiği numara kapalı.tezgaha geldik sanırım...:::
arıyorum cebi şöyle bir mesaj çıkıyor [COLOR=blue]"aradığınız kişi LONG pozda olduğu için kendisine ulaşılamıyor.lütfen daha sonra tekrar arayın"[/COLOR] :::
-
banada ole geldı flatttt ları actım az gıtsın bakalım verı falan zorlamıyayım....
-
[QUOTE=SEYYAH;117408]dır lem fXci sende bernankenin cebi var mı? bana verdiği numara kapalı.tezgaha geldik sanırım...:::
arıyorum cebi şöyle bir mesaj çıkıyor [COLOR=blue]"aradığınız kişi LONG pozda olduğu için kendisine ulaşılamıyor.lütfen daha sonra tekrar arayın"[/COLOR] :::[/QUOTE]
MeeeSeeeNe si var bende [email]big_bernan_kee@shitmail.com[/email] data zamanlarında gayboluyo namıssız..
-
dün kısalarda bulduğum huzuru bugün bulamadım nedense, sanki veriyle birlikte tekrar alacaklar gibi.
-
[quote=traderx;117411]dün kısalarda bulduğum huzuru bugün bulamadım nedense, sanki veriyle birlikte tekrar alacaklar gibi.[/quote]
sus ağzına büber sürerim haaa :::
-
[QUOTE=Astatin;117399]YÜRÜYÜN BE ÇİN PANDALARI, YÜRÜYÜN BE TAZMANYA CANAVARLARI, YÜRÜYÜN BE AVUSTRALYA KOALALARI....
Kaldımı başka AYı familyasındna olan???[/QUOTE]
Pambıkgilelr var beyaz renkli kuzeyde yaşıyor.
-
Veri falan hikaye bu borsa düşmezzzzzzz short devam
-
[QUOTE=traderx;117411]dün kısalarda bulduğum huzuru bugün bulamadım nedense, sanki veriyle birlikte tekrar alacaklar gibi.[/QUOTE]
bende tam tersi....
kısalarda bulduğum huzur sistemi bile terkettirdi...bugün için tabiii...
-
spot 30 44.000 altını görmemiz lazım teknik olarak düşüş trendinde isek.
-
[QUOTE=MMO;117414]Veri falan hikaye bu borsa düşmezzzzzzz short devam[/QUOTE]
gandırmazsın öyle inanmazlar gayri ::: az duygu kat abi duygusuz oynuyon daa ... yeniden alıyoz hadi
-
-
düşmeyruz düşemeyruz 44425 kısalar, 44350 den kapandı uzun olarak yola devam.