-
[QUOTE=excali;117455]Ulem senin yüzünden Bizim VOB fiçirları kapamışım. Görmeden trade ediyorum şimdi.
Gerçekten iyiymiş. Umarım kar etmişimdir.dng[/QUOTE]
aman abi dow fıçırları kapaycandı yaw peki niree bakarak trade ettinde anca şindi farkına vardın gayri :::
-
Zazan (me, myself, ben) 1/10 shortunu daha çeker. parçalı girişleri bugün bitirir. Kalan 5/10 Ew ile 4. dalga gırılması ile girilecek.
-
[QUOTE=Zülfü Aşkın;3250012]Yol yapılacaktır...Yolda mutlaka engeller olacaktır..Bazı yerlere köprü bazı yerlere viraj bazı yerlerde viyaduk olacaktır..Ama bu cift seritli yol mutlaka yapılacaktır.Haziranın sonuna kadar.Yüklenici firma cok güclü...Haziran sonunda teslimat yapmaz ise TEMİNAT an kaybedecek...Ya tamamlayacak yada tamamlayacak....
02 01 2009*30 06 2009 cift yön karayolu...
Yüklenici firma EFG
Denetleme SPK
Ödenek KY...
TESLİMAT TARİHİ 30 06 2009...[/QUOTE]
usta güzel yazmış paylasıyım dedım .....
-
-
[quote=fXci;117457]aman abi dow fıçırları kapaycandı yaw peki niree bakarak trade ettinde anca şindi farkına vardın gayri :::[/quote]
Fona [B]Lost[/B]'un müziği koydum. Süper oldu. Piyasa emri verip piyasa yapıyom şimdi..Sadece sinyallere bakıyorum. Bir de [B]otomatik emir[/B] çıkarsan, tam süper olacak..:rolleyes:
-
PY ye güven endeksi 0 hatta altında - diyeyim.:..:::::::Ama kötü kütlettim bugün py ye.
-
[QUOTE=enorton;117460]long devam...[/QUOTE]
Arada böyle yazıyorum, yani ben hala burdayım ve ölmedim diyorum :)
-
[quote=sazan;117458]Zazan (me, myself, ben) 1/10 shortunu daha çeker. parçalı girişleri bugün bitirir. Kalan 5/10 Ew ile 4. dalga gırılması ile girilecek.[/quote]
Üstat sistemide versen iyi olurdu teşekkürler.
-
[quote=enorton;117464]Arada böyle yazıyorum, yani ben hala burdayım ve ölmedim diyorum :)[/quote]
16:30'dan sonra ilginç hareketler endeks alım yönünde olacağını düşünüyorum, hayal dünyamda..
-
en son 44575 short actım ve elektrık kesıldı, az once geldı ve 44175 tum shortları kapadım, sadece sans.
-
[QUOTE=excali;117462]Fona [B]Lost[/B]'un müziği koydum. Süper oldu. Piyasa emri verip piyasa yapıyom şimdi..Sadece sinyallere bakıyorum. Bir de [B]otomatik emir[/B] çıkarsan, tam süper olacak..:rolleyes:[/QUOTE]
Otomatik emir neden çıkmaz bizim piyasada, Sistem AL verince alsın Sat verince Satsın. Yasal bir engel mi var ki?
-
veriler nasıl geldı 16,00 da baska veri var mı,
musaıt arkadaslar yanıtlarsa memnun olurum