sankoyu soran arkadaş
ben sankoyla çalışıyorum
kontrat başına 1 tl veriyorum
fazla bi sorunla karşılaşmıyorum
işlem yaptığın kontrat sayısı fazla olursa derinlikli ekran veriyolar
mehmet çelik ve burak arkadaşımız ilgileniyor
Printable View
sankoyu soran arkadaş
ben sankoyla çalışıyorum
mehmet çelik ve burak arkadaşımız ilgileniyor
[QUOTE=YAVUZHAN;117549]ben ikinci bir aracıyla anlaştım daha bu hafta..
onbinde 2,5 komisyon,matriks vip ekran,alım satım modülü mevcut.[/QUOTE]
SANKOdan pahalı kalmış.
[quote=erkan.;117542]arkadaşlar aracı kurum tavsiye edebilecek varmı. özele mesaj atarmısınız.
komisyon oranı , derinlikli matriks ve hizmet yönünden sizin tavsiyeleriniz benim için önemli . onbinde 6 komisyon ödüyorum. derinlikli matriks yok. 150 endeks kontrat aylık işlem yapıyorum.[/quote]
[quote=Dani19;117545]Cevap verirseniz sevinirim...Bilgisi olan arkadaşlara, Sanko da VOB işlemleri için fikir danışmak isterim...
Kontrat maliyeti , işlemlerki hız, kesinti oluyormu vs... kısaca tavsiye edermisiniz???[/quote]
Sayın erkan ve Sayın Dani19,
Hız açısından Tera'yı Sayın GOKHANFINDIK övüyor.Ben hiç çalışmadım.Fakat Sanko ve ayrıyeten 2 banka ve bir ismi lazım değil kurumla tecrübem var.Halen 1 banka ve Sanko ile çalışmaktayım.Banka platformunun bir sürü eksisi var.Haftada bir işlem yapıyorum.Sanko ise her yer donduğu halde işlem yapıyor ve fiyatı gerçek zamanlama ile görüyorsunuz.Matrix hızlı işlemlerin olduğu zamanda FX2000 den daha fazla donup fiyatları daha geç gösteriyor.Komisyon oranları ise Tera'nın düşük olduğunu arkadaşlar söylüyorken Sanko'nun oranlarının düşük olduğunu ben bizzat biliyorum.Başka kurumlar da vardır elbette fakat benim bilgim bunlarla sınırlı.
Bol şanslar...
Arkadaşlar hepinize iyi tatiller.
Rtb/erdogan:''spot pıyasada satılacak caylar, yapılacak analız sonuclarına gore fıyatlandırılarak satılacak''
[quote=Larossıan;117555]ben kullanıyorum gayet güzel.[/quote]
[quote=chn69;117556]sankoyu soran arkadaş
ben sankoyla çalışıyorum
mehmet çelik ve burak arkadaşımız ilgileniyor[/quote]
[quote=mavi;117558]Sayın erkan ve Sayın Dani19,
Hız açısından Tera'yı Sayın GOKHANFINDIK övüyor.Ben hiç çalışmadım.Fakat Sanko ve ayrıyeten 2 banka ve bir ismi lazım değil kurumla tecrübem var.Halen 1 banka ve Sanko ile çalışmaktayım.Banka platformunun bir sürü eksisi var.Haftada bir işlem yapıyorum.Sanko ise her yer donduğu halde işlem yapıyor ve fiyatı gerçek zamanlama ile görüyorsunuz.Matrix hızlı işlemlerin olduğu zamanda FX2000 den daha fazla donup fiyatları daha geç gösteriyor.Komisyon oranları ise Tera'nın düşük olduğunu arkadaşlar söylüyorken Sanko'nun oranlarının düşük olduğunu ben bizzat biliyorum.Başka kurumlar da vardır elbette fakat benim bilgim bunlarla sınırlı.
Bol şanslar...[/quote]
Çok merci ilgi ve alakanıza...
[quote=MMO;117559]Arkadaşlar hepinize iyi tatiller.[/quote]
daha erken mamo..23:00 da gel
IMF TEMSILCISI:MALI POLITIKA 2009'DA DAHA KAPSAMLI OLMALI-CNBCE
-MATRIKS-
ver tabana ver tabana :)
[quote=VOBiX;117557]SANKOdan pahalı kalmış.[/quote]
sanko evrakları duruyor masamda..1 yılı geçti,1 ytl kampanyası çıktığı zaman hesap açıcaktım,kargoyla yolladılar evrakları ama sonra vazgeçtim bikaç olumsuz şey okudum forumlarda yoğunluktan dolayı alım satım modülü problem çıkartıyor diye.geliştirmişlerdir şayet söylenenler doğruysada ancak bursada şubeside olmadığından üstünde durmadım.demek istediğim sanko 1 ytl kampanyası başlatınca hemen hemen tüm aracılar yelkenler suya indi.2,5 - 3 sorgu sualsiz veriyorlar..
ben deniz yatırım ve yfas ve atayatırımla çalışıyorum.
sankonun trade expresi var süper.
fx için hangi kurumlarla çalışıyorsunuz arkadaşlar
bu arada komisyon için fazlada bastıracak kapitale sahip değilim..o yüzden eyvallah dedim 2,5 orana.eskilerin hatırına fazlada sorun yaşamıyorum kurumlarla genelde istekler karşılanıyor..
ben matriks ekran almak amacıyla değiştirdim kurumu.
foreks çok zayıf matrikse göre..
bence tabi.