[quote=abka;117603]sisteme muhalefet edip ,iyiki flat kalmışım..sıçrama oldu...[/quote]
Özellikle 15 dk sistem aldaysa kesin kez geceye terse girilmez bunu çok denedim hatta 5 dk.üüü
Printable View
[quote=abka;117603]sisteme muhalefet edip ,iyiki flat kalmışım..sıçrama oldu...[/quote]
Özellikle 15 dk sistem aldaysa kesin kez geceye terse girilmez bunu çok denedim hatta 5 dk.üüü
[quote=SEYYAH;117585]...DOW bu gece düşmez...boşuna beklemeyin...hadi işinize gücünüze...
düşmez çünkü BİŞEY EKSİK :D[/quote]
hissiyatım direniyor ben naapıym?
söylüyom size inanmıyonuz...düşüş için BİŞEY EKSİK :::
[QUOTE=truva;117599]dow finansal index
dow teknoloji indeks
dow enerji indeks
matriks kodlarını bilen var mı[/QUOTE]
Matriks yazsıa tıklayın oradan Yurtdışı Endekslerin bulun orada vardır.
[QUOTE=Leblebi;117587]düşüşün başlaması için dovun 8500 dogru bir atak yapması lazım. eliota göre.8368 aşagı geçersede sayım degişiyor.[/QUOTE]
aynen 8500 gösterdiler.
[quote=SEYYAH;117606]hissiyatım direniyor ben naapıym?
söylüyom size inanmıyonuz...düşüş için BİŞEY EKSİK :::[/quote]
iyiki kısaların bir kısmını verdin bugün.
GM un hayaleti hortlamıştır...kesin haber vardır..1 saatde fdow 190 puan sıçramış..
djinin bu kapanışı benim için çok anlamlı oldu
haftaya yukarı yonde beklentimi koruyorum
[URL]http://img40.imageshack.us/img40/1997/dji.png[/URL]
[QUOTE=Astatin;117517]KABUS KOBAR: Bütün bun düşüş teagahmış, 5 gündürkü dalgalanmada da mal toplamışlar..AKşam IMF anlaşması açıklanıyomuş..pazartesi bum şakala...uuu möbiyooo... ooo öldürür vobix[/QUOTE]
Millet işte ize köstebek. Belgeli ispatlı IMF haberinden haberi varmış da bize haber vermemiş. Haiiinnn .dng Vurun kafasına kafasına .boks..kom
önce 44400 den sonra 44250 den satıslar yazdım, hıcbırı gelmedı, poz alamadım dıye uzulmustum, bazen kısmet de onemli ya da şans. Şimdilik flat kaldıgım ıçın şanslı sayıyorum kendımı. Kısada kalan arkadaslar ıcın de (bir nevi kader yoldaşlarımdır kendılerı) pazartesıne cok sey değişir diye tesellide bulunayım.
[quote=Larossıan;117609]iyiki kısaların bir kısmını verdin bugün.[/quote]
he vallahi abi şans oldu yafu.elde kalan kısalar acıtmaz tüm sermayenin onda biri tam.normal poz tüm sermaye/3 elimdeki poz ise normal poz/3 flat gibiyim yani.
ben FULL poz bilmem.hiçbir şekilde tüm paramla bu piyasada poz. almam.o hatayı geçmişte yaptım.bitti gitti...hokus pokus...
burada sürekli ayakta kalmak isteyen riske edeceği parayı iyi ayarlamalı.yoksa acımıyorlar.bana 2 yıl evvel acımadılar.
yeni arkadaşlar okuyorsa benden nacizane tavsiye tüm paranızın 1/3 ünü asla aşmayın.belki az kazanırsınız ama sürekli burada olursunuz.damlar damlar ve göl olur...sizde bu arada yüzmeyi öğrenir suyun tadını çıkarırsınız.öbür türlü yüzme bilmeden suya dalmakla eş değer onunda sonu belli...BOĞULURSUNUZ :o
[QUOTE=tuareg;117613]önce 44400 den sonra 44250 den satıslar yazdım, hıcbırı gelmedı, poz alamadım dıye uzulmustum, bazen kısmet de onemli ya da şans. Şimdilik flat kaldıgım ıçın şanslı sayıyorum kendımı. Kısada kalan arkadaslar ıcın de (bir nevi kader yoldaşlarımdır kendılerı) pazartesıne cok sey değişir diye tesellide bulunayım.[/QUOTE]
bovespa 17:15e göre ekside kapatmış. Dowun son çubuğu negatif uyumsuz. diyeyim de çok üzülmesinler.
[quote=SEYYAH;117615]he vallahi abi şans oldu yafu.elde kalan kısalar acıtmaz tüm sermayenin onda biri tam.normal poz tüm sermaye/3 elimdeki poz ise normal poz/3 flat gibiyim yani.
ben FULL poz bilmem.hiçbir şekilde tüm paramla bu piyasada poz. almam.o hatayı geçmişte yaptım.bitti gitti...hokus pokus...
burada sürekli ayakta kalmak isteyen riske edeceği parayı iyi ayarlamalı.yoksa acımıyorlar.bana 2 yıl evvel acımadılar.
yeni arkadaşlar okuyorsa benden nacizane tavsiye tüm paranızın 1/3 ünü asla aşmayın.belki az kazanırsınız ama sürekli burada olursunuz.damlar damlar ve göl olur...sizde bu arada yüzmeyi öğrenir suyun tadını çıkarırsınız.öbür türlü yüzme bilmeden suya dalmakla eş değer onunda sonu belli...BOĞULURSUNUZ :o[/quote]
Çok doğru bir yaklaşım, bunu iyi niyetli herkes soyluyor ama kaç kişi ciddiye alıyor ya da kaç kişi uygulayabılıyor bılemem, bazen zararı cıkarma pahasınaü, bazen ust uste 2-3 trade yapılınca kendıne guven tavan yapıyor sonra elde var sıfır, iş işten gecınce de ''keşke''ler fayda etmıyor, umarım yenı arkadaslar sayın seyyah'ın ıyı nıyetlı uyarısını cıddıye alır.