-
Kısa daki dostlarım fazla üzmesinler kendilerini Uzunda kalanlarda fazla sevinmesinnn iki gün N desek boşşş IMF ile anlaştık deseler yarın Kısalar yandık derler oysa Pazar akşamı K.kore nin bi fuzesi ters gider USA Uçak gemisine çarpar al sana IMF anlaşaması P.tesi -5000 açar vob kısaca dostlar iki gunun tadını çıkartalım baharın son gunlerı yaz a giricezzzzzzz cıplak ayak toprak çekti canımmmmm svg.
-
[quote=Astatin;117623]pambıkkkkkkkkkbu ne leyymmmmmmmmmmmmmmmm :)[/quote]
ne biliyim lem bana ne soruyon? aldılar işte belkide gel gel gümüle gel alışı idi :::
LONG lar DOW'dan şimdilik yırttı emme bir GM haberi bekleniyor.onuda görmek icap eder.yani pazar gecesi biz fosur fosur uyurkene FDOW'da ortalığı kan götürebilir (az ihtimal veriyorum)...hislerim izin vermiyor düşüşe...ama bir hissedersemde kafadan 10.000 puan aşağıda alırız soluğu (sallıyorum).
beni üzmeyin,kırmayın,bana iyi davranın ben hissedeyim düşüşü ve burada anında,canlı,naklen,real time,on line,on air yazayım :::
beynime sinyal gelmedi henüz.kırmızı ok yanıyor geri kayboluyor namıssız :::
-
endex eski endex değil primli..%1 gap olsa 500 point..o yüzden gece flat iyidir bu aralar..
-
[quote=SEYYAH;117631]ne biliyim lem bana ne soruyon? aldılar işte belkide gel gel gümüle gel alışı idi :::
LONG lar DOW'dan şimdilik yırttı emme bir GM haberi bekleniyor.onuda görmek icap eder.yani pazar gecesi biz fosur fosur uyurkene FDOW'da ortalığı kan götürebilir (az ihtimal veriyorum)...hislerim izin vermiyor düşüşe...ama bir hissedersemde kafadan 10.000 puan aşağıda alırız soluğu (sallıyorum).
beni üzmeyin,kırmayın,bana iyi davranın ben hissedeyim düşüşü ve burada anında,canlı,naklen,real time,on line,on air yazayım :::
beynime sinyal gelmedi henüz.kırmızı ok yanıyor geri kayboluyor namıssız :::[/quote]
sence GM ninbatmasını sallarmı piyasa :) bence sallamaz
-
[QUOTE=Astatin;117628]korkarımki gm iflas ederse, beklenti bitti muahbbetine 1 çıkar dow ama ya iflas etmezse...üüwwwwwwwwwww[/QUOTE]
anna lönk kapadı ben lönk yattımsa löknten korkacann.. anna short kapadımmı ben short yattımmı shorttan kaccan ..
emma anna lönk yattı ben flat yattımsa corttan korkacan :::
aste üzme kendüü hafta sonu saa fıçır dov graf gönderemde keyfin yerine gelsim... iyi bişey kestirdim gözüme
-
[QUOTE=Astatin;117633]sence GM ninbatmasını sallarmı piyasa :) bence sallamaz[/QUOTE]
Bence de sallamayacak. Sallayacak olsa dow 6500den 8500e çıkmazdı.
-
[QUOTE=VOBiX;117635]Bence de sallamayacak. Sallayacak olsa dow 6500den 8500e çıkmazdı.[/QUOTE]
pzt sallasında sonra ne yaparsa yapsın..bi daha şort giymiycem tacize uğruyorummm.:..::..:
-
[B][COLOR="Red"]AKP'ye kapatma davası açılabilir[/COLOR][/B]
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Feneri davasına ilişkin Almanya'dan gelen evrağı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. AKP'ye kapatma davası açılabilir.
[URL="http://www.ntvmsnbc.com/id/24971194/"]NTV Güncelleme: 19:18 TSİ 29 Mayıs. 2009 Cuma
[/URL]
ANKARA - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, çevirisi tamamlanan Deniz Feneri davası dosyasını Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. AKP'ye, kuruluş aşamasında Almanya'dan para aktarıldığının belirlenmesi durumunda, parti hakkında ikinci bir kapatma davası açılması gündemde.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Deniz Feneri soruşturmasında, bir başka boyut da, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından siyasi partiler yasasına muhalefet iddiasıyla yürütülen soruşturmaydı. Br bağlamda, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, çevirisi tamamlanan dosyayı Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'ya gönderdi.
20 milyar Eurol'uk paranın Türkiye'deki bazı siyasi partilere ve kişilere aktarıldığı iddilarının yer aldığı dosyayla ilgili, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı yaklaşık 4 ay önce bir soruşturma başlatmıştı.
Anayasanın 69. maddesine göre, siyasi partilerin yabancı devletlerden, uluslararası kuruluşlardan ve Türk uyruğunda olmayan gerçek ve tüzel kişilerden yardım alması halinde, bu fiil temelli kapatma nedeni sayılıyor.
-
[quote=Astatin;117633]sence GM ninbatmasını sallarmı piyasa :) bence sallamaz[/quote]
şimdi bir süre öncesine kadar okuduğum makalelerde bu olayı kabus diye yorumluyorlardı.biliyorsun olay sadece GM in 2 tane fabrikasında çalışanlardan ibaret değil.dışarıda bir sürü tedarikçi firma,bayiiler ve bu insanların bakmakla yükümlü olduğu aileler var.açıkta kalacak insan sayısı korkunç.
şimdi ise GM i toksik varlık gibi görüyorlar ve iflasını olumlu algılıyorlar.ya da millete giydiriyorlar :::
sallamayabilirler diyeceğim hatta oh be kurtulduk deyip yukarı patlatırlar diyeceğim fakat yakın geçmişte bir LEHMAN olayı yaşadık.bilmiyorum ikisini aynı kefeye koyabilir miyiz?
valla benimde kafam karışık :confused:
ne olacaksa olsun artık.aylardır IMF,GM zart zurt...gerçi olan oldu dipten 18.000 puan kadar yukarıdayız :D
-
Shortlara takviye AKP Kapatma Davası. AKP kapanır milletvekilleri Şenerin partisine geçer onunla devam ederler. Komple senaryom bile var .dng
-
[QUOTE=VOBiX;117639]Shortlara takviye AKP Kapatma Davası. AKP kapanır milletvekilleri Şenerin partisine geçer onunla devam ederler. Komple senaryom bile var .dng[/QUOTE]
Abdüllatif Şener benim üni..de bütçe hocamdı..Başbakan olmasını isterim..
-
[QUOTE=VOBiX;117637][B][COLOR="Red"]AKP'ye kapatma davası açılabilir[/COLOR][/B]
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Feneri davasına ilişkin Almanya'dan gelen evrağı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. AKP'ye kapatma davası açılabilir.
[URL="http://www.ntvmsnbc.com/id/24971194/"]NTV Güncelleme: 19:18 TSİ 29 Mayıs. 2009 Cuma
[/URL]
ANKARA - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, çevirisi tamamlanan Deniz Feneri davası dosyasını Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. AKP'ye, kuruluş aşamasında Almanya'dan para aktarıldığının belirlenmesi durumunda, parti hakkında ikinci bir kapatma davası açılması gündemde.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Deniz Feneri soruşturmasında, bir başka boyut da, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından siyasi partiler yasasına muhalefet iddiasıyla yürütülen soruşturmaydı. Br bağlamda, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, çevirisi tamamlanan dosyayı Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'ya gönderdi.
20 milyar Eurol'uk paranın Türkiye'deki bazı siyasi partilere ve kişilere aktarıldığı iddilarının yer aldığı dosyayla ilgili, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı yaklaşık 4 ay önce bir soruşturma başlatmıştı.
Anayasanın 69. maddesine göre, siyasi partilerin yabancı devletlerden, uluslararası kuruluşlardan ve Türk uyruğunda olmayan gerçek ve tüzel kişilerden yardım alması halinde, bu fiil temelli kapatma nedeni sayılıyor.[/QUOTE]
abowww.... bu fena işte emma amatör partiler bilem direkt para aktarımını yapmaz herhal.. paranın izi zor bulunut bemce .. ::: yoksam bulunurmu :::