Kısacılara iyi haber; 30 dk Macd Satta irmiş geceye :)
Printable View
Kısacılara iyi haber; 30 dk Macd Satta irmiş geceye :)
vadeli bu hafta 50,000 görür artık.. geçtiğimiz hafta içinde en sert düşüşte bile 43,375 altına indirmediler ve haftayı da 44,000 üzerinde kapadılar, ayrıca cuma kapanışa doğru 44,000 seviyesini çok sağlam tuttular!.. birde bu merril linch alımlarının ardından yukarı gittik hep... e imf de prensipte anlaştık dedi, fdow da bizim kapanışa göre yaklaşık %1,5 primli! uzuncular için heşey güllük gülistanlık gibi bakalım ne olur :)
[QUOTE=Leblebi;117587]düşüşün başlaması için dovun 8500 dogru bir atak yapması lazım. eliota göre.8368 aşagı geçersede sayım degişiyor.[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;117608]aynen 8500 gösterdiler.[/QUOTE]
bence gecenin en iyi yorumu alkisliyorum
[QUOTE=SEYYAH;117585]pasta...MERRILL silmiş süpürmüş...
bana EFG lazım...bu EFG satışa geçmeden benim içim rahat etmez...vermeli o elindekileri yoksa gırtlağına basar verdiririm hohohohoo (ayı gülüşü yaptım) :D
DOW bu gece düşmez...boşuna beklemeyin...hadi işinize gücünüze...
düşmez çünkü BİŞEY EKSİK :D[/QUOTE]
vob 30.000 iken deli gibi satiyorlardi artik karnimiz tok bu pastalara
tanidigi olan sorsun bakalim garantinin actigi shortlarin eft si nereden geliyomus?
yabanci degilde turk mu yoksa garanti kafalar karissin iyice :)
[FONT=Arial][B]IMF Türkiye Temsilcisi Samei açıkladı[/B][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ANKARA - IMF Türkiye Temsilcisi Hüseyin Samei, Türkiye ile IMF arasındaki görüşmelerin hala yoğun şekilde devam ettiğini bildirdi. Hesap Uzmanları Kurulu’nun 64. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen “Küresel Kriz Ortamında Para ve Maliye Politikalarında Uyum Sorunu” konulu panelde konuşan Samei, “Türkiye ile IMF arasındaki görüşmelerin ne aşamada olduğuna” ilişkin soruları yanıtladı. Samei, [COLOR=red]“Zannedersem Türk yetkililer de IMF ile [COLOR=lime]zaten[/COLOR] prensiplerde anlaşmış durumda. Asıl mesele bütün konularda uzlaşmaya varmak. Ancak şunu söyleyebilirim, hala Türkiye IMF görüşmeleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Bilmiyorum her hangi bir erteleme ve bir gecikme olacak mı? Sizden sakalayacak bir şeyim yok. Ben her iki tarafın da ciddi bir şekilde görüşmeleri sürdürdüğünü biliyorum. Bekleyelim görelim, nasıl olacak görüşmeler”[/COLOR] diye konuştu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]IMFcephesinde yeni bir şey yok da, DJ fıçırın şekil yapması lazım[/FONT]
şelalenin başı bu gidişle 55000 lerde falan mı olacak ne ?
akli basinda hic bir insan bu tablo cercevesinde pazartesi acilista 600-700 puandan asagi yukari gap beklemez,ve o gaplede acilir peki ya devami nasil olur butun mesele bu
oyle veya boyle insanlarin algilamalari ile oynayacaklar ve badeyi dolduracaklar
hic unutmam bir banka araci kurumunda yillarini borsaya vermis saci sakali aklasmis bir abimiz 2007 kasiminda 70.000 olan endeksi 100.000 bekliyordu hatta sacimi sakalimi kazirim derdi hala sac sakal ayni yerinde :):)
kir sacli abimizi andim,birden bire petrolun varili 200 dolar olacak diyen coni traderlar geldi gozumun onune :):)
bir sekilde coniler bu paralari bir yerleden cikaracaklar
1 haftada gm iflas etmedi diye %10 gider piyasalar
sonra domuz gribinden 3 kisi geberir dunya saglik orgutu alarmi 6. seviyeye CIKARTABILIRIZ diye aciklama yapar %20 cakilir
masa bu herifler,masaya karsi oynuyoruz unutmayin
herkesi uyariyorum buraya yatirdiginiz para portfoyun %10 nu gecmesin
yazilimda nasil hindistan onde gelirse ben trade olayinda turklerin gercekten iyi olduklarini dusunuyorum
tek bir eksikle asiri duygusaliz
%90 basari ile trade edebilen yaptigi %10 yanlista ettigi karin hepsini kaybedebilen baska trader milleti yoktur sanirim :) biz haric