-
simdi yorumlara baktim dji 8500
balon bir imf haberi
tamam pzt sabah kesin olarak yukari
sonra?
50.000 diyelim
peki ya sonra?
100.000 naralari baslar :):)
nasilki 27.000 de 18.000 naralari duyduysak iste oyle
biz herseyi uclarda yasayan milletiz :)
-
haaa aklima gelmisken su garantinin actigi shortlarin eft leri hangi isvicre bankasindan aninda dusuyormus tanidigi olan varsa bir sorsun :)
bunlarda her dumen var gordugunuz kurtlar kuzu olabilir kuzularda kurt dolayisiyla:)
-
amma yazasim varmis herkese sevgi saygilar bir ara yine ugrarim paranizi kaptirmayin derim o kadar.
-
[QUOTE=follow;117644]bence gecenin en iyi yorumu alkisliyorum[/QUOTE]
eger dogru saydım ise dov pazartesi 5-3-5 yaparak geri çekilmesi lazım..buda 8300 8350 denk düşüyor.
-
[QUOTE=Leblebi;117657]eger dogru saydım ise dov pazartesi 5-3-5 yaparak geri çekilmesi lazım..buda 8300 8350 denk düşüyor.[/QUOTE]
İşte günün en güzel haberi +.
Shortcuları uyku tutmamış anlaşılan...
-
[QUOTE=enorton;117658]İşte günün en güzel haberi +.
Shortcuları uyku tutmamış anlaşılan...[/QUOTE]
amaç bilgi paylaşımı senin benim eşşegim iyi davası degil saygılar.
-
[quote=misafir;117643]vadeli bu hafta 50,000 görür artık.. geçtiğimiz hafta içinde en sert düşüşte bile 43,375 altına indirmediler ve haftayı da 44,000 üzerinde kapadılar, ayrıca cuma kapanışa doğru 44,000 seviyesini çok sağlam tuttular!.. birde bu merril linch alımlarının ardından yukarı gittik hep... e imf de prensipte anlaştık dedi, fdow da bizim kapanışa göre yaklaşık %1,5 primli! uzuncular için heşey güllük gülistanlık gibi bakalım ne olur :)[/quote]
şimdilik yön yukarı görünüyor. ama gün doğmadan neler doğar.
pzts sabah fdji kaç onu görmeden bişey denilemez. kaldıki imf ile hep prensipte anlaşıyoruz zaten. su anki verilere göre pzts. +500 açmamız muhtemel. ama pzts sabah fdow %1 eksi olursa biz eksi bile açabiliriz. SL lara dikkat etmeliyiz. hem kısacılar hem uzuncular
-
[QUOTE=enorton;117658]İşte günün en güzel haberi +.
Shortcuları uyku tutmamış anlaşılan...[/QUOTE]
evet yani hiç mi gap görmediniz coşmuş millet...he pzt 50000 oluruz...gerekirse yeriz gapimizi otururuz önümüze bakarız..:)ölüm yok ya sonunda.. bugün bana, yarın sana unutma...
-
Vobda yok oraya gider yok burdan döner yerine parayı çevirmek önemli o andaki durum 600 puan yokarı gitmiş büyük para 30 kontrat açsan 1800 tl paraya bak azmı arkadaş
aşağı dönecek tamam dönecekte döndüğünde yukardan yakalasan bu hesap 2 katlar.
-
[QUOTE=QUEEN;117661]evet yani hiç mi gap görmediniz coşmuş millet...he pzt 50000 oluruz...gerekirse yeriz gapimizi otururuz önümüze bakarız..:)[/QUOTE]
Dow %10 arttığı günün ertesi %2 artmıştık hatta şimdi tolga hiç üşenmez o günleri de bulur yazar :)
-
[QUOTE=enorton;117663]Dow %10 arttığı günün ertesi %2 artmıştık hatta şimdi tolga hiç üşenmez o günleri de bulur yazar :)[/QUOTE]
Ama bak future bi %1eksi olsun gör bu uzunların halini :D:D
-
[IMG]http://img139.imageshack.us/img139/3431/00gunluk.png[/IMG]
Bu grafiği teksas forumda gördüm ne diyorsunuz?