[QUOTE=Fantom;117814]cuma günkü longlarla devam
full long peh
shortçulara iyi çaktılar[/QUOTE]
GEÇMİŞ OLSUN DİYECEĞİNE ..ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN:mad::(
Printable View
[QUOTE=Fantom;117814]cuma günkü longlarla devam
full long peh
shortçulara iyi çaktılar[/QUOTE]
GEÇMİŞ OLSUN DİYECEĞİNE ..ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN:mad::(
çok emin değilim emme bugünkü GAP tükeniş boşluğu olabilir...sadece ihtimal ama...artık düşüş yönünde fikir belirtmeye korkar olduk anasını satayım...:p
BJKAS taban...
kaç seferdir vadeliyi spotun üstüne alırlar diye yazdık kısmet bu günemiş şimdide 1000 puana çıkarmalılar.
[quote=QUEEN;117830]GEÇMİŞ OLSUN DİYECEĞİNE ..ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN:mad::([/quote]
Evet burada sayın Queen katılıyorum herkesin başına gelebilir shortcu arkadaşlar üzülmesin bunu çıkartırız.üüüBu hep böyle gitmez.Poz fazla ısrarcı olmamak bir süre flat kalmak daha mantıklı.
[quote=SEYYAH;117831]çok emin değilim emme bugünkü GAP tükeniş boşluğu olabilir...sadece ihtimal ama...[COLOR=red]artık düşüş yönünde fikir belirtmeye korkar olduk anasını satayım...[/COLOR]:p[/quote]
işte bu yüzden,
sırf bu yüzden,
yeni bir isim buldum sana,
tırsinaaaa :)..
şortuz pamık 400 denn..histemli...pis tedirginim
taze long 45200 !
Düşecek. 1/10 short daha. Toplam 6/10. 5/10'dan sonrasını bir seferde 4. dalga aşağı geçilirken sokacaktım ama bu "exhaustion gap" dayanılmaz. Artık 4/10 short ise 4. dalga aşağı geçilirken girilecek.
Bugün shortlayanlar çok şanslı bence, geçen hafta shortlamış olanlara ise sabır versin Allah. Ama pastaya bakınca yinede shortlamak daha avantak-jlı
dayan seyyah bu onların son çırpınışları yakında güneş bizim için dogacak güzel günler görecegiz
al sat yapmadan çıkmayak bu zarar,
44225 uzuna döndük.
bugün EFG soldan alıp sağdan çakmıyosa ne olayım...