alış geldikce frene basıyorlar.spottada zirve geçmedigörüntüsü veriliyor.
Printable View
alış geldikce frene basıyorlar.spottada zirve geçmedigörüntüsü veriliyor.
büyük portföylerin uzunları realize etmesi için elverişli bir gün..
bugünde satmayıp yukarı yönde ısrar ederlerse yükseliş hedeflerini revize etmek gerekir..zira her zaman böyle ortam bulunmaz,bu hava oluşmaz.future lar % 1,5 + yı zorluyor,asya,avrupa % 3 ortalama seviyesinde + da.bakalım bu durumu değerlendireceklermi yoksa kutuyamı gidecekler :)
[QUOTE=Fantom;117814]cuma günkü longlarla devam
full long peh
shortçulara iyi çaktılar[/QUOTE]
Uzun zamandır böye yorumlar görmüyoduk. Modlardan ricam "Teşekkür Et" butonunun yanına "Nefret Et" butonu da ekleyin lütfen. Böyle mesajlara cevap yazmak ve onların mesajlarını alıntı yapmak zorunda kalmayalım...
[quote=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
terste kalsak kimse bize geçmiş olsun demezdi
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/quote]
HeLLim hanım gereğini yapar inşallah...ipini koparmış gelmiş buraya...
agresif alım satım yapan kurumların saçma sapan zamanlarda, saçma sapan yerlerden, saçma sapan miktarlarda işlem yapmalarına uyuz oluyorum...
buyur işte CSM.
abi 12 haftanın zirvesinden cayır cayır alım yapıyor. arızalı mıdır nedir...
hasbiiiiiiin...
fantom ben de sana bi çakarım noldunu anlamassın. bas git işine adamın canını sıkma. longdan kazandığının 1oo katı extreyi şorttan kar diye koyarım önüne eşşekden düşmüşe dönersin.
[QUOTE=Vob Trader;117859]fantom ben de sana bi çakarım noldunu anlamassın. bas git işine adamın canını sıkma. longdan kazandığının 1oo katı extreyi şorttan kar diye koyarım önüne eşşekden düşmüşe dönersin.[/QUOTE]
hoş geldin...
ağzına sağlık...
sayıma göre açılış 3 idi geri geliş 4 olması lazım devamında daha sert bir 5 gelecek olması lazım dalga sayımına göre.
[B]ms[/B] de 15 daklık bar, 09;20 09;35 09;50 şeklinde oluşuyor..bunu nasıl halledebilirim..normalde 09;15 09;30 09,45 olmalıydı...
[QUOTE=traderx;117860]hoş geldin...
ağzına sağlık...[/QUOTE]
işin garibi ben de long girdiğim halde geceye bu kadar sinirlendim. ayıp dene bişey var yahu. 3 kuruş para adamın ahlakını değiştirmemeli.
al bi feza formasyonu da GBP/USD'den.
bugün zor geçecek...
[QUOTE=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
terste kalsak kimse bize geçmiş olsun demezdi
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/QUOTE]
Bu işler hem sırayla hem parayla.
Opel Cor-sa Toyota Cor-ona hesabı.
yazık