45.525 stolos ile şort
Printable View
45.525 stolos ile şort
[quote=Vob Trader;117863]işin garibi ben de long girdiğim halde geceye bu kadar sinirlendim. ayıp dene bişey var yahu. 3 kuruş para adamın ahlakını değiştirmemeli.[/quote]
aynen katılıyorum. ben de longdum.
ama içimizde bir yerlerde şu forumda 3-5 birbirine bi şekilde yardımcı olmaya çırpınan insanların yediği darbenin sıkıntısı olmalı.
yarın onların yerinde biz olacağız.
"ben olmam" diyen adamı alayım şöyle kenara, iki çift lafım var ona.
[QUOTE=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
terste kalsak kimse bize geçmiş olsun demezdi
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/QUOTE]
Kazancında gözümüz yok Allah daha çok versinde kibarlıkda parayla değil ya.
X030 45526 drenç var üzerinde kalırsa 46375 civarı gider.
Çok tedirginim Fitnat... Bn dahil hemen hemen herkes yukarıdan şortlamak peşine yine...
PAMBIK, izleyen stop playına giriyorum artıkın..+1000 den -700 e geçmek şık olmuyo..üwwww..
şortlamak için bence erken habere çok çıkmışa bakmamak lazım geri çekilmede hacim düşüyor. birde akbnk gördünüz vobda vurmak için cuma günü nasıl bastılar.
[quote=Leblebi;117871]şortlamak için bence erken habere çok çıkmışa bakmamak lazım geri çekilmede hacim düşüyor. birde akbnk gördünüz vobda vurmak için cuma günü nasıl bastılar.[/quote]
bencede shortlamak için erken kesin short oluşmadan sakıncalı.:(
[quote=Leblebi;117871]şortlamak için bence erken habere çok çıkmışa bakmamak lazım geri çekilmede hacim düşüyor. birde [B]akbnk[/B] gördünüz vobda vurmak için cuma günü nasıl bastılar.[/quote]
bu akbnk tahtasını ben ciddiye almıyorum.likit bir tahta değil.bakarsanız XU30 kağıdı ve banka ama likit değil.
o nedenle bununla çok kolay oynayıp kafa karıştırmaları mümkün.İŞC ve GARAN varken buna bakılmaz bence...
[quote=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
terste kalsak kimse bize geçmiş olsun demezdi
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/quote]
Bilgi ,Kültür, Görgü ,Tecrübe diye bişey vardır herhalde bunlardan habersiz bir yerlerde yaşıyordun
[quote=Larossıan;117872]bencede shortlamak için erken kesin short oluşmadan sakıncalı.:([/quote]
abi 2,5 aydır hiç kesin SHORT koşulu göremedik zati üüü
[QUOTE=Astatin;117870]Çok tedirginim Fitnat... Bn dahil hemen hemen herkes yukarıdan şortlamak peşine yine...
PAMBIK, izleyen stop playına giriyorum artıkın..+1000 den -700 e geçmek şık olmuyo..üwwww..[/QUOTE]
yönümü şaşırttılar benim :::
[quote=Larossıan;117872]bencede shortlamak için erken kesin short oluşmadan sakıncalı.:([/quote]
Laros Üstada katılıyorum sistemler kısa demden kısalamayalım sonra faturayı pahalı ödüyoruz
Sistem uzunda ama bazı ind. kızarmış durumda yinede teyit almak gerekli bekleyerek