[QUOTE=traderx;117848]44450 tekrar kısa..[/QUOTE]
350 tekrar uzun..
Printable View
[QUOTE=traderx;117848]44450 tekrar kısa..[/QUOTE]
350 tekrar uzun..
elmas oluşturuldu teknikte milleti ipe düzmek için kırılım olmadan kendi adıma kısa zor.
Gökhanolsaydı,satış baskısı var full short derdi:)arkadaş dayanamadı bastı küfürü,ne güzel istifade ediyorduk fikirlerinden...özledik valla....forum daha canlı oluyordu
Geldim Taylanda otelimdeyim.Günaydın size.Full long devam.Akşam uyarmıştım.Bu borsa yeni dirençleri deliyor 50000 olacaz.Gelecem birazdan.Full long devam.Manyak alacaklar daha yeni başlıyoruz.Kredi kartımı İstanbulda unutmuşum.Bir tane kart var ondan daha önce çekmiştim para burada İnşallah yine çekebilirim.Bu kart kredi kartı değil bankamatik debit.Hayırlısı kalmayız İnşallah yolda.
Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.
[QUOTE=lasttrader;117880]Gökhanolsaydı,satış baskısı var full short derdi:)arkadaş dayanamadı bastı küfürü,ne güzel istifade ediyorduk fikirlerinden...özledik valla....forum daha canlı oluyordu[/QUOTE]
Gökhan Taylanda gidecekti öğlen 12 gibi gelirim dedi. Cezalı değil.
[QUOTE=abka;117862][B]ms[/B] de 15 daklık bar, 09;20 09;35 09;50 şeklinde oluşuyor..bunu nasıl halledebilirim..normalde 09;15 09;30 09,45 olmalıydı...[/QUOTE]
Valla ben de bunu halledemedim o yuzden MS yi kullanamıyorum çünkü MS ve Matriksetki test sonuçları farklı oluyor. Matriksteki bar değerleri ile MS ye aktardığım bar değerleri farklı. Çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum...
[QUOTE=SEYYAH;117857]HeLLim hanım gereğini yapar inşallah...ipini koparmış gelmiş buraya...[/QUOTE]
Gereken yapılmış.
[quote=SaNCaKTaR;117882]Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.[/quote]
Gecmiş olsun der Başarılar dilerim
[QUOTE=SaNCaKTaR;117882]Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.[/QUOTE]
Geçmiş olsun...
periyodum artık van münüt .... sıkıldım annanın peşinden koşmaktan yuaw ::: bugune gadar zati bi öpcük bilem vermedi........ ..
kısada bekliyorum 675 stop