cuma kapanışa doğru gelen en düşüğün 43.975 altına inilmedikçe SHORT'a ekmek yedirmezler diye düşünüyorum...
Printable View
cuma kapanışa doğru gelen en düşüğün 43.975 altına inilmedikçe SHORT'a ekmek yedirmezler diye düşünüyorum...
Herkese Bol Kazançalar. Uzun süredir foruma bişeyler yazamıyordum. son iki ay piyasa ters çalışmaktadır. Tedbirli olmakta fayda var. Piyasalarla ilgili görüşümü aşağıda paylaşmak isterim.
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT] Yukar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]daki grafikte de görüldüğü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT] gibi [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, yüksek aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/LEFT]
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]yükselen trend kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]içerisindeki hareketini sürdürüyor. Kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n üst direnci [COLOR=blue][B]47500 [/B][/COLOR]olurken alt deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i ise [COLOR=red][B]44000[/B][/COLOR] seviyesi.
44000 deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]inin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelmeyen [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, 44000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelirse bir süredir beklenen sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bask[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]artabilecektir. Ancak 44000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelinmedikçe; [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi tahminimce sürecektir.[/FONT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT] Fakat burda belirtmek isterim bu öneriye göre tekrar bu seviyelerden uzun açmak çok mantıklı olmayabilir sadece kısacılarında acele etmemesi gerektiğini belirmek istiyorum. [/LEFT]
[/FONT]
Biri doları fena kıstırmış tenhada EUR/USD :yü: USD/JPY :dü:
Yav harbiden ben ne kısmetliymişim ya.Seansın 17 14 59 da düğmeye bastım long oldum.Olmasam 10 milyar zarar edecektim.10 milyar da kar edemeyecektim.Harbiden söylüyorum yine.Allah yürü derse yürürüz.Yoksa boş.Kim bilir kimden aldım malı o saniyede.Satan da üzülmüştür.İnşallah kar alıp long kapatmadır.Yoksa short açma ise yeni kötü olmuştur.
[QUOTE=VOBiX;117904]Biri doları fena kıstırmış tenhada EUR/USD :yü: USD/JPY :dü:[/QUOTE]
birde gbp/usd ye bak istersen.lelele
[quote=VOBiX;117904]Biri doları fena kıstırmış tenhada EUR/USD :yü: USD/JPY :dü:[/quote]
€/$ son 8 ayın,
£/$ son 6 ayıon zirvesinde ve hala yukarıyı zorluıyorlar.
başka bazı paritelerde dolar resmen yerlerde sürünüyor. mesela swiss frang paritesi şaka gibi.
doları kıstıran her kimse, dünya çapında birileri. :)))
Bütün sistemleri yakın takibe aldık izliyoruz bakalım ne edecekler..dng
[quote=GOKHANFINDIK;117905]Yav harbiden ben ne kısmetliymişim ya.Seansın 17 14 59 da düğmeye bastım long oldum.Olmasam 10 milyar zarar edecektim.10 milyar da kar edemeyecektim.Harbiden söylüyorum yine.Allah yürü derse yürürüz.Yoksa boş.Kim bilir kimden aldım malı o saniyede.Satan da üzülmüştür.İnşallah kar alıp long kapatmadır.Yoksa short açma ise yeni kötü olmuştur.[/quote]
işte butun mesele burda yuru kuL'um dediği anda Sen yanlışta yapsan dogru olur......maşaLLah .brv
[quote=delinda78;117892]Sn Üstadlar ,
Laros ve Adalı 54 sistemleriniz kısaya dönerse anında burayada söyleyebilirseniz.....[/quote]
Dostum ben zaten ekran başında olduğum zaman anında yazıyorum sorun yok ama Sık sık cıkmak zorunda kalıyorum (Ben Üstad sıfatını kabul etmiyorum)
Gökhan rezervasyonlarını nerden yapıyorsun ya da tur mu senin için yapıyor?*
Şimdi orda nerde hangi otelde kalıyorsun?*
Ve de neden yine TAYLAND?*??*Daha birkaç gün önce ordaydın....Birşey var.
[B]''tıkandı baba [/B]'' olursan da,ne yaparsan yap nafile...çölde, kutup ayısı bile pataklar:::
yurtdışı etkisini açılışta fiyatlayıp beklemeye geçildi sanki ?