-
[QUOTE=falconettin;117903]Herkese Bol Kazançalar. Uzun süredir foruma bişeyler yazamıyordum. son iki ay piyasa ters çalışmaktadır. Tedbirli olmakta fayda var. Piyasalarla ilgili görüşümü aşağıda paylaşmak isterim.
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT] Yukar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]daki grafikte de görüldüğü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT] gibi [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, yüksek aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/LEFT]
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]yükselen trend kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]içerisindeki hareketini sürdürüyor. Kanal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n üst direnci [COLOR=blue][B]47500 [/B][/COLOR]olurken alt deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i ise [COLOR=red][B]44000[/B][/COLOR] seviyesi.
44000 deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]inin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelmeyen [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks, 44000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelirse bir süredir beklenen sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bask[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]artabilecektir. Ancak 44000 seviyesinin alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelinmedikçe; [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi tahminimce sürecektir.[/FONT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT] Fakat burda belirtmek isterim bu öneriye göre tekrar bu seviyelerden uzun açmak çok mantıklı olmayabilir sadece kısacılarında acele etmemesi gerektiğini belirmek istiyorum. [/LEFT]
[/FONT][/QUOTE]
abi sen Nuri Sevgensin dimi grafik onun grafiği
[url]http://www.ayatirim.com.tr/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
buda yorumu
İMKB Bugün İçin Beklenti :
Yukarıdaki grafikte de göstermeye çalıştığım gibi; İMKB30 spot endeks, yüksek açılı
yükselen trend kanalı içerisindeki hareketini sürdürüyor. Kanalın üst direnci 47500 olurken alt
desteği ise 44000 seviyesi.
44000 desteğinin altına gelmeyen İMKB30 spot endeks, 44000 seviyesinin altına
gelirse bir süredir beklenen satış baskısı artabilecektir. Ancak 44000 seviyesinin altına
gelinmedikçe; İMKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi sürecektir...
-
selçuklu ya ne oldu sesi sedası yok, umarım toparlamıştır durumu kader ortağı:(
-
[quote=neremy;117914]abi sen Nuri Sevgensin dimi grafik onun grafiği
[URL]http://www.ayatirim.com.tr/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/URL]
buda yorumu
Yukarıdaki grafikte de göstermeye çalıştığım gibi; İMKB30 spot endeks, yüksek açılı
yükselen trend kanalı içerisindeki hareketini sürdürüyor. Kanalın üst direnci 47500 olurken alt
gelirse bir süredir beklenen satış baskısı artabilecektir. Ancak 44000 seviyesinin altına
gelinmedikçe; İMKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi sürecektir...[/quote]
Ne forum burası ya KGB CİA MOSSAD Halt yemiş
-
[QUOTE=neremy;117914]abi sen Nuri Sevgensin dimi grafik onun grafiği
QUOTE]
ben bu hafiyeliği vobixten beklerdim:)))
-
Milleti iyici şartladılar gene bassalar bu sefer gene inanamıyacaz sonuçta bildiği gibi oynuyacaklar.Ne diyelim Allahta onları bildiği gibi yapsın.:D:D
-
[QUOTE=neremy;117914]abi sen Nuri Sevgensin dimi grafik onun grafiği
buda yorumu
gelinmedikçe; İMKB30 spot endeksin yükselen kanal içerisindeki hareketi sürecektir...[/QUOTE]
::: evet yorumda aynı grafsıda aynı ::: kendisiyse sorun yok emma deyilse altına barem alıntı yazın :::
-
-
[QUOTE=traderx;117917]
ben bu hafiyeliği vobixten beklerdim:)))[/QUOTE] Facede arapça bir klip göndermişler. Klibin sahibini arıyorum. Arapça bilsem hemen olacak ama az kaldı. Yaklaşıyorum adım adım.
-
[QUOTE=VOBiX;117921]Facede arapça bir klip göndermişler. Klibin sahibini arıyorum. Arapça bilsem hemen olacak ama az kaldı. Yaklaşıyorum adım adım.[/QUOTE]
videonun linkini atarsan sana hemen söylerim.
-
[QUOTE=VOBiX;117921]Facede arapça bir klip göndermişler. Klibin sahibini arıyorum. Arapça bilsem hemen olacak ama az kaldı. Yaklaşıyorum adım adım.[/QUOTE]
neremy 1 - vobix 0 :::
-
akşama buralar eksi olursa şasırmıyacagım 1 Nısan dakı gıbı olucak -900 gab 30000 -30300 oyala sanki tersi oluyor gibi gelıyor bana yakıcaklar yine ben yılanın artık boynunu eğiceğini düşünüyorum -900 gab yiyince mıllet bu piyasa yukarı gıtmez dedi 45500 geldi şimdi bu piyasa aşagıya gitmez diyor millet ben Flat takılıcam fırsatlar da bitmez ..svg.
-
Sistem Uzuna devamı gösteriyor halen, İnd.kızarmış olmasına rağmen inatla uzuna devam diyor