-
[QUOTE=Astatin;117987]Bay SAZAN'dan araklanmış ve modifiye edilmiş sistem 30 dakikalıkda da sat verdi...Şortuz ya, taraftarlık ediyoruz işte...[COLOR="Blue"][B]AMA SANKİ BİR ŞEY EKSİK :)[/B][/COLOR][/QUOTE]
Geliyor yavaş yavaş. Birinci uzuncu idi şimdi 5. kısacı oalrak göründü. 5. yakışmaz sana açık ara birincilik bekliyoruz.
-
[quote=vobix;117988]geliyor yavaş yavaş. Birinci uzuncu idi şimdi 5. Kısacı oalrak göründü. 5. Yakışmaz sana açık ara birincilik bekliyoruz.[/quote]
abc, abc, abc d efg :)
-
-
[QUOTE=VOBiX;117988]Geliyor yavaş yavaş. Birinci uzuncu idi şimdi 5. kısacı oalrak göründü. 5. yakışmaz sana açık ara birincilik bekliyoruz.[/QUOTE]
Şimdiden üçüncü oldu.
-
tuzak olabilir bu
buyuk hareketlerden once yapıyorlar
45000 altını gosterip stopları patlatacaklar
dışarı neden düşmüyor
-
45300 maliyetli yeni longlarla bekliyorum
stop yok
-
[QUOTE=truva;117992]tuzak olabilir bu
buyuk hareketlerden once yapıyorlar
45000 altını gosterip stopları patlatacaklar
dışarı neden düşmüyor[/QUOTE]
Alamanlar %3,20 artı iken biz spot açık olmasına rağpmen %2,6 artıyı geçemedik. Gökhan hava yağışlı ise açıklasana bu durumu.
-
[quote=truva;117993]45300 maliyetli yeni longlarla bekliyorum
stop yok[/quote]
Aman arkadaşım sakata gelmiyesin dikkatli ol.üüü
-
Borsada yabancı payı geriledi
Yabancı yatırımcıların İstanbul Menkul Kıymetler Borsasındaki (İMKB) payı, önceki haftaya göre azalarak yüzde 64,27'ye geriledi. Merkezi Kayıt Kuruluşu verilerine göre, 29 Mayıs 2009 tarihinde yabancıların hisse adedi bakımından borsadaki payı yüzde 52,83 olurken, piyasa değeri açısından payı ise yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Yabancılar, bu tarih itibariyle 13 milyar 150 milyon 97 bin 758 adet hisse ile toplam 54 milyar 737 milyon 242 bin 367 lira tutarında piyasa değerini ellerinde bulundurdu. Yabancıların 22 Mayıs 2009 tarihinde İMKB'deki payı yüzde 64,34 seviyesindeydi.
-
Geldim şimdi 45000 dip çalışması sonra devam yola.Bu trend bitmez.Yukarı yön.
-
[quote=GOKHANFINDIK;117997]Geldim şimdi 45000 dip çalışması sonra devam yola.Bu trend bitmez.Yukarı yön.[/quote]
Hangi seviyenin altında short olursunuz?
-
Air Frnce uçağında Trk yolcu olup oılmadığı bilinmiyormuş. Dolmuş gibi yoldan mı topluyor bu yolcualrını? Hayret bi şey yawf. Bak işte uçuş listesine yazar orada.
Gökhan sen yine ucuz atlaşmışsın bak milletin uçağını kaçırmışlar ya da kaybetmişler.