[QUOTE=ATHLON;432244]yürü lem..durma...bınlerce kontrat kısan var daha..kapa onları,,kapa sıkarım topuklarına..[/QUOTE]
tabii ya Allah utan dırmadı yürü kim tutar seni iiii yukardaki balonları patlar :D
[IMG]http://i48.tinypic.com/jfklyf.jpg[/IMG]
Printable View
[QUOTE=ATHLON;432244]yürü lem..durma...bınlerce kontrat kısan var daha..kapa onları,,kapa sıkarım topuklarına..[/QUOTE]
tabii ya Allah utan dırmadı yürü kim tutar seni iiii yukardaki balonları patlar :D
[IMG]http://i48.tinypic.com/jfklyf.jpg[/IMG]
[quote=citiwan;432234]usta ben senin tersine düşünecem önceki gibi bolingeri destek yapıp yukarı almış bir daha neden yapmasın ki :D
[/quote]
buralarda dalgalanır= üst boll bandın aşşa eğimden minimum yataya dönmesini beklemek..sonraki mesaımda dikkayt üst boll band yukarı açıldı demem de ondandır..tersi düşünmüyosun yani:..:
hacılar kavga etmıoz kaç zamandır forumda...gayahan da yok ,kavgacı birileri lazım foruma..hmmm
Günlük graf...100275 den geçen indik üzerinde günlük kapanış şortlara dikkayt der..lonklara mavi boncuhh verir
Gap eksiden 700 e soy palam soy ayıp diye bişi var.
[quote=Astatin;432236]dikkayt..açın terminallerinizi bakınız :) boll band yukarı açıldı 5 dklıkta...[B]now system trade zamanı[/B][/quote]
[quote=ATHLON;432259]hacılar kavga etmıoz kaç zamandır forumda...gayahan da yok ,kavgacı birileri lazım foruma..hmmm[/quote]
Böyle dedim diye uyguladım sanılmasın..Şortları mikemmel kappattım am along açmadım...üww..Afftlloooo, abi ben neden long açarken çok kasılıyorum yada açamıyorum:D:Dbull oryantasyonu lazım bana..:o
kavgamı..du bakayım..düşüniim nassı kavga ederiz:D
sabah kaçıranlar için re-link...hay ra ra hay ray..hay ra ra hayray..Volga Kayıkçıları
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=uNb54rwDQJM[/URL]
Makasa bak. Hangi kurdeleyi kesecek acaba?:::
[quote=excali;432274]Makasa bak. Hangi kurdeleyi kesecek acaba?:::[/quote]
Kedü bey,
Şortlarımı 99550 ort ile kapattım...Sistem gereği oralardan lonk olmam gerekirdi olmadım (şaşırtıcı mı, tabiki değil..lonk sinyaller bana parazitli geleyor)..eğer olsaydım buralardan çok rahat reverse edip şorta dönebilirdim..ama tırsıyorum...diyorum ki saatlik kapanış 100275 desteğinin altında olursa yeniden reşortıyım...siz ne diyosunuz aceba..veya makas bu işe ne diyor acaba...ayrıca sizce önümüzdeki 1 ay içinde mahiye makas atabilir miyim..yanıtlarınız için teprik ederim in edvens:D
[quote=Astatin;432283]Kedü bey,
Şortlarımı 99550 ort ile kapattım...Sistem gereği oralardan lonk olmam gerekirdi olmadım (şaşırtıcı mı, tabiki değil..lonk sinyaller bana parazitli geleyor)..eğer olsaydım buralardan çok rahat reverse edip şorta dönebilirdim..ama tırsıyorum...diyorum ki saatlik kapanış 100275 desteğinin altında olursa yeniden reşortıyım...siz ne diyosunuz aceba..veya makas bu işe ne diyor acaba...ayrıca sizce önümüzdeki 1 ay içinde mahiye makas atabilir miyim..yanıtlarınız için teprik ederim in edvens:D[/quote]
"Makas, varken bana laf düşmez" demem, olasılıklar dahilinde gözüküyor.:..: "Makasın götürdüğü yere git" diye bir film mi vardı??:..:
050 den kaldıraç 5 e çıkar..uwwwwwww...
stetomun 6 kaldıracını kıskandım...ayrıca stetom beni hep batırdı..inanmıştım ona güvenmiştim..ha bi de pozisyonunu hep piyasa hareket yaptıktan sonna yazıo..bizi mi yio ne..cık cık..(kavgaya giriş denemesi 1-2)