[QUOTE=catedral;55495]Hangisiydi o artist olanın vali olduğu:) Batmış bile:)[/QUOTE]
san francisco valisi mi:D
Printable View
[QUOTE=catedral;55495]Hangisiydi o artist olanın vali olduğu:) Batmış bile:)[/QUOTE]
san francisco valisi mi:D
Elbette bıryerden donecek, hıcbır sey sonsuz değil, hatta ktumserlığın tavan yaptıgı yerler diplerdir genellıkle. Ama şu an için terazinin dengesi öylesıne bozulmuskı, ne teknık ne aklı-selım davranıs beklemek cok doğru olmaz, benım necızane fıkrım şudur; dip yakalayacağım diye ezılmektense, donusu gorup hatta bundan emın olup sonra oyuna dahıl olmak. Tabıı kı herkesın tercıhı kendıne, kaybı ve kazancı da.
Rusya bugun %11.9 yukselmıstı, yarın zavallı adamlara stop yapma fırsatı bıle vermezler,tepeden alanlar, vermeye vakıt de bulamazlar, hemen kapatırlar.
Boylede borsa olurmu, yuksel kapat,dus kapat, Dusukten satan stop olamıyor,yuksekten alan stop olamıyor, beterın beterı var....
[QUOTE=teo;55506]Rusya bugun %11.9 yukselmıstı, yarın zavallı adamlara stop yapma fırsatı bıle vermezler,tepeden alanlar, vermeye vakıt de bulamazlar, hemen kapatırlar.
Boylede borsa olurmu, yuksel kapat,dus kapat, Dusukten satan stop olamıyor,yuksekten alan stop olamıyor, beterın beterı var....[/QUOTE]
hani şu sarayın önünden geçen seyyar satıcılar vardı..
erikçiyle karpuzcumuydu neydi..
onların hali gibi diyorsun yani.....:)
yanlış anlaşılmasın 40000 den full shortum.
Sabah açılışta 9:30 da pozısyonumu kapatırım, Aksam 17:05 de yenıden acarım, bende bundan boyle gun ıcı trade yapmıyacagım...
selamlar
teknik rating sistemimiz bu akşam saat 16:05'te 39.750 endekste
bizi short pozisyona geçirterek düşüş yönünde pozisyon aldırdı ve
VOB-30 endeksi 38.800 kapanarak günü yüksek kar marjıyla kapamamızı sağladı :
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img383.imageshack.us/img383/3207/tsfu6.png[/IMG][/URL]
saygılarımla
[QUOTE=semerkandi;55511]selamlar
[/QUOTE]
Sayın Semerkandi,siz programmı satıyorsunuz,meraktan soruyorum...
Ucuz yorum ifadenize uzuldum, mbm kardeşim, zaten dow -5 yapacak demedım, bunu tahmın etsem geceye short gırerdım, sanırım yanlıs değerlendırdınız yazımı, onemı yok ama, streslı gunler yasıyoruz.
Dow un kapanışı mı uzatıldı nedir 7 dakika veriler kesilmedi . Durum o kadar vahimleşmiş adamların sistemleri dahi yetiştiremiyor katliamın verilerini ve sarkıtıyor . 35500 önemli bir seviye idi ve sert tepkidik buradan . Bu sefer de tutarsa ne ala , tutmazsa 30 bini düşünebiliyorum .
[QUOTE=semerkandi;55511]selamlar
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img383.imageshack.us/img383/3207/tsfu6.png[/IMG][/URL]
saygılarımla[/QUOTE]
iyide sn.semerkandi gün sonunda verilen sinyallerin yada alınan pozisyonların burada yazılmasının hiçbir anlamı yok.. sinyal geldiği anda paylaşırsanız daha faydalı olursunuz.. saygılar..
[QUOTE=jelibon;55509]yanlış anlaşılmasın 40000 den full shortum.[/QUOTE]
Sanal mı:)
[quote=jelibon;55300]dow dibini 8600-8700 civarında pazrtesi salı yapacaktır, oradan ralli bekliyorum, ekim ayı dibi bu olacaktır. kişsel görüştür.
sevgiler.[/quote]
.brv.brv
jelibon abi p.tesi salı demeseydin tam oturacaktı. ama yinede .brv
[quote=teo;55512]Sayın Semerkandi,siz programmı satıyorsunuz,meraktan soruyorum...[/quote]
evet sayın teo
yazdığım sistem programlarımı satıyorum
değerini verene elbette
kibir olarak algılamayın lütfen ama
en çok kazandıran vob sistem programlarını yazabildiğimi düşünüyorum
saygılarımla
[QUOTE=catedral;55516]Sanal mı:)[/QUOTE]
gerçek,
şu pazartei kapalı olayı kafamı karıştırıyor.
bir analiz yapacam bunun için.
[QUOTE=orb;55514]Dow un kapanışı mı uzatıldı nedir 7 dakika veriler kesilmedi . Durum o kadar vahimleşmiş adamların sistemleri dahi yetiştiremiyor katliamın verilerini ve sarkıtıyor . 35500 önemli bir seviye idi ve sert tepkidik buradan . Bu sefer de tutarsa ne ala , tutmazsa 30 bini düşünebiliyorum .[/QUOTE]
Normalde 11.10 da kapanıyo. 10 dakka uzatması var. Ama eskiden 11 den sonra uzatmalarda doğru dürüst işlem olmadığı için dikkat çekmezdi.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img378.imageshack.us/img378/5623/screenhunter5ya7.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[quote=BULUT;54937]kARRgadan başka kuş tanımam abi ben :)
Gaaaakkk. Birazdan gelir. Çomakları hazırlayın :).[/quote] Kusura bakma ama cok terbiyesizsin!! kotu soz sabinine aittir!!
kimin karga oldugu simdi belli oluyor!!! .dng.dng.kom
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img396.imageshack.us/img396/4416/screenhunter6lq5.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[QUOTE=demir;55517].brv.brv
jelibon abi p.tesi salı demeseydin tam oturacaktı. ama yinede .brv[/QUOTE]
pazartesi kapalı olduğunu sayın Catedalden öğrendim.
o yanıltıyor günleri, sonradan bugün, yarın, salı dedim.
amma
Amerikada tatil varken bugünkü çöküş sonrası malı kim taşıyacak bu dibi biraz daha aşağı çekebilirmi kafamda tilki yarattı şu an.
sevgiler.
[QUOTE=rcp;55513]Ucuz yorum ifadenize uzuldum, mbm kardeşim, zaten dow -5 yapacak demedım, bunu tahmın etsem geceye short gırerdım, sanırım yanlıs değerlendırdınız yazımı, onemı yok ama, streslı gunler yasıyoruz.[/QUOTE]
sn rcp
sizin uslubunuzu takdir etmişimdir hep.......
o cümleyi size yazmak için inanın düşündüm.....
yazayımmı yazmayayımmı diye....
ama sizin yazınızda bu saatte hoş olmamış...
tekrar okuyun isterseniz....
başka bir zamanda olsa çuk diye oturabilirdide..
bugun yüzde 6 dan sonra olmamış kanımca...
neyse kusura bakmayın yinede.......
[quote=semerkandi;55518]evet sayın teo
değerini verene elbette
saygılarımla[/quote]
kaç ytl sn semerkandi. lütfen dolar demein :..:
[QUOTE=catedral;55520]Normalde 11.10 da kapanıyo. 10 dakka uzatması var. Ama eskiden 11 den sonra uzatmalarda doğru dürüst işlem olmadığı için dikkat çekmezdi.[/QUOTE]
uzatmadan ziyade otomatik stoplossların titreşimleri kesilmek bilmedi bir süre..
Şimdi bu düşüş AÇIĞA SATANLARIN GÖVDE gösterisimi oldu.....
Biz istersek düşürürüz ...istersek çıkarırızmı?????
[QUOTE=semerkandi;55518]evet sayın teo
değerini verene elbette
saygılarımla[/QUOTE]
Ciddi ciddi soruyorum kaça satıyorsunuz sn. semerkandi?
[QUOTE=VOBiX;55436]%3 artı yapmaaaaz. Dünkü faiz desteğiyle bile yapamadıysa bugün hiç yapmaaaaz.[/QUOTE] -%7,33
long olanlar catedralin çevresinden uzak dursun.
[quote=demir;55526]kaç ytl sn semerkandi. lütfen dolar demein :..:[/quote]
sayın vob dostları
maalesef özel mesaj atamıyorum
çünkü mesaj sayım az olduğu için voborsa sistemi müsaade etmiyor
programa 2 milyon dolar istiyorum
bir bankanın aracı kurumuyla görüşmelerimiz devam ediyor
şimdilik bu kadar söyleyebilirim
bireysel satış şimdilik düşünmüyorum
zaten yazılış amacı da kurumsal müşterilere ve
fon yöneticilerine faydalı olmasaydı
eğer banka görüşmelerinden bir sonuç çıkmazsa
o takdirde bireysel versiyonunu piyasaya sürebilirim belki ama
eğer banka alırsa -ki son aşamaya gelindi gibi-
telif haklarını da istediği için
ürün tamamen benim inisiyatifimden çıkmış olur
program gerçekten mükemmel ötesi oldu
başarı yüzdesi şu an için %81.8 seviyelerinde
yani her 5 trade için 4 karlı 1 zararlı pozisyonu var
zaten 100 Allah ın hakkıdır derler bilirsiniz kulların değil :)
bu programla 1 e 1 kaldıraç kullanarak yani minimum risk ile
100.000 YTL. sadece 60 işlem sonucunda 20 milyon YTL. yapılabiliyor
yani ayda ortalama bir işlem desek 5 yıl sonucunda işlem tamam
saygılarımla
Dow bırakalım artık.. Bizde başgöstermeye başlayan sistemik riskler realize olmaya başlayacaktır..
Bize bişey olmaz diyenler fişler çekildiğinde ne halt edecekler acaba?
Sevgili teo az evvel bir yazsında kredi veriyor bankalar sorun yok diyor ama... Bir çok banka kredileri kesti.. En ufak arızası olandan verdikleri kredileri geri çekiyorlar.. Piyasada ciddi patlaklar var.
Sorun çok ciddi.. Bu iş birkaç gün daha devam ederse bizde görülmemiş kriz başlayacaktır.
Dedım ya mbm kardeşim,stresli gunlerdeyız dıye, sanırım sız alınganlık yaptınız, yazıyı zamansız bulmuyorum tam aksıne zamanı, cunku normal zamanlarda bu tür yazılara hepmız hak verırız ama uygulamayız, boyle bır zamanda ıse ınsanın beynıne kazınır. Unutmayın, atasözümüzdür, ormanı az taşıyan bitirir. kendı adıma yarın piyasnın psıkolojısına bakıp satısların en yoğun oldugu sevıyeden long yapacağım, yarın için hıcbır sevıyeden short olmayı dusunmuyorum, abartılı derecede yukarılarda kalmazsa endex.
Bu arada bıze bırsey olmaz abı anlayısı ıcın de bır cıft sozum var, guya bir bankacının anlatımıyla fonlar rusyadan cıkıp ulkemıze gelecekmıs, bız sağlammısız vs. Bence krız bıze son hızla yaklasıyor, henuz krızı pıyasalarda fırtınanın ruzgarı seklınde hıssedıyoruz, yenı yılla bırlıkte reel sektor odaklı krızı kapımızda bulabılırız. O zaman ne kur kalır ne borsa. Iyımser olmak ıcın bır sebep goremıyorum. INSALLAH YANILAN BEN OLURUM, cunku ulkenın batması ne bana ne kımseye yarar sağlamaz. Iktıdar krızı ızlıyormuş, haklılar, ızlıyorlar, SADECE IZLIYORLAR, basıretsızlıklerı pahalıya malolmaz umarım.
[QUOTE=semerkandi;55531]sayın vob dostları
şimdilik bu kadar söyleyebilirim
bireysel satış şimdilik düşünmüyorum
zaten yazılış amacı da kurumsal müşterilere ve
fon yöneticilerine faydalı olmasaydı
eğer banka görüşmelerinden bir sonuç çıkmazsa
o takdirde bireysel versiyonunu piyasaya sürebilirim belki ama
eğer banka alırsa -ki son aşamaya gelindi gibi-
telif haklarını da istediği için
ürün tamamen benim inisiyatifimden çıkmış olur
program gerçekten mükemmel ötesi oldu
başarı yüzdesi şu an için %81.8 seviyelerinde
yani her 5 trade için 4 karlı 1 zararlı pozisyonu var
zaten 100 Allah ın hakkıdır derler bilirsiniz kulların değil :)
bu programla 1 e 1 kaldıraç kullanarak yani minimum risk ile
100.000 YTL. sadece 60 işlem sonucunda 20 milyon YTL. yapılabiliyor
yani ayda ortalama bir işlem desek 5 yıl sonucunda işlem tamam
saygılarımla[/QUOTE]
Kusura bakmayın ama böyle bir şeyi neden satıyorsunuz peki? Ben olsam satmazdım, zaten o parayı çıkarırsınız programa sadık kalarak. Ama bir banka o sinyalleri uygularsa emin olun eski başarıyı yakalayamaz sistem. Ne kadar az kişi uygularsa o kadar başarılı olur diye düşünüyorum. Ben olsam kendime saklardım...
[QUOTE=VOBiX;55530]-%7,33
long olanlar catedralin çevresinden uzak dursun.[/QUOTE]
Yok yaa sevgili vobix.. Gerçekten canım sıkıldı aslında. -3 falan yeterdi. Abarttı.
Fakat neden artı olamayacağının sebeplerini de yazmıştım. Yarın için Lehman ın arızalı bono satışı çok önemli.
Bırakın milyon dolarları 100 ytl ye daha kralını vereyim istemedigin kadar sistem var
[QUOTE=mersiyk;55485]arkadaşlar bizde banka batışları olurmu ya. burda trade etmeye çalışıyoruz ama ya paralara el konursa ? nolcak halimiz ?[/QUOTE]
Hesapalrınız 50.000YTl altında farklı bankalarda tutarsanız banka batsa da devlet paranızı öder.
[QUOTE=catedral;55535]Yok yaa sevgili vobix.. Gerçekten canım sıkıldı aslında. -3 falan yeterdi. Abarttı.
Fakat neden artı olamayacağının sebeplerini de yazmıştım. Yarın için Lehman ın arızalı bono satışı çok önemli.[/QUOTE]
Freddie Fannie bonoları 6'sında başlamıştı zaten.
Saygıdeğer Arkadaşlar,
1.ci yeşil üçgendeki gibi bir sert çıkış(4) beklentime binaen, en azından gecelere ayı kalmamak gerektiği, ayı avcılarının ortalıkta kol gezeceği düşüncesindeyim.İdeal hedefi olan 9.100 ü aşağı kırdı ama bir tuzak mı?.. yarın anlarız.
Kanaatim değişmedi, 7.400 altı spekülasyon dışı bu aşamada benim için fakat 2.yeşil üçgenden arkada kuyruk unutturan bir çıkış yakışır artık.
Çok volatil olan bu günlerde herkese gönülden bol şanslar...
Rastgele...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img127.imageshack.us/img127/7731/adszzw9.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=VOBiX;55537]Hesapalrınız 50.000YTl altında farklı bankalarda tutarsanız banka batsa da devlet paranızı öder.[/QUOTE]
Ben şahsen mevduatımı işbankası na çektim. İş yada ziraat dışında hiç bir bankada para bulundurmam.
İş bankasının hisselerinin de bu düşüşte diğerlerine göre daha dayanıklı olma sebebi sanırım tamamen yerli olması ve itidalli yönetime sahip olması. Aşırı risklerden hep kaçınır.
Diğer yabancı ortaklı bankalar beni son derece rahatsız etmekte.
[QUOTE=catedral;55540]Ben şahsen mevduatımı işbankası na çektim. İş yada ziraat dışında hiç bir bankada para bulundurmam.
İş bankasının hisselerinin de bu düşüşte diğerlerine göre daha dayanıklı olma sebebi sanırım tamamen yerli olması ve itidalli yönetime sahip olması. Aşırı risklerden hep kaçınır.
Diğer yabancı ortaklı bankalar beni son derece rahatsız etmekte.[/QUOTE] Borsada olduğu için tamamen yerli denemez aslında ama yönetimin yerli olması da yeter. Benim bildiğim kadarıyla ziraatten başka %100 yerli daha doğrusu kamu bankası yok. Genel müdürü krizde 2-2,5 milyar dolarla Avrupayı biz fonluyoruz demişti. Admalar bir kalemde milyarlarca dolar zarar yazıyor sen fonlasan ne yazar.
İmzamda "Endekslerin dibi 0 (sıfır) noktası zirvesi ise sonsuzluktur." yazıyor ama ilk önce dow niyetlendi dibi görmeye. Traderlar kapışmış nikkeiden daha düşük olabilir miyiz diye? Bu gecelik kazanmışalr ama yarın nikkei aradaki farkı kapatacak mı? Nikkei vs DOW ! Fight!
[QUOTE=clark;55536]Bırakın milyon dolarları 100 ytl ye daha kralını vereyim istemedigin kadar sistem var[/QUOTE]
Sn clark sizin görüşünüz nedir son durumla ilgili?
[QUOTE=semerkandi;55531]sayın vob dostları
şimdilik bu kadar söyleyebilirim[/QUOTE]
Amacım herhangi bir tartışma başlatmak değil, ama siz o programı o fiyata satabilirseniz, şu an sanki 76400 den 1 kontrat satmış gibi olursunuz.
Ama piyasa alıcı ve satıcı arasındadır,Alan ve satan razı ise söylenecek bir şey yok.
Bu arada Welles Wilder'in, RSI ,DMI,ADX bulucusu,Delta sistemi için 500.000 $ ödediğini söylüyor,
Indikatöre dayalı olan bir sistem kısa dönem çalışır,Her zaman çalışmaz,
Bu test sonuçlarını realite de alabiliyorsanız, aman alıcıyı kaçırmayın ve vob da nasıl kontrat satıyorsak hemen satın derim,
Eğer 500.000 falan da veririm derse bence bir an bile düşünmeyin derim haddim olmadan..
Sevgiler...