44700 altına sarkmadan kısaya güven olmaz bence..
Printable View
44700 altına sarkmadan kısaya güven olmaz bence..
versinler versinler ..AKBNK ve KCHOL de erken yıkılış bekliyorum...örliyır vorning bülletin
Dow yüzde 3 yukarda imkb eksi olacak nerdeyse.Bu borsa düşer.
[quote=traderx;118010]efg deki fon yada grup başka bir kurumdan daha fazlasını şortlar,
vade sonuna kadar bekler vade sonu otomatik olarak efg elindeki longlar ve diğer kurum yada kurumlardaki şortlarda kapanır,
ölümüne uzuncularda hala derinliğe bakıp beklerki efg satsında pozları kapatalım:..:[/quote]
takas o kadar bakmıyorum
uyarı için teşekkürler
abd nin 4 buyuk iflasıymış gm
lehmanın iflasına benzemiyor
lehman iflas ederken arkasından gelecek kurumlar stres yaratmıştı
gm arkasından gelecek yok bence
[QUOTE=traderx;118004]evet bende farkettim, imf hikayesi olan biziz ama onlar kadar tepemedik eğer almanlarda özel bir hikaye yoksa, şortlarıma daha sıkı sarılacam:D[/QUOTE]
OPEL davasından gibi gelyor bana. Opeli kurtarmışlar herhalkde Kanadalı MAGNa ile anlaşarak.
OOOOOOo öldür be VOBIX....de hayne...
VOB usd de yukarı şeetiriyor..bak inanmaya başladım düşüşe haaaaa
yok yok bak yine birşey eksik :) 45350 den başlayarak 45100 e kadar foru sistemleri sat verdi.....fiyat 44900..kolay oldu bu beaaa
[QUOTE=truva;118015]takas o kadar bakmıyorum
uyarı için teşekkürler
abd nin 4 buyuk iflasıymış gm
lehmanın iflasına benzemiyor
lehman iflas ederken arkasından gelecek kurumlar stres yaratmıştı
gm arkasından gelecek yok bence[/QUOTE]
GM in bir otoömotiv şirketi ve otomotiv şirketinin bir çok yan koldan yedek parça sanayii ile beslendiği ve bu sektörün de otomobil fabrikası çalışanından daha fazla çalışana sahip olduğu düşünülürse işin vehameti ortaya çıkar. Bölgesel sorunalr ve işsizlik sorunu oalrak yansır. Detroit her nereye bağlı ise o eyaleti zora sokar. Arkasından büyükleri çekmese de çektiği küçüklerin etkisi büyük olur.
[QUOTE=Astatin;118018]yok yok bak yine birşey eksik :) 45350 den başlayarak 45100 e kadar foru sistemleri sat verdi.....fiyat 44900..kolay oldu bu beaaa[/QUOTE]
Boşver be yawf Platin Al vermedi ki sat versin. Şimdilik kandıramadılar ama 45,200 üstü kandırabilirler.
İsc dow 8600 olmuş hala aynı yerde.Bu borsa düşecek gibi duruyor.Eksi kapanabiliriz.
bu kadar göstere göstere..
ı ıh
bi bit yeneği var...yedirmeyelim şimdi 300 puanı bunlara.
bi 250-300 daha yükselsin, öyle cortlarız unlimitted, rahat dur.
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
cin bankacilik duzenleyici otoritesi: Ekonomi artan bir asagi yonlu baski ile karsi karsiya
-matriks-
|,
sanki soğuyor etraf