45250 üstüne çıkarsak günlük yeni yüksek seviye gösteriri bunlar..
45 bin altına sarkma fake gibi oldu sanki ?
Printable View
45250 üstüne çıkarsak günlük yeni yüksek seviye gösteriri bunlar..
45 bin altına sarkma fake gibi oldu sanki ?
Çok kafa karıştırıcı durum.İsc eksi oluyor şöyle bir ortamda.Ama diğer hisseler ile artıyor borsa.Geçmemiz lazım buraları aslında ama olmuyor bir türlü.600 puan altta vob sabah göre.
[quote=abdullah yıldız;118036]arkadaşlar hiç bir piyasa sonsuza dek dim dik yukarı çıkmaz. en sert boga piyasaları bile düzeltme yapa yapa yukarı gider.üç ayda yüzde altmış prim yapmışız düzeltme çabaları ise çok sınırlı kalmış. birileri bu kadar kısa sürede elde edilen karını cebine koymak isteyecektir.düzeltme eninde sonunda gelecektir gelmelidir.saglıklı olanı budur bence[/quote]
Ya karı cebine koyan koydu.Yeni gelenler de daha yukarı götürüp onlar da başkalarına vermek isterse?Herşey olur.
[quote=abdullah yıldız;118036]arkadaşlar hiç bir piyasa sonsuza dek dim dik yukarı çıkmaz. en sert boga piyasaları bile düzeltme yapa yapa yukarı gider.üç ayda yüzde altmış prim yapmışız düzeltme çabaları ise çok sınırlı kalmış. birileri bu kadar kısa sürede elde edilen karını cebine koymak isteyecektir.düzeltme eninde sonunda gelecektir gelmelidir.saglıklı olanı budur bence[/quote]
Dogru söyluyorsun abdulllah kardeş zıplayan top biLe yere vurur ama şu an yaşadığımız durum bildigimiz durumlardan değil ezber bozan durumlardan ha şimdi duzeltırler ha yarın diye diye nerdeyse biz bittik. EN iyisi trend te uymak yoksa krizdeki zararlarını çıkartmadan bunlar düzeltme yapmıyacak..üüü:mad:
piyasa çok zayıflamayamı başladı. bana göre dönüş yaklaşmaya başladı gibi. yinede garantisi yok stopa geldimi çalışırım.
yuaw ben niye van minut ... van umut ziestenimi kenara koymusum ki ::: bana en uygun zistemmiş meğer :::
yaw eldeki veriye göre artmamız lazım ama, içimde bir his diyorki cart diye basacaklar o yüzden uzun pozlarda çok tırsağım:)
Benim hislerim de iyi bir veri gelip 8650 olacaz gibi geliyor.Vob da 45600.Vobu tutuyorlar.Longlayacam gibi.Garan düşüyor vob aynı.
[QUOTE=AMON RA;117986]45125 short sistem sat verdi![/QUOTE]
45125 shortları 44925-44825 ve 45075 ten kapattım. Bu kadar yeter kıllanmaya başladım.Allah bereket versin.
45100 den sattık bakalım ne olacak.
Benim sistemi şahane 200 ün üzerinde al verir.
Veri çıkışı destekleyici gelmedi akşama dogru kan kırmızı bir ekran bekliyorum... Tamam uyandırmayın Rüyası bile güzelllllll....