Ümit besen dinlemeye başladım, evde içki olsa içmeye de başlayacam bu gidişle...
Printable View
Ümit besen dinlemeye başladım, evde içki olsa içmeye de başlayacam bu gidişle...
Gökhan
Sona doğru dahada artıracaklar neden yarın için short ?**
gösterge aldığın şey ne?*?
bu sefer terste kaldık, 45100 şort devam.
Gökhan sona doğru burayı 46000 yaparlarmı...
[QUOTE=abka;118058]aha ! fdow da uyumsuzluk var..saatliklerde 27 mayıs ile bugünkü tepe uyumsuz..
dogru mu görmüşüm..macd ve rsı da var..[/QUOTE]
Bir de mbm söylerse tam olur.
[QUOTE=enorton;118072]Platin long oldu mu Tolga ?[/QUOTE]
Yeni oldu daha
ms beni çok üzdü..bar dolunca bazen 40 saniye sonra diğer bar oluşuyor..bu adamların telefonu ne ki...
[QUOTE=enorton;118073]Ümit besen dinlemeye başladım, evde içki olsa içmeye de başlayacam bu gidişle...[/QUOTE]
Müslüm Gürses dinleme yeter en azından traş olmak için bile olsa jilet mutlaka vardır evde.
[QUOTE=abka;118079]ms beni çok üzdü..bar dolunca bazen 40 saniye sonra diğer bar oluşuyor..bu adamların telefonu ne ki...[/QUOTE]
3 sn sonra tıkladım verdi sonraki barı.
[QUOTE=VOBiX;118080]Müslüm Gürses dinleme yeter en azından traş olmak için bile olsa jilet mutlaka vardır evde.[/QUOTE]
Müslüm sevmem, ümit besen ile ortama ısınıyorum. Birazdan yaşayan efsane Cengiz Kurtoğluna terfi edeceğim :)
[quote=abka;118079]ms beni çok üzdü..bar dolunca bazen 40 saniye sonra diğer bar oluşuyor..bu adamların telefonu ne ki...[/quote]
MS ile ilgili değil sorun matriks ile ilgili sabahda sapıttı zaten matriks veriler gelmedi v.s.
bende olmuyor gerçi dediğin problem ilginç.
[quote=Astatin;118068]pis alacaklar sanırsam :)[/quote]
çoookk çookkkk.kom