Geceye long
Printable View
Geceye long
45.800 kısa.
bu fiyatlardan son longlar flat oldum..bu kadar yeter..
geceye kısa.
geceye sistem gereği long.
[quote=YAVUZHAN;118118]istediğim rakam derken :)
daha ne olsun,45650 görüp 44800 e geriledi arkasından yeni güniçi yüksek yaptı :)[/quote]
Yok be dostum 45800 gelsın ısıtyordum öLe iştahlı geldı kiii vazgectimm Flattt açıkkkk yatayım bu gecede rahmetlinin (a.R.eylesin) dedigi gibi bir saniye sonramıza hükmedemediğimiz şu dünyada fırıldak olmaya gerek yokk sistemler aL da histemler çarpıyor adamı .......+.
[QUOTE=SaNCaKTaR;118115]GM iflasınıda kıytırık veriler ile kurtardılar geceye short gırmeyı dusunuyorum istedıgım rakama gelırse :)[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;117699]Sanki iflas etmiyor da tabela değiştiryorlar.
Güle güle "GM" Hoşgeldin "Has GM", "Öz GM", "GM Sons", "Hakiki GM" eTc[/QUOTE]
Yeni GM vs deniliyor. Bu yüzden iflas ettirecekelr ve bir kaç sayfa önce bahsettiğim sosyal olaylar nedeniyle daha küçük bir lşirketle yoluna devam edecek sanırım.
Size bir soru 6500 mü yalandı yoksa burası mı yalan?
[quote=unlimitted;118022]bu kadar göstere göstere..
ı ıh
bi bit yeneği var...yedirmeyelim şimdi 300 puanı bunlara.
bi 250-300 daha yükselsin, öyle cortlarız unlimitted, rahat dur.
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG][/quote]
örümcek hisleri bir kez daha kurtardı bizi. kaptırıyorduk kolu bacağı...
vay anasını sayın seyirciler.
Gökhan yükselerek kapandı sen bu durumda long girerdin geceye ne değişti
yarın bi yukarı gab daha şak diye 46500 deyiz sonra ver elini 47-48-49-50 :)
bugün malı dağıtmak için güzel bir ortam vardı ama devamı var dediler..
[QUOTE=VOBiX;118127]
Size bir soru 6500 mü yalandı yoksa burası mı yalan?[/QUOTE]
Bence ikisi de yalan değildi. Piyasa ne diyorsa doğrudur. Ogün için o fiyat doğruydu bugün için bu fiyat doğru...
[quote=delinda78;118129]Gökhan yükselerek kapandı sen bu durumda long girerdin geceye ne değişti[/quote]
Ne değişecek bir kere longu bozarsan 44225 maliyetli bu değişti başka değişen yok.45400 den de shortlardan 725 longlarsan 750 shortlarsan 750 longlarsan 800 pasife emir yazarsan 775 iyilestirdikten sonra 800 kalkarsa.Geceye short kalırdım.Değişen bunlar.Çok pis alış baskısı ile kapattık.Bakalım kısmet ne varsa yeriz.Herşey uyar.Ama en süperi yeni direnç geçildiği için 50000 e kadar dokunmamaktı.Şimdi inek gibi ortadan seyrederiz.Nasip.Short gece.