-
dow her peryotta uyumsuz....
düşüş sahteleşti iyice...
mormal şartlarda artık buralardan yukarı yapması lazım....
ben kapanışdan ümitliyim....
fdow saatliktede aynı durum var...
yukarı tepmesi lazım burdan.
fdax saatlikte aynı durumda.... bu tepkinin gücü önemli olacak......
-
dow her peryotta uyumsuz....
düşüş sahteleşti iyice...
mormal şartlarda artık buralardan yukarı yapması lazım....
ben kapanışdan ümitliyim....
fdow saatliktede aynı durum var...
yukarı tepmesi lazım burdan.
fdax saatlikte aynı durumda.... bu tepkinin gücü önemli olacak......
-
bence pozisyonunuz isabetli sn.mbm... böyle zırt diye bitemez bu yukarı dalga... hatta 36bin üzerinin görülmesi hayli yüksek ihtimal grafiklerime göre... haftaya
-
bence pozisyonunuz isabetli sn.mbm... böyle zırt diye bitemez bu yukarı dalga... hatta 36bin üzerinin görülmesi hayli yüksek ihtimal grafiklerime göre... haftaya
-
[QUOTE=halojen;21933]bence pozisyonunuz isabetli sn.mbm... böyle zırt diye bitemez bu yukarı dalga... hatta 36bin üzerinin görülmesi hayli yüksek ihtimal grafiklerime göre... haftaya[/QUOTE]
selam sn halojen....
yazmıyorsunuz bu sıralar...:)
flata devam galiba.....
şöyle forumlara baktımda uzun kaldım geceye diyeni göremedim...
ben dowun saatlik uyumsuzluktan dolayı tepecegini düşündüğüm için uzun kaldım...
şu an o tepkide... yalnız biraz aşagıdan oldu...
gücü yetecekmi bilmiyorum...
saygılar
-
[QUOTE=halojen;21933]bence pozisyonunuz isabetli sn.mbm... böyle zırt diye bitemez bu yukarı dalga... hatta 36bin üzerinin görülmesi hayli yüksek ihtimal grafiklerime göre... haftaya[/QUOTE]
selam sn halojen....
flata devam galiba.....
şöyle forumlara baktımda uzun kaldım geceye diyeni göremedim...
ben dowun saatlik uyumsuzluktan dolayı tepecegini düşündüğüm için uzun kaldım...
saygılar
-
[quote=mbm;21937]selam sn halojen....
flata devam galiba.....
[B]şöyle forumlara baktımda uzun kaldım geceye diyeni göremedim...[/B]
saygılar[/quote]
bu, en önemli indikatör zaten... psikolojiler aşırı bozuk... kimse yukarıya inanmıyor... tam sırası bence ters yüz hareketinin... işin teknik kısmı bir yana, kısa tarafında aşırı bir yoğunlaşma var... herkesin kazandığı bir sistem henüz icad olmadı :)
saygılar bizden...
-
[quote=mbm;21937]selam sn halojen....
flata devam galiba.....
[B]şöyle forumlara baktımda uzun kaldım geceye diyeni göremedim...[/B]
saygılar[/quote]
bu, en önemli indikatör zaten... psikolojiler aşırı bozuk... kimse yukarıya inanmıyor... tam sırası bence ters yüz hareketinin... işin teknik kısmı bir yana, kısa tarafında aşırı bir yoğunlaşma var... herkesin kazandığı bir sistem henüz icad olmadı :)
saygılar bizden...
-
tr saati ; 21:58
[URL="http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures.html"][IMG]http://images.bloomberg.com/r06/global/arrow-green-blue.gif[/IMG] FUTURES[/URL]
VALUECHANGE% CHANGE Dow11,045.00-172.00-1.53 S&P 5001,236.50-18.00-1.43 NASDAQ1,812.00-32.25-1.75 S&P/TSE815.70-9.50-1.15 Mexico Bolsa27,720.00-495.00-1.75 Brazil Bovespa60,600.00-222.00-0.36
-
tr saati ; 21:58
[URL="http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures.html"][IMG]http://images.bloomberg.com/r06/global/arrow-green-blue.gif[/IMG] FUTURES[/URL]
VALUECHANGE% CHANGE Dow11,045.00-172.00-1.53 S&P 5001,236.50-18.00-1.43 NASDAQ1,812.00-32.25-1.75 S&P/TSE815.70-9.50-1.15 Mexico Bolsa27,720.00-495.00-1.75 Brazil Bovespa60,600.00-222.00-0.36
-
teo yazıların nereye gitti... :)
beklediğim tepki olduda...hatta eksi 2,25 ten artıya geçti bir ara..
kapanış ortadan oldu... pazartesi futurlar çözer olayı........
-
teo yazıların nereye gitti... :)
beklediğim tepki olduda...hatta eksi 2,25 ten artıya geçti bir ara..
kapanış ortadan oldu... pazartesi futurlar çözer olayı........