şmidlik iyi akşamlr dilerim..
Printable View
şmidlik iyi akşamlr dilerim..
[quote=VOBiX;118127]Yeni GM vs deniliyor. Bu yüzden iflas ettirecekelr ve bir kaç sayfa önce bahsettiğim sosyal olaylar nedeniyle daha küçük bir lşirketle yoluna devam edecek sanırım.
Size bir soru 6500 mü yalandı yoksa burası mı yalan?[/quote]
Bana göre her ikiside yalan kendime o kadar kızıyorum ki bu Kriz sanal bi kriz inanmayın diye diye kendimi batırdımm. Bende yalan oldumm yüzyılın krizi hikaye diyen ben short kovalamaktan batan benn şimdi ben soruyorum seneryo bu kadar güzel nasıl yazılabilirdiii....yahudi taktigi içindeki çürük elmaları ayıtla yola devam etttt.. üüüüüü
fit oldum... uzun kaldım geceye..
Geceye SSK :)
Kısa yani..mecburen :)
bu manyak ruslar çıldırmışşşş dipten %250 yükselmişlerrr aşırı düşerken kapatılıyor bu borsada aşırı çıkarken nıey kapatılmıyor :D
[URL="http://img200.imageshack.us/my.php?image=515k.png"][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/7670/515k.png[/IMG][/URL]
yeni bişey yok çık babam çık :cool:
nereye kadar çıkar? e 50.000 e de bişey kalmadı zati...
DİĞER ALIŞ tarafı patlamış bu alışlar garibanların SHORT STOP'ları değilse bende pambık değilim.
hacimde az hareketin en üst noktasındayız hacim yarıya düştü.herhalde piyasada adam kalmadı,kalanlarda da sermaye kuşa döndü.trend boyunca 400/450/500 bin işlemler oldu.bugün 250 bin kontrat olmuş hacim.ve bunun 50 bin kontratını son yarım saat çevirdiler.1000 kontrat çizmeler falan hahahaha :::
diğer yandan ama short stop ama hacimsiz yükseliş ama cart ama curt yükseliyor muyuz? EVET...
yapacak bişey yok.
[quote=QUEEN;118135]fit oldum... uzun kaldım geceye..[/quote]
sendemi kuinnüüü
Artıyoruz ama tek sorun sadece spotun hacmi az.3 katrilyon olması lazımdı.Bakalım ne olacak.Ama yeni seviye görülünce ertesi gün de devam eder hareket bence.Ben gece short.
Amma aldılar be manyak herifler. .dng
Dow cuma günü 8400 den çok kısa zamanda 8500 oldu.Sonra şimdi futuresler ile 8600 oldu.Sonra 8700 oldu.300 puan yani hiç işlem dönmeden nerdeyse artış var.Bu demek oluyor ki biraz geri çekilim sonra artış.Maliyet oluşmadı aralarda.
DOW için 3 tane olası hedef yazmıştık.o zaman çoh uzak kimi geliyordu şindi yumurta kapıya dayandı.tam hatırlamıyorum
8.750
9.025
9.360
gibi bişeylerdi.ilkine bişey kalmadı zati.sorun diğer 2 seviye (yaklaşık olarak) dur diyebilecek mi bu amansız çıkışa?
izliyoruz...göreceğiz...