-
[QUOTE=SaNCaKTaR;118134]Bana göre her ikiside yalan kendime o kadar kızıyorum ki bu Kriz sanal bi kriz inanmayın diye diye kendimi batırdımm. Bende yalan oldumm yüzyılın krizi hikaye diyen ben short kovalamaktan batan benn şimdi ben soruyorum seneryo bu kadar güzel nasıl yazılabilirdiii....yahudi taktigi içindeki çürük elmaları ayıtla yola devam etttt.. üüüüüü[/QUOTE]
belki de yukselişler sanaldır. Ne sanal ne gerçek bilemeyiz, bize verilenle yetiniyoruz. Savaşlar gerçek mi, sanal mı? TV ne derse ona inanıyoruz. Kriz var dediler inandık. Bitti derler inanırız, ya da inanmış gibi yaparız. Yapmak zorundayız çünkü burada iki gün terste kalsak bittik...
-
[quote=SEYYAH;118145]DOW için 3 tane olası hedef yazmıştık.o zaman çoh uzak kimi geliyordu şindi yumurta kapıya dayandı.tam hatırlamıyorum
8.750
9.025
9.360
gibi bişeylerdi.ilkine bişey kalmadı zati.sorun diğer 2 seviye (yaklaşık olarak) dur diyebilecek mi bu amansız çıkışa?
izliyoruz...göreceğiz...[/quote]
dow 8939 hedef şimdilik.vobda ise 48193 gözüküyor şimdilik.
-
01.06.2009 17:45:59 *GM, "MONTAJ TESİLERİNİN 2011-2012'DE YÜZDE 100 KAPASİTEYE ULAŞMASI BEKLENİYOR"
İflası konuşulan şirketten gelen habere bakın.
-
[quote=SEYYAH;118145]DOW için 3 tane olası hedef yazmıştık.o zaman çoh uzak kimi geliyordu şindi yumurta kapıya dayandı.tam hatırlamıyorum
8.750
9.025
9.360
gibi bişeylerdi.ilkine bişey kalmadı zati.sorun diğer 2 seviye (yaklaşık olarak) dur diyebilecek mi bu amansız çıkışa?
izliyoruz...göreceğiz...[/quote]
Sanki bir şey eksik gibi... bunlar bu gece eksi kapatırmı..? kapatır.. eksik bir şey hala varrrr:::.brv.lelele
-
bunlar temmuza kadat tutacak galiba temmuzda bırakacaklar.
-
[quote=Larossıan;118150]bunlar temmuza kadat tutacak galiba temmuzda bırakacaklar.[/quote]
yok abim mayıs sat ve git ayları idi tutdular hazıran ucuşla başladılar öle biter... temmuz-agustos tatil ayı yatay gecerrrr,, eylül ekim modys batar anca düşer.... buda benim teorim üüü
-
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;118151]yok abim mayıs sat ve git ayları idi tutdular hazıran ucuşla başladılar öle biter... temmuz-agustos tatil ayı yatay gecerrrr,, eylül ekim modys batar anca düşer.... buda benim teorim üüü[/QUOTE]
IBM, CAT filan batmazsa bir şey olmaz bunlara.
-
[QUOTE=Astatin;118141]sendemi kuinnüüü[/QUOTE]
47den uzadım öyle bıraktım ama terse gelebilirim...çok yıprandım ... lanet olsun..
-
gözleri açmak lazım
çok önemli bir direnç kırıldı
spot 36300 üzerinde 2 gün kalmayı başarırsa kriz bitmiştir.
herkese iyi akşamlar
-
[quote=QUEEN;118154]47den uzadım öyle bıraktım ama terse gelebilirim...çok yıprandım ... lanet olsun..[/quote]
Ben de 50 den uzadın sandım..dng.dng.dng47 demi gördük?
-
Shortçu kıyımı yapıyor namısıszlar.üüükafaya göre al sat yapılmamalı bedeli ağır oluyor.:(15 dk kesin sat diyene kadar satmak yok bunlara böyle yerlerse.