selam .....sabah 45350 den kısa pozu flatledim .. gün boyuda bir daha bakamadım voba ... 1200 puan kazıkla kapattım günü....
Printable View
selam .....sabah 45350 den kısa pozu flatledim .. gün boyuda bir daha bakamadım voba ... 1200 puan kazıkla kapattım günü....
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118156]Ben de 50 den uzadın sandım..dng.dng.dng47 demi gördük?[/QUOTE]
kafamı kaldı .. hallaç pamuğu gibi ettiler beni...sinir sistemim çöktü .dng
[QUOTE=QUEEN;118159]kafamı kaldı .. hallaç pamuğu gibi ettiler beni...sinir sistemim çöktü .dng[/QUOTE]
kraliçem akşama şöyle sakin kafayla eyi analiz edelim şunnarı detaylı.. girişeyim şu graflara bi. hazır annadan kurtulmuşkene rahat analiz ederik
[QUOTE=QUEEN;118154][COLOR="Blue"]47den uzadım[/COLOR] öyle bıraktım ama terse gelebilirim...çok yıprandım ... lanet olsun..[/QUOTE]
Yıprandığınız belli. Moral motivasyonu bozarsanız devamı gelir. Bu sebeple zararı sineye çekip sonrası için plans yapılmalı derken aklıma geldi de hexen baba epeydir yok.
birincisi hırs ikincisi inat bu piyasanın lügatında yok malesef,
dow 8600 altı kapatır.
zararlı olarak kapattığım günün akşamları vob her vade grafiği fdji grafiği spot grafiği dolar garfiği hepsini açar en az 1 saat nerde yalnış yaptığımı bulmaya çalışırım,
çok faydaısnı gördüm tavsiye ederim.
[QUOTE=VOBiX;118161]Yıprandığınız belli. Moral motivasyonu bozarsanız devamı gelir. Bu sebeple zararı sineye çekip sonrası için plans yapılmalı derken aklıma geldi de hexen baba epeydir yok.[/QUOTE]
haftasonu girdi araya.. birde gece uyuyamadım.. sabahda olanlar oldu.. matrix dondu.. bi baktım eyvahlar olsun...neyse kurtardım bakalım... yarın gap yiycekmiyiz.. zaten işimz zarar çıkarmak oldu..:(
bende 1500 puanlık dayak yedim sersem gibiyim allahtan kaldıracım 1/5 idi ama pes etmeyecegim eninde sonunda bu ayılar ininden çıkacak ümitlerimiz solmasın
bu dovdan da tırsmıyorum 8900 gözüne kestirdi sanırım inşalllah bir günde çıkarda fıturesi eksi olur
[quote=abdullah yıldız;118165]bende 1500 puanlık dayak yedim sersem gibiyim allahtan kaldıracım 1/5 idi ama pes etmeyecegim eninde sonunda bu ayılar ininden çıkacak ümitlerimiz solmasın[/quote]
Piyasayla inatlaşmamak lazım zarar büyür sonra.:(
bu fransız uçağı düştü heralde, 230 civarı kişi mefta, gökhanda sabah az daha düşüyorduk falan demiş, ondan sonra bu uçak düşmüş ilginç:(
bu olay bile şükretmek için yeter bu sabah gap yiyen dostlar üzülmesin bunada şükür,
bugün yaptığım hatayı çok net tespit ettim
44800 den olmasa bile en geç 16:05 barında 45100 lerden uzunlamalıymış(teknik al beni diye bağırıyordu resmen) hatta tam o saatlerde eldeki veriye göre yukarı gideceğimizi yazmışım ama Allah istemeyin yaprak düşmüyor, söyleye söyleye yanlış yapıyoruz basiret bağlanıyor...
[quote=Larossıan;118167]Piyasayla inatlaşmamak lazım zarar büyür sonra.:([/quote]
belkide sen haklısındır bilinmez tabiki ama içimdeki ayı tutkusunu bi türlü atamıyorum.dng