-
teknik analiz haberleri onceden satın alır diyolarya
daha çok inanmaya başladım
cuma kapanışı bugun için ışık yakmıştı
imkb de yabancı alımı yok bugun
cumada almadılar
imf ile ilgili çatlak sesler var
ama bunların önemi yok suan
dow yukarı imkb yukarı
dow asagı imkb aşagı
gaplı gunlere geri donduk
yonu bilmek lazım
para kazanmak için
djinin 8970 civarlarında haftalık direnci var gorunuyor
-
[quote=Leblebi;118193]hacim patlamasının yarın gerçekleşecegini düşünüyorum teknik olarak.[/quote]
O patlama gaplı yukarı açıp olursa borsa iki güne kalmaz geberir.Yavaş yavaş alırlarsa hacimli ozaman artarız.Yüzde 1 falan artıp 3 katrilyon hacim olursa o zaman kaçın borsadan kesin düşeriz.3 katrilyon hacimle en az yüzde 3 artmamız lazım.Hacim artış momentumu ile desteklenmeli.Hacim çok olup borsa artış oranı az olursa burası epey düşer.Belli olur yakında.
-
[quote=truva;118194]teknik analiz haberleri onceden satın alır diyolarya
daha çok inanmaya başladım
cuma kapanışı bugun için ışık yakmıştı
imkb de yabancı alımı yok bugun
cumada almadılar
imf ile ilgili çatlak sesler var
ama bunların önemi yok suan
dow yukarı imkb yukarı
dow asagı imkb aşagı
gaplı gunlere geri donduk
yonu bilmek lazım
para kazanmak için
djinin 8970 civarlarında haftalık direnci var gorunuyor[/quote]
Vobta nasıl batılır.44000 shortlarsın cuma günü.1650 gapı yirsin güzelce.Çok açtık daha da artarız diye düşünürsün 45650 en tepeden longlarsın.Birşeymi kaçırdım döküldüm dersin 44850den yine shortlarsın.45800de yine tüh dersin flat kalırsın.Ne etti?1650+800+950=3400 puan ediyor.Hadi adetin azalacağını hesap etsek full oynayan için söylüyorum.3000 puan net içerdesin.Bir günde 9 saatte paran buhar.Vob öyle kolay lokma değil.Al sat da zor.
-
dow dan %80 eminim bir realize gelecek dowda 8600 e kadar satacaklar tahminim ama
midemi bulandıran dowda bu satış gelse bile 200-300 puanlık aşağı gapla geçiştirirlerse şu anda yazdığıma bile değmez, ki yarın sabah öyle olacak 200-300 puanlık aşağı gap olacak gibi, yani kısacılara yine gaptan çok puan vermezler gibi.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118195]O patlama gaplı yukarı açıp olursa borsa iki güne kalmaz geberir.Yavaş yavaş alırlarsa hacimli ozaman artarız.Yüzde 1 falan artıp 3 katrilyon hacim olursa o zaman kaçın borsadan kesin düşeriz.3 katrilyon hacimle en az yüzde 3 artmamız lazım.Hacim artış momentumu ile desteklenmeli.Hacim çok olup borsa artış oranı az olursa burası epey düşer.Belli olur yakında.[/QUOTE]
bana göre yarın açılış aşagı olacak yönünde devamında destekli alımgelecegini düşünüyorum teknik olarak.
-
[quote=GOKHANFINDIK;118196]Vobta nasıl batılır.44000 shortlarsın cuma günü.1650 gapı yirsin güzelce.Çok açtık daha da artarız diye düşünürsün 45650 en tepeden longlarsın.Birşeymi kaçırdım döküldüm dersin 44850den yine shortlarsın.45800de yine tüh dersin flat kalırsın.Ne etti?1650+800+950=3400 puan ediyor.Hadi adetin azalacağını hesap etsek full oynayan için söylüyorum.3000 puan net içerdesin.Bir günde 9 saatte paran buhar.Vob öyle kolay lokma değil.Al sat da zor.[/quote]
dogru soyluyosun
yon tahmin etmek çok zor
buyuk hareketler hep riskli zamanlarda oluyo
gm batacak dji %3 pirim yapacak deseler kim inanırdı
-
vobda zamanlama çok önemli
45325 alyına gelirse realize olacagını tahmın ettim
ben short açınca fdji 8630 vurdu
8400 den long actım
45275 yeniden short
45300 yeniden long
bugun para kazandım ama
zamanlamada hep sınıfta kalıyorum
-
yatay bant analizi
dji 8962
89xx bence bu hafta gorulecek
-
petrol tam direncine geldi arkadaşlar 68-69 da kuvvetli direnç var.2 _ dolar /türk lirasında tam bir kama oluşumu var doların yukarı tepmesi lazım.3 fibonaccinin tam trend dönüş zamanındayız. 4_ endeksin tepeden gelen düşüş trendinin tam üst sınırındayız hatta çizgiyi 200 puan falan geçti bile . bütün bunları üst üste koyuyorum burdan dönmemiz lazım diyorum. yarın gözüm petrolde olacak tam direncin sınırında 70 yukarı kırılırsa ayı hayallerimiz suya düşebilir. düşünmesi bile kabus gibi geliyor.inşallah yukarı kırılmaz
-
al işte bir tane daha 2 dirhem aklımız kaldı onuda kaybedecez, topiğin ve benim en son durumu anlatan mesajım tam 1 ay öncesine ait resmen olacakları yazmışım demişimki, herkes kısa kovalayacak çöküyoruz batıyoruz derken imkb de 36000 lere gidecez demişiz,
noktası virgülüne yükseleceğimiz hemde yükselirken nasıl yükseleceğimizi ky nin ne düşüneceğini bile yazdım. hayat böyle birşey işte.
[url]http://www.voborsa.com/forum/teknikler-analizler-deposu-t5188p6.html[/url]
02.05.09, 12:55
traderx
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Apr 2008
Ettiği Teşekkür: 605
409 Gönderisine 637 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:
--------------------------------------------------------------------------------
malum tobo çok süper çalıştı [B]bir realizasyondan sonra herkes çöküş başladı kaçın demeye başlayınca (ki bu seviye 30000 lerin altı olacaktır) 35500-36000 hedefine ulaşacaktır, [U]tabi bu iştahla seans içi ufak realizelerle oraya kadarda götürebilirler[/U] o ihtimal her zaman mevcut. [/B]
-
mbm nerde.. cumadan kısa idi.. onada geçmiş olsun.. etkiledim diye üzülüyodur belki..hiç takmasın yorumlarına devam etsin ...
-
aynı analiz vobda 46606 gosteriyor