8750den short ettiler..bakalım iyimi ettiler..
Printable View
8750den short ettiler..bakalım iyimi ettiler..
Kentuf ile msndeyiz.Dedim kriz bittimi.Boğa piyasası geldi bence dedim.Yüzde 80 artmışız daha ayı piyasası mı kaldı dedim.Böyle ayı piyasasımı olur dipten yüzde 80 artış.Sen gördün mü dedim.Bana ne dese iyi.2002 yılında aynen böyle artıyordu dax falan kopuyordu dedi.Cart diye yüzde 50 bir verdiler dedi.5500 lerden düşmüş.2300 lere kadar vermişler.Ha dedim ozaman ben daha birşey görmemişim.Ayı piyasasındayız ozaman.Hakkaten de epey artış olmuş öyle.Cart diye vermişler 2002 yılında daxa falan.Demekki ayı piyasası olabilir hala bu.Dow da 11000 den 7000 olmuş.
[URL="http://img190.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2x.jpg]"][URL=http://img190.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2x.jpg][/URL][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/9416/screenhunter2x.jpg[/IMG][/URL]
elwaveye gene bakalım bu akşam.:D
bu vix sapıtmış
dow yeşil vix yeşil
Gökhan bugün birçok kez alış baskısı var derken nasıl oluyorda short kaldın anlamış değilim.Kılpayı olayı kurtaracakken gitmiş anlaşılan...
Msn'de forumdan yazştığın varmı ve msn'inini kımler bılıyor
dow 8830 gösteriyor ...750 kırarsa..
[quote=delinda78;118210]Gökhan bugün birçok kez alış baskısı var derken nasıl oluyorda short kaldın anlamış değilim.Kılpayı olayı kurtaracakken gitmiş anlaşılan...
Msn'de forumdan yazştığın varmı ve msn'inini kımler bılıyor[/quote]
Msnde forumdan yazıştığım en az 15 kişi vardır.Msn mi çok kişi billiyor.Seans içi zaman olursa yazarım.Ama her sabah yaptığım birşey var her kim online ise msn de 1 dakikamı ayırıp hepsine günaydın diyerek güne başlarım.Kimse ayırt etmeden sıradan yazarım hepsine.Short kaldım histem.Borsada eksik birşey var.Hissediyorum.Alış baskısı olsa bile fiyat çok arttığı için seans sonu panik alımlar oluyor.Ondan alış baskısı gözükebilir.Kafamda hala soru işaretleri var.Direnç geçildi ama yeterli değil hacimler.
[quote=GOKHANFINDIK;118212]Msnde forumdan yazıştığım en az 15 kişi vardır.Msn mi çok kişi billiyor.Seans içi zaman olursa yazarım.Ama her sabah yaptığım birşey var her kim online ise msn de 1 dakikamı ayırıp hepsine günaydın diyerek güne başlarım.Kimse ayırt etmeden sıradan yazarım hepsine.Short kaldım histem.Borsada eksik birşey var.Hissediyorum.Alış baskısı olsa bile fiyat çok arttığı için seans sonu panik alımlar oluyor.Ondan alış baskısı gözükebilir.Kafamda hala soru işaretleri var.Direnç geçildi ama yeterli değil hacimler.[/quote]
Msn'de hangi isimle yazıyosun
dji de finansallarda baskı var
enerji ve teknoloji hisseleri oncülüğünce yukarı gidiyor
bankalar imkb de dji dede
parlak gozukmuyor
[quote=GOKHANFINDIK;118182]Öyle deme abi.Stoploss gerekli.Babaların kaybettiği nerden belli.Babaların paraları genelde halktan alınan fonlar olur.Batsa da koymaz onlara.Batmazsa kazanırlarsa kar payını alırlar.Batarsa güle güle derler müşteriye.[/quote]
nema problema
şubat-mart yatayındada 1 araba parası batırdım.
sonra 3 araba parası getiren trend oldu
yani benim tarz senin gibi değil. zaten yatayda bu kadar kaybetmemin sebebi stop loss. 300 puanlık stoplarımı bile patlattılar.
babalar trend yoksa kazanamaz. bu hareketleri genelde benim gibi onların sırtına kene gibi yapışanları silkelemek için yapıyorlar.
en fazla bir araba daha kaybederim. sonra 6 araba kazanırım.lelele
[QUOTE=delinda78;118213]Msn'de hangi isimle yazıyosun[/QUOTE]
Şemsiyeli bir şeyler vardı bir ara. Değişmediyse odur kendi ismiyle yazıyor.
vobix pozisyonunuz varmı
yarın ki senaryonuzu sorsam