-
[EMAIL="umbrellagokhan@hotmail.com BU şemsiye"]umbrellagokhan@hotmail.com [/EMAIL] satış yağmuruna karşı savunmak için açılmış şemsiyedir.Öbür şemsiye ile karıştırılmasın.Hani varya ... açılmazmış diye biten şemsiye var.:D:D:D:DSaat 2 oldu hala ayaktayım.Uykum gelmiyor bu forumu okuyunca.Gece gece koptum şu şemsiyeye.
-
[quote=sovalye;118215]nema problema
şubat-mart yatayındada 1 araba parası batırdım.
sonra 3 araba parası getiren trend oldu
yani benim tarz senin gibi değil. zaten yatayda bu kadar kaybetmemin sebebi stop loss. 300 puanlık stoplarımı bile patlattılar.
babalar trend yoksa kazanamaz. bu hareketleri genelde benim gibi onların sırtına kene gibi yapışanları silkelemek için yapıyorlar.
en fazla bir araba daha kaybederim. sonra 6 araba kazanırım.lelele[/quote]
Abi varya bir hesap yaptım.Vobtan eğer herşeyiyle bildiğimi uygulasa imişim.20 milyon tl civarı bir rakamı 2 yılda kazanıyormuşum.Ama psikoloji buna izin vermiyor.İnşallah kazanırız.üüü
-
Yarın bence 46200 46300 görüp sonra shrt olacak, shrt olan ve hızlı olan kazanacak
-
[quote=GOKHANFINDIK;118219]Abi varya bir hesap yaptım.Vobtan eğer herşeyiyle bildiğimi uygulasa imişim.20 milyon tl civarı bir rakamı 2 yılda kazanıyormuşum.Ama psikoloji buna izin vermiyor.İnşallah kazanırız.üüü[/quote]
Bugünde psikolojinin etkisini görüyorum ve sen kesinlikle daha iyi hamleler yapabilirdin
-
[QUOTE=truva;118217]vobix pozisyonunuz varmı
yarın ki senaryonuzu sorsam[/QUOTE]
Beşinci sistemi imha ettim 4 sistem de yukarı dediği için şimdilik yukarı görünüyor yol. Taaa ki ssitemelr sat verene akdar. Sistem kullnamanın avantajı dow düşüyor vob çıkıyor. Haber kötü geldi alıyorlar gibi saçmalıklardan insanı arındıryor.
-
[quote=delinda78;118221]Bugünde psikolojinin etkisini görüyorum ve sen kesinlikle daha iyi hamleler yapabilirdin[/quote]
Ben de insanım nedeni o.Yoksa bende görüyorum 50000 ler.Ama bu şekilde olsun 1 yılda geleceğine 20 yılda da olsa gelir para bulur beni.Nasip.
-
[quote=GOKHANFINDIK;118219]Abi varya bir hesap yaptım.Vobtan eğer herşeyiyle bildiğimi uygulasa imişim.20 milyon tl civarı bir rakamı 2 yılda kazanıyormuşum.Ama psikoloji buna izin vermiyor.İnşallah kazanırız.üüü[/quote]
kardeş sende biliyorsun burada herşey psikoloji
adamlar şu hareket için çarşaf gibi salladılar.
neden psikolojileri yıpratmak için
long olan herkes ya flat olmuştur ya short
ama ben daha taze long oldum 45250 den
olurda bu hareket te feykse oha derim ama long olmam bu sefer short olurum. direk beyin yıpratmaya ve uyuşturmaya oynuyor piyasalar...
yarın çok artı açmaz bence ama yön artık yukarı gibi
-
[COLOR=red][B]02 HAZİRAN 2009 SALI GÜNÜ PİVOT DEĞERLER [/B][/COLOR]
[B]Formula
R4 PP + RANGE * 3 C + RANGE * 1.1/2 48550
midpoint 48050
R3 PP + RANGE * 2 H + 2 * (PP - L) C + RANGE * 1.1/4 47525
midpoint 47025
R2 PP + RANGE C + RANGE * 1.1/6 46500
midpoint 46325
R1 2 * PP - L C + RANGE * 1.1/12 46150
midpoint 45825
[COLOR=blue]PP 45475[/COLOR]
midpoint 45300
S1 2 * PP - H C - RANGE * 1.1/12 45125
midpoint 44800
S2 PP - RANGE C - RANGE * 1.1/6 44450
midpoint 43950
S3 PP - RANGE * 2 L - 2 * (H - PP) C - RANGE * 1.1/4 43425
midpoint 42925
S4 PP - RANGE * 3 C - RANGE * 1.1/2 42400
[/B]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118218][EMAIL="umbrellagokhan@hotmail.com BU şemsiye"]umbrellagokhan@hotmail.com [/EMAIL] satış yağmuruna karşı savunmak için açılmış şemsiyedir.Öbür şemsiye ile karıştırılmasın.Hani varya ... açılmazmış diye biten şemsiye var.:D:D:D:DSaat 2 oldu hala ayaktayım.Uykum gelmiyor bu forumu okuyunca.Gece gece koptum şu şemsiyeye.[/QUOTE]
Ben vermiyeyim dedim sen vermişsin. Bakalım kaç kişi ekleyecek. Bence talep yüksek olacaktır. Kolay gelsin.
-
van münüt ::: van umut güzel zistem benim gibin sapırsızlara birebir zistem.... öyle zırt pırt sinyal vermeyor benimki.. bugun gaptan sonra 4 sinyal verdi.. kazanç 1000 pıvan :::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118218][EMAIL="umbrellagokhan@hotmail.com BU şemsiye"]umbrellagokhan@hotmail.com [/EMAIL] satış yağmuruna karşı savunmak için açılmış şemsiyedir.Öbür şemsiye ile karıştırılmasın.Hani varya ... açılmazmış diye biten şemsiye var.:D:D:D:DSaat 2 oldu hala ayaktayım.Uykum gelmiyor bu forumu okuyunca.Gece gece koptum şu şemsiyeye.[/QUOTE]
bu py kaçan şemsiyide açıyor, acımıyor yani, cartt diye açıyor,
hani dedin ya msnde 2000 küsürlerde cartt diye satmışlar belki bir daha olabilir diye ben o cart bugün gelir diye düşündüm hatta yazdımda ama cartlmadı.dng
umbrella olsa olsa rihanna nınkidir.uyk
-
ülen dow cartla artık saatin geldi:::