-
[quote=fXci;118227]van münüt ::: van umut güzel zistem benim gibin sapırsızlara birebir zistem.... öyle zırt pırt sinyal vermeyor benimki.. bugun gaptan sonra 4 sinyal verdi.. kazanç 1000 pıvan :::[/quote]
Annayı Allahın emri ile peygamberin kavli ile senden istiyorum.Veriyonmu?Bu sana çok çektirir.Bundan bir şey olmaz.Gel bana ver.Başlık param iyidir.Kodum cebime paramı.Verr anlaşalım.:D:D:DSen teklif ettin zaten anna ile çocukların olsun sana vereyim diye.Yalan mı?söylesene?Ben kabul etmedim.Şimdi aşık oldum ona.Verrrrrrrrrrr.üüü
-
[QUOTE=traderx;118229]ülen dow cartla artık saatin geldi:::[/QUOTE]
bu gece dow cartlamayıp en tepeden kapatacakmış..:)))
ee buraya kadar gelmişken 47.000 yakmadan dönerlerse ayıp eder bizimkiler dimi .:::
-
Buyrun efenim söz vermiştim.. analiz fırından yeni çıktı çıtır çıtır.gokan bak analizime bak
Dow future sabah 8650 lere gidermi gider gibi durmuyormu sizcede ?
[IMG]http://i43.tinypic.com/6s3xfl.png[/IMG]
-
unlimit, dolarlar elimizde mi patlayacak...dng
-
[QUOTE=jerfin;118231]bu gece dow cartlamayıp en tepeden kapatacakmış..:)))
ee buraya kadar gelmişken 47.000 yakmadan dönerlerse ayıp eder bizimkiler dimi .:::[/QUOTE]
Kim demiş aşklara inanan mı var
[B]Geceler kara,geceler kara[/B]
[B]Sevmişiz bundan güzel yalan mı var[/B]
[B]Geceler kara hazır inkara[/B]
bu şarkıyı ne zaman içimden geçirsem tesadüfmüdür o gece pozda buluyorum kendimi.dng
dowun saati geçti umudumuz f sinde artıküüüüüü
-
[QUOTE=fXci;118232]Buyrun efenim söz vermiştim.. analiz fırından yeni çıktı çıtır çıtır.gokan bak analizime bak
[IMG]http://i43.tinypic.com/6s3xfl.png[/IMG][/QUOTE]
her türlü meftaya göre kefen biçilir formasyonu gördüm:..:
-
[QUOTE=fXci;118227]van münüt ::: van umut güzel zistem benim gibin sapırsızlara birebir zistem.... öyle zırt pırt sinyal vermeyor benimki.. bugun gaptan sonra 4 sinyal verdi.. kazanç 1000 pıvan :::[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118230]Annayı Allahın emri ile peygamberin kavli ile senden istiyorum.Veriyonmu?Bu sana çok çektirir.Bundan bir şey olmaz.Gel bana ver.Başlık param iyidir.Kodum cebime paramı.Verr anlaşalım.:D:D:DSen teklif ettin zaten anna ile çocukların olsun sana vereyim diye.Yalan mı?söylesene?Ben kabul etmedim.Şimdi aşık oldum ona.Verrrrrrrrrrr.üüü[/QUOTE]
gaptan sonra 1000 pıvan yapan zisten van münüt ... van umut zistemim anna deyil yane..
Anna baa çok çektirdi kaçan kovalanır mantığını bellemiş habire kaçayor namıssız... alsın bakem bırkatım peşini kovalamıyom artık kaldı dımdızlak ortada :::
van münütlük gecelerin adamyım artıkın :::
-
ayrılda gel yavrum yarılda gel dow kop gel dow:::
-
[QUOTE=fXci;118232]Buyrun efenim söz vermiştim.. analiz fırından yeni çıktı çıtır çıtır.gokan bak analizime bak
[IMG]http://i43.tinypic.com/6s3xfl.png[/IMG][/QUOTE]
ahanda 8600ler görükmeye başladı :::
-
[QUOTE=traderx;118234]Kim demiş aşklara inanan mı var
[B]Geceler kara,geceler kara[/B]
[B]Sevmişiz bundan güzel yalan mı var[/B]
[B]Geceler kara hazır inkara[/B]
bu şarkıyı ne zaman içimden geçirsem tesadüfmüdür o gece pozda buluyorum kendimi.dng
dowun saati geçti umudumuz f sinde artıküüüüüü[/QUOTE]
bende geceye terste kaldığım zamanlarda acayip neşeli oluyorum..:))) ve senin gibi şarkılar mırıldanıyorum. var bi gariplik ama...:D:confused:
-
son 15 dk dört gözle seyrettim o N savaştı öLe bizde iyiki olmuyor böle savaşlar bizimkiler aralarında anlaşıyorlar istedikleri yerden kapatıyorlar. Dow daki 15 dk AYI ve BOGA savaşı idi resmen
-
[QUOTE=jerfin;118239]bende geceye terste kaldığım zamanlarda acayip neşeli oluyorum..:))) ve senin gibi şarkılar mırıldanıyorum. var bi gariplik ama...:D:confused:[/QUOTE]
ben de şiire sarmıştım biaralar::: bıraktım allahtan