-
[quote=jerfin;118233]unlimit, dolarlar elimizde mi patlayacak...dng[/quote]
patlamaaaaaaaz.
€/$ geri geldi.
geçen gün ona direnmesini seyrettim. bana patlamayacak diye fısıldadılar.
ama yine de GBP/USD'den, EUR/JPY'den bi de €/$'dan kendimi sağlama aldım.
sana diyorum gel bizim tarafa, forex çok daha derin, grafikleri bizim VOB'unki gibi acayip hayvanlara benzemiii. adam gibi sinüzoidal eğriler.
ne işin var 2 trilyonu olanın kendini PY ilan edip at koşturduğu piyasalarda. :D
-
iyi geceler herkese.
bundan böyle daha fazla ekran başında olacağım için mümkün mertebe kendi sistemimin sinyallerini burada paylaşacağım. şu kadarını söyleyeyim. benim sistemim hepinizin sistemi döver..dng.dng şaka bi ayan umarım faydalananlar olur. yada en azından bir fikir verir. 12 hazirana kadar gecikmeli sinyalleri mazur görünüz. ekran başında olduğum sürece anlık yollarım.
işte sistemin son, yayınladığım ilk sinyal.
...................................GETİRİ........BİLEŞİK GETİRİ
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............
-
Kız jerfin boğamısın ayumusun nesün yavf sen anlayamadum.Anna pardon anna anne short diyormuş..dng.dng
-
yukardaki analizi 8731 deykene yaptımdı 8650 sabah için soyledim şimdi düşüş devam ederse 8620lere düşebilir...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118244]Kız jerfin boğamısın ayumusun nesün yavf sen anlayamadum.Anna pardon anna anne short diyormuş..dng.dng[/QUOTE]
yok lam anna short deel cumadan beri long
-
[QUOTE=jerfin;118239]bende geceye terste kaldığım zamanlarda acayip neşeli oluyorum..:))) ve senin gibi şarkılar mırıldanıyorum. var bi gariplik ama...:D:confused:[/QUOTE]
aynen yanlış yapıyoruz hamdolsun insanızki yanlışlarımızda oluyor,
önemli oln her zaman mutlu olabilmek zaten benim sermayenin çoğu borsadan, tektudanmı diyeyim selgd mi varyomu diyeyim hey gidi günler, akşam oldumu oturur günün en yüksek hacimli en çok düşen ve en çok artan 10 ar senedi yani 30 senedi metstockta inceler, gözüme kestiğim 3-5 tanesinde işlem yapardım iyide kazandım, o yüzden fazlada üzülmüyorum, nasıl olsa ölecez, sonsuzluğa gidecez fazla düşünmemek lazım. iyigeceler herkese.
-
[quote=fXci;118246]yok lam anna short deel cumadan beri long[/quote]
ee o zaman ANNA nın N kabahatı var N güzel ANNAsana diyor.. :::.boks.
-
Kısacılara moral verelim yine VIX ve 10 yıllık tahvillere bakılırsa yuakrı gidiş fake görünüyor dowda.
-
[QUOTE=fXci;118246]yok lam anna short deel cumadan beri long[/QUOTE]
sistemler hep aynı gösteriyor ama elletmiyorlar muhtemelen annada öyledir.kom
testlere bakıyon öff hepsi seninmi diyon işleme geçiyon çarpılıyon, olmadı biraz izleyim diyon yine en güzel yerlerini gösteriyor, bir daduna bakalım diyon ağzının payını alıyon:::, sonrada bundan bana hayır yok deyip yeni annalara yelken açıyon bu döngü böyle sürüp gidiyor:::
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;118248]ee o zaman ANNA nın N kabahatı var N güzel ANNAsana diyor.. :::.boks.[/QUOTE]
yok baaa göre deel ... ne şeytan o bilmezsin .. seni kandırır kandırır sonra donuna kadar soyar :::
-
[QUOTE=traderx;118250]sistemler hep aynı gösteriyor ama elletmiyorlar muhtemelen annada öyledir.kom
testlere bakıyon öff hepsi seninmi diyon işleme geçiyon çarpılıyon, olmadı biraz izleyim diyon yine en güzel yerlerini gösteriyor, bir daduna bakalım diyon ağzının payını alıyon:::, sonrada bundan bana hayır yok deyip yeni annalara yelken açıyon bu döngü böyle sürüp gidiyor:::[/QUOTE]
van münüt van umutum bugun gaptan sonra 1000 pıvanımı verdi baa savolsun ... önemli olan ruh ikizini bulmak ... :::
-
[QUOTE=fXci;118241]ben de şiire sarmıştım biaralar::: bıraktım allahtan[/QUOTE]
eskiden ret kit'in sitesinde serdarkus nickli bir üye vardı, borsaya ne şiirler döktürürdü hiç unutmam o mısraları..:..: