[quote=flexy;260633]bitane angus alıp onu uzlaşmaya long bırakmayı düşünüyorum ne dersiniz? :D:D[/quote]
Fleksi niki seksi,
Fleksi yaşatır seni seksi,
:D:D:D:D
pepsi reklamından ilham geldide patron
Printable View
[quote=flexy;260633]bitane angus alıp onu uzlaşmaya long bırakmayı düşünüyorum ne dersiniz? :D:D[/quote]
Fleksi niki seksi,
pepsi reklamından ilham geldide patron
[QUOTE=saraylı;260634]saçma olabilir,vadesonuna kadar çok var,
tepe yapıp düşebilir misal,aynı yerden kapatırsın...
yazık o 1 kontrata...;)[/QUOTE]
sn saraylı
iyi besi yapılırsa 6-8 ayda bıçak vadede uzlaşılabilir:)
vob ahali komsiyon oranlarınız kaç..malum işlem artıkca ve vob 70000 oldukca dokunuyor..
bende net onbinde 1.2 ............ yani kontrat başı 0.85 tl...
[quote=Astatin;260632]boynuzlara maşallah..yeni ithal edilenlerden mi bu:D[/quote]
yahu gerçekmiş bu boğa bende inanamadım hayvan bunu nasıl taşıyor anlamadım ya :)))
[quote=Astatin;260637]Fleksi niki seksi,
pepsi reklamından ilham geldide patron[/quote]
bakıyom gene takılmaya başladın herkese asti hoca işler durgun galiba :)))
a.kaya patron benim boğamdı o ..istersen sor .. forumdakilere bilirler ... ..versene abi boğamı üvvv .... şikayet edecem hellim aplaya ...:o:o:o:D:D:D
ya asdadin patron a.kaya patronu boğamı almış .. üüüüüüüüüüüüüü ...
yygd .. bu arada ..
[quote=saraylı;260634]saçma olabilir,vadesonuna kadar çok var,
tepe yapıp düşebilir misal,aynı yerden kapatırsın...
yazık o 1 kontrata...;)[/quote]
Uzlaşmada kesip yicez abi, şöyle ele gelen bişi alırsak fifti fifti kapatsada doyarız. :)
vay ayılar vay ulan 200 puan ı beğenmedim al sana 0 puan hatta - 200 puan olursa şaşmam artık .dng 925 den yukarı dönmesi lazım yoksa fena çuvallarız
[QUOTE=jerfin;259695]güçlü vob, güçlü Türkiye, güçlü voborsa traderlerı... [COLOR="Red"]salıya kadar 71.250[/COLOR]...lelele[/QUOTE]
günlerden salı ve fiyat 71.250 yi görüp döndü..::: piyasayı ben yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım..:D:D
büyük sabır gösterip 70850 kısaları 71250 de kapatmayıp 70975 den kapatarak çok kar ettiğimi sanıyorum ueheuheueh
ula zarardan kar etmek gibisi yok be :) uhauah şaka gibi :)