-
[quote=Strategist;302442]Patronage, benim zizstemlerde de eğer sinyal geldikten hemen zonra piyasa ters yöne hareket etmeye başlarsa o sinyal tırt çıkıyor genelde... Adam olacak sinyal hemen kara geçiyor... Acep diyorum, bunu bir stop-loss ile mi çözsek.. Yani işlem yapılır yapılmaz 250 puan geriden stop-loss'la takibe mi geçsek... Eğer 250 puan kara geçerse stop iptal, yok 250 puan kara geçmeden önce 250 puan zarara geçerse stop... üvv... Gözle bir hesap yapayım bakalım çok mu fantazi oldu yoksa iyi fikir mi... üvvv... :)))[/quote]
250 de hemen pataltırlar sistemleri en az 550 puan terse getirdikleri oluyor ama sistem bazen banamısın demiyor bu arada ASTİ msq aralık vd de sat vermişmiydi
-
aha graş yolda şaka maka :D üwwwwwwwww eaheü ücretsiz indikatörlük yapabülürüm graş düşiniyorum :D
-
artık öyle bi hale geldik ki şort sinyali gelince acaba genemi tırt sinyal diye ama ya harbi sinyal ise ve % 20 lik realize geliyorsa ufff hale bak::: ruh dengemiz bozuldu be :..:
-
valla doğru çıkacakmış gibi olunca insna daha bir şevkle yapıştırıyor krafları..üühühüh.
Bu arada disiplinden kopmaya bugün seri örnekler verdiğim için kendimi kınnıyorum...
en son 375 barında mavinin altına inildiğinde ve tgg 2 yi aşşa kestiğinde filatlayabilirmişik 75 puan zarara...
[IMG]http://i56.tinypic.com/2vlmrdx.png[/IMG]
-
ehehehhee kısa ulem! yA OKUNA YA MOKUNA
-
günün en düşüğünden kapatabilir
-
[quote=AMON RA;302477]ehehehhee kısa ulem! yA OKUNA YA MOKUNA[/quote]
89800 felan kaparsak çok şık olur AMAN RA...AMAN HAAAAAA
-
ohhh mondiiyoooooo...espri değil gerçek..kraş ulaaaaaa kraaşşşşşşşşşş...tüm hızıyla yoldaaaaa
-
Sistem 91250 satta ama geç gördüm,giremedim özür...üüüüüüüüü
-
saatlik sat sinyali vermemekte inat edince 900 puan taktım kendisine
ama şimdi sat verdi mecburen ...;)
Günlüklerde sat verdi verecek, bakalım...
-
herkese iyi akşamlar poz yok kar fena değil Allah bereket versin :)
-
disiplin şart...iyi ahuşamlar...