[QUOTE=fXci;118252]van münüt van umutum bugun gaptan sonra 1000 pıvanımı verdi baa savolsun ... önemli olan ruh ikizini bulmak ... :::[/QUOTE]
Bi de mümkünse yapışık ikiz olması tercih sebebidir. Ayrılınca birbirnizi bulması zor olabiliyor bazen.
Printable View
[QUOTE=fXci;118252]van münüt van umutum bugun gaptan sonra 1000 pıvanımı verdi baa savolsun ... önemli olan ruh ikizini bulmak ... :::[/QUOTE]
Bi de mümkünse yapışık ikiz olması tercih sebebidir. Ayrılınca birbirnizi bulması zor olabiliyor bazen.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118244]Kız jerfin boğamısın ayumusun nesün yavf sen anlayamadum.Anna pardon anna anne short diyormuş..dng.dng[/QUOTE]
bende bilmiyorum ne olduğumu, kimlik bunalımı yaşıyorum şu günlerde gökhan..:..:
ruh ikizim sistemimi bulamadım fxci gibi.. dahası yön duygumu da kaybettim boşluktayım..:..: ruh ikizini bulamayıp aşktan soğuyanlar gibi bende bütün sistemlere ölüümmm diyorum.. :))).dng
[QUOTE=traderx;118250]sistemler hep aynı gösteriyor ama elletmiyorlar muhtemelen annada öyledir.kom
testlere bakıyon öff hepsi seninmi diyon işleme geçiyon çarpılıyon, olmadı biraz izleyim diyon yine en güzel yerlerini gösteriyor, bir daduna bakalım diyon ağzının payını alıyon:::, sonrada bundan bana hayır yok deyip yeni annalara yelken açıyon bu döngü böyle sürüp gidiyor:::[/QUOTE]
duygularıma tercüman olmuşsun..:))) daldan dala, daldan dala oldum..:D
[quote=jerfin;118255]bende bilmiyorum ne olduğumu, kimlik bunalımı yaşıyorum şu günlerde gökhan..:..:
ruh ikizim sistemimi bulamadım fxci gibi.. dahası yön duygumu da kaybettim boşluktayım..:..: ruh ikizini bulamayıp aşktan soğuyanlar gibi bende bütün sistemlere ölüümmm diyorum.. :))).dng[/quote]
yaw yönü bilmeyecek ne var.
aşağı aşağı! :D
Araplar iyi sardı bana bugün yawf. Netten metastock books.rar diye bi dosya buldum içinden 4 tane e book çıktı ama hepsi Arapça! .dng
[QUOTE=VOBiX;118258]Araplar iyi sardı bana bugün yawf. Netten metastock books.rar diye bi dosya buldum içinden 4 tane e book çıktı ama hepsi Arapça! .dng[/QUOTE]
arapların grafs sağdan solamı.... soldan sağamı tick atayor......hani araştıracaktın lem xibov.. bak işi [B]neremy [/B][COLOR="Red"][B]neremy[/B][/COLOR] ye vercem he referansları guvvetlendi adamın...bak falconnetting abiden ses seda yok
[quote=jerfin;118255]bende bilmiyorum ne olduğumu, kimlik bunalımı yaşıyorum şu günlerde gökhan..:..:
ruh ikizim sistemimi bulamadım fxci gibi.. dahası yön duygumu da kaybettim boşluktayım..:..: ruh ikizini bulamayıp aşktan soğuyanlar gibi bende bütün sistemlere ölüümmm diyorum.. :))).dng[/quote]
Come to Bangkok..kom.kom.kom:D:D:DFare kebap benden isteyene.Size bir ziyafet çekeyim.:D:D:DÖyle bir özledim ki ortalık kan çanağına dönsün.Kıpkırmızı karpuz gibi olsun.Ama yok yok olmuyor.
[QUOTE=VOBiX;118258]Araplar iyi sardı bana bugün yawf. Netten metastock books.rar diye bi dosya buldum içinden 4 tane e book çıktı ama hepsi Arapça! .dng[/QUOTE]
bırak arap şarkıcı kızlarını da şu arapların borsa grafikleri sağdan sola mı, soldan sağa mı buna bir açıklık getir vobix..:)))
Kaç gün uzunlarla arkaya yaslandımda yukarı gitmedi, haftasonuna kısada girdimbugün yukarı gitti, bu manyaklar beni takibediyor gibi gelmeye başladı yine:) ky olmamdan mütevellit arada sırada bu hisse kapılırım:)...
Bugünde elleşmedim kısalara ama uzunlarla arkaya yaslanmış olmayı çok isterdim, şu an böyle düşünüyorum, GM nin ürettiği arabadan almam daha:..::..:
Yarında çizer bunlar ama bakalım, futurlar belirleryecek diyenlerdenim, şimdi yurtdışı dahil hepberaber çıkışın 5. dalgasındayız, bu dalga 50000 mi? yoksa 55000 mi? yoksa yarı yolda kalacak ve 46500 gibi dönüşü başlatacakmı bilemiyorum, kestiremiyorum, ama eğer dow 9088 direncini geçmeye kalkarsa sanırım, bizimde o sıralar 53000 lerde olmamız gerekir gibi bişey diyorum, şimdilik yuvarlak olarak 46500 civarından dönüş ihtimali içindeyiz diyorum, ama dönermi? saygılar....
[QUOTE=jerfin;118261]bırak arap şarkıcı kızlarını da şu arapların borsa grafikleri sağdan sola mı, soldan sağa mı buna bir açıklık getir vobix..:)))[/QUOTE]
Bana düşmez ama, sanırım bu grafik olayı araplarında umurunda değil, vobix i sıkıştırıp durma derim.dng...saygılar....
Bu araplar petrolün grafiğinden başka grafiğe bakmıyolarmış öyle duyduydum:)....
[QUOTE=bull market;118263]Bana düşmez ama, sanırım bu grafik olayı araplarında umurunda değil, vobix i sıkıştırıp durma derim.dng...saygılar....[/QUOTE]
vobix'i sıkıştırmıyorum bull, araştırmacı kişiliğini kamçılıyorum.:)))