bol kazançlar.
Printable View
bol kazançlar.
Günaydın,
Yoruma bakın Bloomberg'den ; GM nin iflas etmesi toyota ya yarayacağı için uzak doğu borsaları yükseliyormuş :)... Eeee piyasanın türüne göre algı da şekilleniyor tabi..Bugün açılış yine yukarıdan olacaktır. Başbakanın açıklayacağı söylenen paketin de etkisi olacaktır fiyatlara..
[QUOTE=ESAY.RUL;118279]Günaydın,
Yoruma bakın Bloomberg'den ; GM nin iflas etmesi toyota ya yarayacağı için uzak doğu borsaları yükseliyomuş :)... Eeee piyasanın türüne göre algı da şekilleniyor tabi..Bugün açılış yine yukrıdan olacaktır. Başbakanın açıklayacağı söylenen paketinde etkisi olacaktır fiyatlara..[/QUOTE]
başka zamanda beklenti bitti diyerek saydırırlar.
500 puan eksi açılış bekliyorum.
[QUOTE=Leblebi;118281]500 puan eksi açılış bekliyorum.[/QUOTE]
günaydın, günaydın,
sayın leblebi çok iyimermisin diyeyim çok kötümsermi bilmiyom ama 500 puan eksi açmaz tamam dowu basmışlar ama en fazla 100-200 puan düşer, belki artı bile açar:(
[quote=Leblebi;118281]500 puan eksi açılış bekliyorum.[/quote]
500 puan biraz abartılı olmamışmı acaba?
[QUOTE=traderx;118282]günaydın, günaydın,
sayın leblebi çok iyimermisin diyeyim çok kötümsermi bilmiyom ama 500 puan eksi açmaz tamam dowu basmışlar ama en fazla 100-200 puan düşer, belki artı bile açar:([/QUOTE]
[QUOTE=V.O.B;118283]500 puan biraz abartılı olmamışmı acaba?[/QUOTE]
dünki açılışı tahmin edebilirmiydik.
[quote=traderx;118282]günaydın, günaydın,
sayın leblebi çok iyimermisin diyeyim çok kötümsermi bilmiyom ama 500 puan eksi açmaz tamam dowu basmışlar ama en fazla 100-200 puan düşer, belki artı bile açar:([/quote]
Eğer DOW a bakıyorsak ben dedikleinizi anlamadım gerçekten.. Bizim kapanışımıza göre DOW daha yukarıda kapattı. FDJ minnacık bir ekside..Yani DOW a bakarak neden eksi açmamız gerektiğini hakikaten anlamadım. Han %4 artıya çıkıp sonra %2 artı kapatsa, dönüş sinyali olduğu için falan denebilir ama, en yükseğe göre ciddi bir geri geliş de olmadı..kIsayım işime gelir ayrı konu ama ben eksi açacağını sanmıyorum..Hatta 150-200 artı açar..Kapanışı bilmem tabi
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
Dün işlerim dolayısla cıkmak zorunda kaldım Sistem 13.10 sat vermiş 45,200 den sonraki sinyal ise 15,10 da 45,050 den Al olarak gelmiş toplam 900-950 puan civarı kar etmiş ama biz dışarıda olduğumuzdan avucumuzu yaladık ,Arkadaşlar Sistem ne derse o olmalı histem ile iş yapmamalıyız
günaydın arkadaşlar bereketli bir gün olur inşallah
FDAX 5142 KAPANIŞ DEGER-son deger5121=-21=-0.41
45.800-200=45.600 dün geceki kapanışa göre açılışta nasıl açacagınıda hesaplarız.