Herkese günaydın. Bol, bereketli kazançlar...:D:::
Printable View
Herkese günaydın. Bol, bereketli kazançlar...:D:::
japonya açılışa göre eksi kapattı.tepeden dönüş işaretide olabilir.
[QUOTE=Astatin;118285]Eğer DOW a bakıyorsak ben dedikleinizi anlamadım gerçekten.. Bizim kapanışımıza göre DOW daha yukarıda kapattı. FDJ minnacık bir ekside..Yani DOW a bakarak neden eksi açmamız gerektiğini hakikaten anlamadım. Han %4 artıya çıkıp sonra %2 artı kapatsa, dönüş sinyali olduğu için falan denebilir ama, en yükseğe göre ciddi bir geri geliş de olmadı..kIsayım işime gelir ayrı konu ama ben eksi açacağını sanmıyorum..Hatta 150-200 artı açar..Kapanışı bilmem tabi[/QUOTE]
doğru ama bu vop genelde en son durumu fiyatlıyor,
mesela dow dün %2 düşmüş olsaydı, ve fdji dibe göre sabah %1 yukarda olsa ben 100-200 puan yukarı açacağını tahmin ederdim tutar tutmaz orası ayrı:D
son tahlilde yazdıklarıma bende inanmamaya başladım:::
100-200 puan artı açacaz gibi.
[quote=Leblebi;118291]japonya açılışa göre eksi kapattı.tepeden dönüş işaretide olabilir.[/quote]
Histem iş başında değilmi nasıl aklımız bulanıyor ,Een tepeden shortlamak işimize gelir ,ama ya short olmazsa piyasa o zaman biz mort oluruz ,Lütfen sistemlerimize uyalım bu ........ sizlere para kaptırmayalım 150 - 200 puan az alalım ama sistemli olsun
Günaydın açılış 45600-45700(tabi son dakisada fdowu almaslarsa) sonra dünkü senaryonun aynısı olur gibi
Adamlar dünyayı carpmak icin neler yapıyor hep beraber yaşayarak görüyoruz .boks..dng
45600 den kısalar kapandı, şimdi evden çıkacam izmirin sıcağında dışarda işim var öğleden sonra yetişirsem seansa evden devam ederim, her arkadaşa teker teker bol kazançlar:)
[quote=Leblebi;118289]FDAX 5142 KAPANIŞ DEGER-son deger5121=-21=-0.41
45.800-200=45.600 dün geceki kapanışa göre açılışta nasıl açacagınıda hesaplarız.[/quote]
FDAX hesabına bakıyosan ayrı..biz DOW a baktıydık :) gebersin işallah
[QUOTE=clark;118294]Günaydın açılış 45600-45700(tabi son dakisada fdowu almaslarsa) sonra dünkü senaryonun aynısı olur gibi[/QUOTE]
açılış tuttu şimdi dünkü senaryoya göre önce düşmemiz lazım sonra 47 bine ralli
unuttunuz mu biz öncü borsayız,bugün biz düşeceğizki akşamada dow düşşün...
günaydın,kolay gelsin,başarılar..
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler