-
[QUOTE=SEYYAH;118333]düşmez ya boşuna heyecan yapmayın SHORT lar...2,5 aydır ne zaman düştük ki?
yinede umut fakirin ekmekği misali bekliyoz.
düşün artık be domates kırmızısı olsun o da yetmez kan kırmızısı olsun o da yetmez gül kırmızısı olsun!
kırmızı olsunda nasıl olursa olsun![/QUOTE]
herkes sizin gibi düşünmeye başladıgı zaman düşer ,demekki hala düşer diyenlerin sayısı az degil .
-
[quote=SEYYAH;118338]güzel bir çözüm aslında ben düşünmemiştim fekat bu SHORT'ları paraya çevirmez ki üüü
allah canını almasın bula bula bunu mu buldun?[/quote]
üstüne varma, ANNA şutlamış FX ciyi laf aramızda..hatta kötü yola düşmüş diyenlerde var...şşşşş fx ci duymasın ayıp olur
-
[QUOTE=SEYYAH;118338]güzel bir çözüm aslında ben düşünmemiştim fekat bu SHORT'ları paraya çevirmez ki üüü
allah canını almasın bula bula bunu mu buldun?[/QUOTE]
::: e ozaman van münüt ... :(
-
45.600 önemli bir seviye gibi her iki tarafada çalışır.
-
[quote=fXci;118341]::: e ozaman van münüt ... :([/quote]
van minüt,van umut falan diyerekten küpü dolduruyon haa sende az değilsin .brv
-
[QUOTE=SEYYAH;118333]düşmez ya boşuna heyecan yapmayın SHORT lar...2,5 aydır ne zaman düştük ki?
yinede umut fakirin ekmekği misali bekliyoz.
düşün artık be domates kırmızısı olsun o da yetmez kan kırmızısı olsun o da yetmez gül kırmızısı olsun!
kırmızı olsunda nasıl olursa olsun![/QUOTE]
Hehehe bu piyasanın ne alı al, ne moru mor...
Amanını mor goyuuun meeeler geliiir
APSD bu düşüş kar satışı diyor.
-
-
[QUOTE=clark;118339]herkes sizin gibi düşünmeye başladıgı zaman düşer ,demekki hala düşer diyenlerin sayısı az degil .[/QUOTE]
Burası yükseldikçe de bu sayı giderek artıyor. Bir yerde haklı çıkacaklar ama kimbilir ne zaman.
-
[quote=VOBiX;118346]Burası yükseldikçe de bu sayı giderek artıyor. Bir yerde haklı çıkacaklar ama kimbilir ne zaman.[/quote]
şşş en az 50000, 50000 den önce durmaz...ooo öldürür vobix..senin birlğe teslim ne zaman vobx
-
Jerfin, dolarlar sağlam yerde duruyo merak etme demiştim.
ama sen yine de maliyet düşürme tradeleri yap bence.
bi sorti çekebilirler. 6g tadında. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
-
-
[QUOTE=SEYYAH;118343]van minüt,van umut falan diyerekten küpü dolduruyon haa sende az değilsin .brv[/QUOTE]
Anna çokh yıprattı be seyyah.. ben böyle gız görmedim gayri... toparlanmak uzun sürecek gibin... tabü başarabilirsemg