-
KAP : CBS PRINTAS BASKI MUREKKEPLERI VE GERECLERI SAN. A.S. / PRTAS [] 02.06.2009 10:19:28
KAP : CBS PRINTAS BASKI MUREKKEPLERI VE GERECLERI SAN. A.S. / PRTAS [] 02.06.2009 10:19:28
AYLIK BILDIRIM
---------------------------------------------------------------------------------------------
CBS PRINTAS A.S.'NIN 01/01/2009 -30/04/2009 DONEMINE ILISKIN AYLIK BILDIRIM ILISIKTE VERILMISTIR.
---------------------------------------------------------------------------------------------
BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
[URL]http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=84421[/URL]
bu KAP olayıı yeni çıktı biliyorsunuz, kamuyu aydınlatma platformu ndan geliyo bu açıklamalar artık..ama bence kurumun kendi isminde bile manipültif bir ruh var...KAP, kap götür, kaçırma bu fırsatı der gibi geliyor bana....yol verme dalaşı yüzünden birbirlerini öldüren insanların ve hatta onların ailelerininde çatışmaya katılıp can kaybını arttırmaya devam edebildiği bir ülkede, bu zeka seviyesine sahip insanların yaşadığı bu ülkede, bu tip insanlar bu metni de şöyle algılayabilir...
KAP ÇBSPRİNTAŞ'ı!!!!!! Hemde devletten gelmiş olum tiyo garantidir bu!!!!!!!! puaahahh
-
bu EFG deLilerini kım kızdırdı yine
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;118352]bu EFG deLilerini kım kızdırdı yine[/QUOTE]
yok yuaw gızmamıştır belkim van münütlük gecelerin adamı olama mı?
-
250 den bır adet uzun, fantastik,
düzeltme bitti hadi herkes evıne...
-
fx ci kardeşim derinlik versende önümüzü görsek teşekkürler.
-
YAVUZHAN'ım ayrışıyomusun nedir :)
-
[QUOTE=Astatin;118345]tolarıalıyolay[/QUOTE]
Gelişmekte olan her ülkede alıyolay sadece bizde deeel.
-
45350 short sistem sööledi! 45000 e alış girdim 350 point yeter!
-
[quote=AMON RA;118358]45350 short sistem sööledi![/quote]
sistemler AL da olmalı dostum
-
45450--45150 arası ne tarafa kırılırsa o tarafa hareket hızlanabilir...[
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;118359]sistemler AL da olmalı dostum[/QUOTE]
Yeni sistemimin sinyali uymak lazım!
-
selçuklu nirdesin? Bak gıldırgıcık hisseler tavan olmuş.
Rallinin son turuna mı girdik? Su sesi geliyor mu?