-
[quote=Astatin;352203]en klasiğinden TA...indikler poha sariyi...tek gıllandığım nokta indiklerin poha sardığı dönemde hacmin çok az olması....amam yine de 83400 atlında gapanış olursa bugün ben graşik bir gelecek beklerim günlükte..
[IMG]http://i56.tinypic.com/2dqm5ms.png[/IMG][/quote]
[SIZE=4][COLOR=red]NNOOOOLTTTİİİİİİİİİİİİİİ[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black](Özlemişim beaaahh)[/COLOR]
-
pupusal durumlar oluştu, entler dikkat etsin :..:
-
[quote=Astatin;352485]83400 altında günlük kapanış benim için yeterli bir afrodizyak olacaktır...dünden galanlar ve tazelerle [COLOR=Red]7K[/COLOR] ile şort devam..ENT ler yine savaşa gidiyor...belki de son savaşlarına..heheheh[/quote]
7000 poz kısa mı var patron, maşallahın var...:..:
-
[quote=aslan;352487]pupusal durumlar oluştu, entler dikkat etsin :..:[/quote]
ahada şimdi aklımdan şu geçiyordu.... 15 dklıkda pupular var, eskiden olsa gayatron derdi, ama şimdi aslan der diye..anında image...hemen loto oynayayım ben... 15 banko:::
-
[quote=Sekube;352489]7000 bin poz kısa mı var patron, maşallahın var...:..:[/quote]
abi istersen ona 7 bin veya 7000 diyelim:..: 7000 bin olunca inandırıcı olmaz:..::..:
-
[quote=Astatin;352491]abi istersen ona 7 bin veya 7000 diyelim:..: 7000 bin olunca inandırıcı olmaz:..::..:[/quote]
Tam düzelttim yakalamışsın patron...:)
-
[QUOTE=Astatin;352490]ahada şimdi aklımdan şu geçiyordu.... 15 dklıkda pupular var, eskiden olsa gayatron derdi, ama şimdi aslan der diye..anında image...hemen loto oynayayım ben... 15 banko:::[/QUOTE]
gayatron artık kozaa'cı oldu 10-15 nereden satar bilmem :..:
-
[quote=Astatin;352491]abi istersen ona 7 bin veya 7000 diyelim:..: 7000 bin olunca inandırıcı olmaz:..::..:[/quote]
Aste,
"Aracı kurum" mu aldın??:..:
-
iki gündür sabancı operasyon yapıyor, bu vade kısalıp haziran vade uzuyor diyesim var :p
-
Gazoz içerken söylemiş olabilir , patron. On yüz bin milyon baloncuk gibi;)
Ama bize [B][U]ilaçsız[/U][/B] gazoz ısmarlamadı. Ayb oluyor.:::
-
[quote=excali;352494]Aste,
"Aracı kurum" mu aldın??:..:[/quote]
Yok..Önce sistem sattım 3 tane...sonra o parayla daha iyi bir sistem satın aldım:D:D
Alırken kazanmak veya satarken kazanmak ikilemini yıktım..hem alırken hem satarken kazandım...heheheh
-
[quote=Astatin;352497]Yok..Önce sistem sattım 3 tane...sonra o parayla daha iyi bir sistem satın aldım:D:D
Alırken kazanmak veya satarken kazanmak ikilemini yıktım..hem alırken hem satarken kazandım...heheheh[/quote]
Aste ,
Aracı kurumundaki Sıtratecistin kim? "Di cey tiyesto" mu??