kedinin kaç canı kaldı sayan var mı :D
Printable View
kedinin kaç canı kaldı sayan var mı :D
[QUOTE=selçuklu;249049]375 ort short cover ve full flat ... trade al verdi ... don gömlek flat .. bereketli sinyaldi .. :o:D:D[/QUOTE]
patron sen sınyalden once ortaya cıkıyosun :) once pozu alıyosun sonra sınyal senın dedıgını haklı buluyo buı sıralar :)) allah devamını getırsın.. .brv.brv.brv
sen 450 den sat dedıgınde benım sıstem yok abı ole sey dıye ınat edıp durdu.. sat verdıgınde de 750 deydı :)
[quote=unlimitted;249069]kedinin kaç canı kaldı sayan var mı :D[/quote]
patron kedinin 52 si bile çıktı bu başka kedi yada hortladı kerata :D
short sinyal etkisi zayıf kaldı..
kuvvetle muhtemel badem olacak ve yeniden long olacak günün 2.yarısında..
iştah bariz şekilde yukarı..
anayasa mahkemesi kararı ile silkeleme yapmış olabilir pala..
bu arada 67800 oldu stop seviyesi ( 67350 shortların )
[quote=YAVUZHAN;249071]patron kedinin 52 si bile çıktı bu başka kedi yada hortladı kerata :D[/quote]
bir zamanlar bir arkadaşa benim göstergelerimle ilgili mesajlarımın tamamında ortak bir yön var, nedir bulabilir misin demiştim.
arkadaş baktıııı, baktı hepsi farklı seviyelerden farklı yönlerde olduğundan bulamadı.
dedim ki o arkadaşa, ben nereden tepecek/çökecek dediysem, belki oradan hemen tepmedi, ama söylediğim noktaya mutlaka geri geldi...
baktığım göstergelerimi bu yüzden seviyorum.
göstergelerim 67.550den tepecek demişlerdi.
piyasayı indirdiler 67.075'e. hem de çok sert şekilde ve ağır satışlarla.
açık söyleyeyim bu kez kalkmasını ben de beklemiyordum.
ama yine 550ye geldi.
bugüne kadar bu durumun istisnası olmadı. :)
[quote=unlimitted;249077]bir zamanlar bir arkadaşa benim göstergelerimle ilgili mesajlarımın tamamında ortak bir yön var, nedir bulabilir misin demiştim.
arkadaş baktıııı, baktı hepsi farklı seviyelerden farklı yönlerde olduğundan bulamadı.
dedim ki o arkadaşa, ben nereden tepecek/çökecek dediysem, belki oradan hemen tepmedi, ama söylediğim noktaya mutlaka geri geldi...
baktığım göstergelerimi bu yüzden seviyorum.
göstergelerim 67.550den tepecek demişlerdi.
piyasayı indirdiler 67.075'e. hem de çok sert şekilde ve ağır satışlarla.
açık söyleyeyim bu kez kalkmasını ben de beklemiyordum.
ama yine 550ye geldi.
bugüne kadar bu durumun istisnası olmadı. :)[/quote]
güzel bir özellik patron.seni ve göstergelerini tebrik ediyor,başarılarınızın devamını diliyorum :::
maşallah ! ;)
[quote=YAVUZHAN;249079]güzel bir özellik patron.seni ve göstergelerini tebrik ediyor,başarılarınızın devamını diliyorum :::
maşallah ! ;)[/quote]
eyvallah abi.
yalnız bir kere patlarsa çok pis patlayacak.
güzelliğinin yanında tehlikeli de.
düşünsene, kalkacak dedim, indirdiler 500 puan daha.
ben "nasıl olsa istisna olmadı, kaldırırlar" diyerek pozda otursam...
ve kaldıramazlarsa....
oy ki ne oy...:D
[quote=unlimitted;249080]eyvallah abi.
yalnız bir kere patlarsa çok pis patlayacak.
güzelliğinin yanında tehlikeli de.
düşünsene, kalkacak dedim, indirdiler 500 puan daha.
ben "nasıl olsa istisna olmadı, kaldırırlar" diyerek pozda otursam...
ve kaldıramazlarsa....
oy ki ne oy...:D[/quote]
her güzelin bi kusuru hesabı patron :..:
short pozisyondaki arkadaşların dikkate alması gerekebilir. 9855 üzeri fdow için olumlu demektir.
[IMG]http://i50.tinypic.com/14v30hw.png[/IMG]
trade al verdi uzadım 450 long ..... istop trade sat signal .. üvvvvvvv ..trend siistemler satta ama .. bakalım kısmet .. hayırlısı ..
bir önceki mesajımda turuncu renk kesikli çizgi, dow için aylık 2. destek noktasıdır.
ilk denemede kırması zordu, kıramadı gibi görünüyor.
67075 en düşük olarak korunursa yine yukarı dönecek gibi..
yeni en düşük satışları devam ettirir..
stop 725 e geldi..
long devam .. durum aynı trend satta (ala yaklaştı ) .. trade alda .. .
saraylı abi pivot kaçta abi ... öğrenebilirmiyim .. ?
[quote=selçuklu;249113]saraylı abi pivot kaçta abi ... öğrenebilirmiyim .. ?[/quote]
pivot:67.825
ema55: 67.639
[QUOTE=saraylı;249124]pivot:67.825
ema55: 67.639[/QUOTE]
üvvv .. kritik yerelerdeyiz abi o zaman ... :o:o
stop ve flat..
long sinyal bekleniyor..
dünkü ve bugünkü 2 şip-şak sinyalinin total kaybı 275 + 375 = 650 points :(
Superonline fibernet kullanan var mi , memnun mu acaba ?
Gecmek istemekle birlikte bazi tereddutlerim var, kullanıcı gorusleri onemli.
(Vob disi bir konu icin topiği mesgul ettiğim icin mazur gorun ancak hemen herkes burda oldugu icin baska yerde goren olmuyor)
67950-68150-68400 kısa vadeli direnç seviyeleri..
69100 ve 69500 seviyelerine erişilmesi olumluluğu orta vadeye taşıyabilir ve orta vadede önemli seviyeler..
15:15 67775 bar kapanışıyla şip-şak 5 yeniden long ta..
üvvv .. golu atak yavızhan patron ... long devam .. trendler hala satta ama .. onlarda al versin arkaya yaslanacam .. saraylı abi bizi belki 80000 e götürür ..
[quote=selçuklu;249160]üvvv .. golu atak yavızhan patron ... long devam .. trendler hala satta ama .. onlarda al versin arkaya yaslanacam .. saraylı abi bizi belki 80000 e götürür ..[/quote]
kalıcı bi trend oluşamıyor patron,oynaklık limitlerde..
zor piyasa..
[quote=YAVUZHAN;249181]kalıcı bi trend oluşamıyor patron,oynaklık limitlerde..
zor piyasa..[/quote]
sadece vob için değil.
foreks piyasalarında işlem yaptığım 3 senenin en zor ayını geçiriyorum desem kesinlikle abartmış olmam.
resmen pozisyonda oturmayın 50 pip aldığınızda kapanın diyor piyasalar...
kapattım full flat ... trade satta .. trendlerde al veremedi daha .. vay anasını .. üçlü satta yani ..
[quote=Kanaatkar;249137]Superonline fibernet kullanan var mi , memnun mu acaba ?
Gecmek istemekle birlikte bazi tereddutlerim var, kullanıcı gorusleri onemli.
(Vob disi bir konu icin topiği mesgul ettiğim icin mazur gorun ancak hemen herkes burda oldugu icin baska yerde goren olmuyor)[/quote]
ben bursa'da oturuyorum ve şimdilik sadece bir bölgede var ve o bölgede oturan arkadaşımda yaklaşık 1 yıl önce kullanmıştım çok iyi ve hızlı olduğunu söyleyebilirim, benim oturduğum bölgeye gelir gelmez alacağım. hız konusunda şu an için en iyisi zaten forum sitelerinde de benzer ifadeler görürsünüz.
67,175ten kaldıra kaldıra gelen pela, eğer aşağı gidecekse, peşine takılan şortçuları dökmek için 68 üzerine neden atmadı da 67,975'ten döndü düşünüp duruyorum...:cool:
[quote=unlimitted;249195]67,175ten kaldıra kaldıra gelen pela, eğer aşağı gidecekse, peşine takılan şortçuları dökmek için 68 üzerine neden atmadı da 67,975'ten döndü düşünüp duruyorum...:cool:[/quote]
beyin jimnastiği yaptırmak için desek:::
[quote=ordi;249201]beyin jimnastiği yaptırmak için desek:::[/quote]
benim beynime yaptırdığı kesin :..:
[quote=ordi;249201]beyin jimnastiği yaptırmak için desek:::[/quote]
uzayıp gider bu; beyin fırtınası için, ky,nin beynini çorba etmek etmek için.boks., algıları folofolloş etmek içün,.kom long olanlara teprik koymak için, :p paladır bu napsa yeridir:..:
Topik takipçileri olarak istediğimiz sayfayi refresh ettiğimizde son yazilan gonderiyi goruntulemek bunla ilgili bir soruda gelmişti forumda, buyrun asağidaki linki sık kullananlara kaydedin DAYTRADER topiğinde son yazilan iletiye aciyor.Sık kullanilanlarda baglantilar klasorunun icine kaydedin adres cubugunun altinda tek tiklamayla acilir.
İnternet explorer da gorunum > Arac cubuklari >Baglantilar secili olmalidir.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=5506[/URL]
Linkin saglikli calişmasi icin bir ust satirdaki link üzerinde sag klik kısayol kopyala yapılmasi gerekliyor.
trade al verdi longşayne oldum .. istop trade sat signal ...
hehhe ..amma kasıntı piyasa ... .kasılmaktan çatlayacak .. üvvvv ..
50 poıinte istop dahada poz açmam heralde bugün ... 3 lü sistematik satta şuan ...
pala gece poz riski almayana seans içi para vermemeye yemin etmiş bugün..
öğlen gönderdiğim grafikteki aylık 2. desteğine 3. kez değdi fdow ve yine tepti.
4'ü denerse, bence kırar.
ama denerse...
[IMG]http://i46.tinypic.com/21bvnna.jpg[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;249298]pala gece poz riski almayana seans içi para vermemeye yemin etmiş bugün..[/quote]
aynen katılıyorum.
kıpırdayanı öpüyor...zaten koca günü (belki öğlen tatilindeki 1 saat hariç) 200 puanda geçirdi denebilir.
dowun da bizden aşağı kalır yanı yok.
15 dakikalık barlarda, 40 puan aşağı ve yukarı yaptığı oluyor.
kıvırmayı sevdi global pela...:D
iyi akşamlar..
Geceye mecburi uzun sistem alda kapadı
Cümleten iyi akşamlar