Allah bizi sadece indkatörlere bakan sistemlerden korusun..mondiyo..mortal kombat gibi:D
Printable View
Allah bizi sadece indkatörlere bakan sistemlerden korusun..mondiyo..mortal kombat gibi:D
[quote=Astatin;409633]dün fed ci YELLEN, şortcular aleyhine yellenmiş... Yellen in yellenmesi bu kadar etkiliyorsa Börni nin ki surata s***ak gibi olabilir..ama acaba hangi tarafın suratına s*****k..ehuhe..üw[/quote]
eskiden sadece başkanın adını bilirdik..şimdi fed eyalet temsilcilerinin bilr adını bilyoruz...elemanlar meşhur olmak için başkanın konuşmasını beklemeyip önceden atraksiyon yapoorr gibi
[quote=Astatin;409649]Allah bizi sadece indkatörlere bakan sistemlerden korusun..mondiyo..mortal kombat gibi:D[/quote]
:D:D::::..: Allah iyiliğini versin asti
[quote=flexy;409654]:D:D::::..: Allah iyiliğini versin asti[/quote]
taban olur muyuz fileksi niki seksi...:D %1.8 eksi kapanış ımut ediyorum... acil para lazım
gorkmuyorum dersem yalan olur..uwwwww
[quote=Astatin;409655]taban olur muyuz fileksi niki seksi...:D %1.8 eksi kapanış ımut ediyorum... acil para lazım[/quote]
Şu an olana bakıyorum patron.Piyasa öngörü öğütme makinası gibi oldu :..:
bi deneyek..
"Now on the way"
[img]http://www.connaughtoncontractors.com/images/machines/826cbig.jpg[/img]
Bu tekerlekler ,patlar mı??
Taban olur mu dow acaba
Bernanke longculara yellense, Selçuklu gral gelse 20000 hedefli bir VOB saysa, Dow taban olsa, Cicişler Türkiye'den kovulsa..........
Abooo. Gold'a ne olmuş öyle!!!(1589$)
[quote=Astatin;409779]Bernanke longculara yellense, Selçuklu gral gelse 20000 hedefli bir VOB saysa, Dow taban olsa, Cicişler Türkiye'den kovulsa..........[/quote]
ya suyundan yohmi suyundan...:..:.dng
[quote=obsidyen;409821]ya suyundan yohmi suyundan...:..:.dng[/quote]
Selam sana ey şanlı ceday:D:D Suyu bugün VOB da inşallah..
[quote=Astatin;407909]fink ebaut det... biri USDTRY haftalık..Öbürü FDJR/X30yvade haftalık... iyi bakın iyi..çok şey söylüyor.....
[IMG]http://i47.tinypic.com/opo9xw.png[/IMG][/quote]
[IMG]http://i48.tinypic.com/k44m0.png[/IMG]
Güncelleme...Bugün ve önümüzdeki hafta mihim...haftalık graflarda üst boll band direncine takılma sonrası dinlenme bitti.. artık kararını verecek..üst boll banda yapışıp çiftleşecek mi yoksa alt bandın peşine mi düşecek.. bakacaguz
Son iki haftaki geceye şort girdiğim ve ertesi gün eksi gap olan günlerde hemen kar aldım..sonra daha da düştü ama sonra çok daha çıktı..bu kez gap ı almayayım diyorum..bakalım ne olacak..ühühü
NUNU suyla tirendlaynıyla bu bir ED olmalı...endebil scenario live..7 oldu ama 11 de olabiliyodu galiba...11 olmasın ayıp valla..bu kadar nunu ya filan 11 olmaması lazım..uwwwwww
[quote=Astatin;409826]
Güncelleme...Bugün ve önümüzdeki hafta mihim...haftalık graflarda üst boll band direncine takılma sonrası dinlenme bitti.. artık kararını verecek..üst boll banda yapışıp çiftleşecek mi yoksa alt bandın peşine mi düşecek.. bakacaguz[/quote]
biri çiftleşsin mutlu olsun...diğeri alt boll kovalasın yorulsun beter olsunn...:p:p.dng
uzun bacaklıları görmek istiimmm...uzun daha uzun öküz görsün de komplexe ve de strese girsin....hihihihi...:D.dng
öküz sinirle toz bıraktı geride ya bakalım toz mu yohsa nedir...belli olacak emme zamana ihtiyaç vardır onun için AGA...:mad::mad:
[B]Pozitif-negatif ayrılma ya da ayırma palavrası... [/B]
yaw amerika,avrupa asya kan gövdeyi götürüyo...neymiş biz negatif ayrılıyomuşuz..ulen sen kendin pişir kendin ye mi yapıyosun yohsa ihracat ve ithalatı uzaylılarla mı ilişkili hangi gezegendesin de seni negatif ayırıyorlar...Hadji...böyle palavra duymadım yawf...ama teprik ederim palavracıları neler buluyolar...devamı nı bekliyoruz...hihihihihihi...:..::D:::.dng
doktor dedi ki ne yerse yesin...hihihiih....dng
[quote=obsidyen;409862]biri çiftleşsin mutlu olsun...diğeri alt boll kovalasın yorulsun beter olsunn...:p:p.dng[/quote]
:D bu açıdan bakmamıştım..doğru diyorsun:D
Zati BES fonlarım USDTRY tahvilde long, VOB30 larım şort...:D USDTRY üst boll band ile çiftleşsin...aslan misali:D:D VOB30 da alt bandın peşine takılsın (amma FDJR/X30yvade grafında ise bu üst bandla çiftleşmeye denk geliyor..ehuehue)
saati yine 5 yaptim, uwww...
ayvanttubi endebiled....
[quote=nunu;409901]saati yine 5 yaptim, uwww...[/quote]
teprik ederim...ne zorun vardı.boks.
[quote=obsidyen;409821]ya suyundan yohmi suyundan...:..:.dng[/quote]
Ne suyu? ŞELALE SUYU mu? .dng
vaaay. Gececi nuni....dng
endekse graflarla saldırınca işe yaramıyor..bi de garan a saldıralım bakalım ne olcek.. 6.26 altında saatlik gapanış hoş olur..foşş olur
[quote=Astatin;409906]teprik ederim...ne zorun vardı.boks.[/quote]
NUNitron cevap yazmadığına göre 5 i etmiş ama 5.15 iedememiş.boks.:::
Opsivan gurtar bizi
hacme bak arkadaş yaw..ne spot ne vob..tık yok..PALA cicişlere misafir mi oldu acaba
[quote=Astatin;409834]Son iki haftaki geceye şort girdiğim ve ertesi gün eksi gap olan günlerde hemen kar aldım..sonra daha da düştü ama sonra çok daha çıktı..bu kez gap ı almayayım diyorum..bakalım ne olacak..ühühü[/quote]
heheh..ula endekste yine aynısı oldu ama biz armut topladık... diğer yandan pala bu kadar da göstere göstere tobo yapılır mı lebron..üw
[quote=Astatin;409931]Opsivan gurtar bizi[/quote]
patron ben, o ne wave sayiiyim...durum lebronic dir...o zaman dur.. selçuklu abime saydıralım üüvvwvv hihihihihihiiiiii...:::.brv.dng
itkici ortodox lar seyrede dursun...bizim o ne wave göre durum...ula X idi B idi X idi B idi diyem gidiyiii...zaman daraliyi X olursa elma toplanır B olursa armut...;)..bende gelip çöplerini toplarım...:(:o.dng
[quote=obsidyen;409942]itkici ortodox lar seyrede dursun...bizim o ne wave göre durum...ula X idi B idi X idi B idi diyem gidiyiii...zaman daraliyi X olursa elma toplanır B olursa armut...;)..bende gelip çöplerini toplarım...:(:o.dng[/quote]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=3s1z61vtmo0&feature=related[/URL]
Dink doooonk... Sıkışmayı yukarı kırdı...
fantastic bombastic
deyim ki bu öküz benim inadıma yapayiii...ben yazdıkça öküz eyice öküzleşiyo yawf...:..::..:
way high one way..:D.dng.dng
[quote=obsidyen;410005]deyim ki bu öküz benim inadıma yapayiii...ben yazdıkça öküz eyice öküzleşiyo yawf...:..::..:
way high one way..:D.dng.dng[/quote]
opsi wan, şöyle bir graif yapsan bize de ewswl önümüzü görsek be hadji... sabah gapi yine alsak eyi olacaymış..:o tek aksiyonum 68300 şort kavır ve 68925 reşort...bir akşam daha deneyek..üwwwwwwwwww.. ki gidşat o tazeler patlayacak gibi der
nuni uyanmadı mı daha??.dng
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=A5c0X4MW_zE[/URL]