[quote=YAVUZHAN;118365]ayrışmıyorum,kıpraşmıyorum far tutulmuş tavşan gibiyim öle duruyorum,kal geldi,getirdiler yani :)
bi ayrıştım 250 points haşırt..
bi daha ayrışsam 46 bin de alıcaz soluğu ..[/quote]
aman abi ayrışma o zaman dur öylece :)
Printable View
[quote=YAVUZHAN;118365]ayrışmıyorum,kıpraşmıyorum far tutulmuş tavşan gibiyim öle duruyorum,kal geldi,getirdiler yani :)
bi ayrıştım 250 points haşırt..
bi daha ayrışsam 46 bin de alıcaz soluğu ..[/quote]
aman abi ayrışma o zaman dur öylece :)
[QUOTE=barlas_ss;118372]arkadaşlar, herkese merhabalar.. yakalşık iki aydır formu takip ediyorum bugüne kadar herhangi birşey yazmamıştım.. canım sıkkın bugünlerde o yüzden yazmak istedim ben de.. herneyse herkese bol kazançlar dilerim...[/QUOTE]
yaz abi deşarj ol.. hepimiz yanındayız merak etme.
[QUOTE=YAVUZHAN;118371]hayırlı olsun,tabanı düz bassın :)[/QUOTE]
AMİİİNNNNNN! Bundan böyle düşünmek yok! Mal gibi sinyal takip edecem sinyal ne derse o olacak! Düşününce dürtüklüyorlar!
[quote=adalı54;118370]Dostum sistemini devreye aldın galiba .brv[/quote]
basit bi sistem ıkıncı haftasında test aşamasında o yuzden fLat takılıyordum sabah bi kaç işlem yaptım 45700 short 350 flat 300 den long deniyoruz sermaye bitmesin az az yontucam arrtık :rolleyes:
her alışa satış geliyor stopum 45.000 de duruyor.
[quote=SaNCaKTaR;118367]sıfır km hayırLı olsun bol ve BereketLi kazançlar sağlarsın inşallah arada yaz da dostum +.[/quote]
AMON RA;
Sıfır km sistemin oldu he..kaç vites seninki (kaç çeşit sinyal üretiyo 2 mi 4 mü), hangi renklerde yakıyo okları (yeşil, kırmızı mı, yoksa atraksiyonmu yaptın), coupe mi- sedan mı (çok mu az mı sinyal üretiyo), Formula1 ayarımı Nascar Ayarımı (zararlı kazalı sinyal sayısı az mı çok mu):cool::cool::cool:
Digiturkte benim gibi sadece lig tv izleyen varsa bende bir tavsiye, uyeliğinizi 2 ay dondurabiliyorsunuz. Ben az önce dondurdum, 3 Ağustosta açılacak üyeliğim. Boşu boşuna 2 ay digiturke para vermekten kurtuldum :) Çanağı da Türksata cevirdim...
bu seferde 45.575 den satış geldi.
sistem ala girdi 500 de stop ladık
[quote=fXci;118376]yaz abi deşarj ol.. hepimiz yanındayız merak etme.[/quote]
saol eksik olma.. benim birader Baybars da bozma moralini diyor ya bakalım..
dax yesil, nasdaq yesil, sp ve dow da elı kulağında,
yine yeşillendi zeytın dalları,
uzaya kadar cıkacak sankı, bir gun cok fena can yakacaklar ama allah ky yı bu dümbeleklerın şerrinden korusun.
Yazın kardesim yazın, sadece izlemeyin. Biz de can sıkıntısından yazıyoruz yoksa bi b.k bildiğimizden değil. Gap Manyağı olarak değiştiricem nickimi yakında...