[QUOTE=marakes;118417]ayda 7000 puanı yetiremiycek adam benim için tanımsızdır zaten..[/QUOTE]
Bunu anlamadım.
Printable View
[QUOTE=marakes;118417]ayda 7000 puanı yetiremiycek adam benim için tanımsızdır zaten..[/QUOTE]
Bunu anlamadım.
[QUOTE=Astatin;118420]sen yinede son kontroller ve çekap için bana gönder formülü :) bana güvenmiyosan VOBIX e gönder..yalnız uyarayım..oooo öldürür VOBIX..namı diğer tokoba....:D[/QUOTE] yüksek ateşi olsun hemen yollarım.domuz gribi olabilir.lelele
[quote=Astatin;118414]YAVUZHAN,
Bana ayrışıyosun gibi geldi ama..du bakalım[/quote]
valla bildin..
ayrıştım 45525 den :)
[quote=AMON RA;118423]Bunu anlamadım.[/quote]
yukarda abka abi yazmıs 20 ayda 153 bn vermıs bu sistem bu bana ömür boyu yeter die..kabaca aylık 7500 lere gelıyo ona ıstınaden dedim..ayda 7000 su durumda %175 artıs bomba gibi rakam onu demek istedim..:)
evet poz kapattrdıkları belli oldu şmdilik..ama şimdi de yeni poz açanlar gelmeye başladı
[QUOTE=marakes;118426]yukarda abka abi yazmıs 20 ayda 153 bn vermıs bu sistem bu bana ömür boyu yeter die..kabaca aylık 7500 lere gelıyo ona ıstınaden dedim..ayda 7000 su durumda %175 artıs bomba gibi rakam onu demek istedim..:)[/QUOTE]
Şimdi anladım teşekkürler marakes!
bu arada dikkat ettniz mi blmem ama efg agustos vadede short ta poz alıyo..
Negatif uyumsuzluk artışı iyice belirginleşti AMON RA derki DÜŞÜŞ GELEYOOOO benim 350 shortlar 45000 de alışta bekler!
[quote=AMON RA;118428]Şimdi anladım teşekkürler marakes![/quote]
rica ederim..
flat oldum baskı hissettim üstümde.
[QUOTE=barlas_ss;118384]saol eksik olma.. benim birader Baybars da bozma moralini diyor ya bakalım..[/QUOTE]
Birader Baybars derken baybars_ss ise Baybars Sezen olmasın sakın sizin birader?
herkes; ''en kötü geride kaldı'' diyor..ben bunu ''agresif kısa zamanı yaklaşıyor'' olarak algıladım...
hisseler %100 yapmış,ondan sonra söylerler..garanti 2.00-2.50 arası iken söylesenize...garanti 1.80 den 4.04 e gelmiş...