bence gaza gelmemek lazım daha çok net bir al sinyali yok, satta yok maç ortada şu an.
Printable View
bence gaza gelmemek lazım daha çok net bir al sinyali yok, satta yok maç ortada şu an.
Geri sayfaları okiyim gelecem birazdan.Dax ve dow düne göre epey üstte biz de garan 88 e kadar vermişler.Bu borsa artmaz bence.Bu borsa toprağa bakıyor gözü.Baskı çok.En az olması gerekenden 500 puan alttayız.Dün45800 dük dow 8670 iken.Bugün 300 puan alttayız dow 35 puan daha üstte.Dokunmadan short devam.
belki bugün seansın son saatleri belkide dj e bağlı gap olarak çok pis babafingo operasyonu yapacaklar..bu kadar sıkışmanın sonu bum bum dur..acaba ne tarafa
[QUOTE=enorton;118463]Gidip intihar edeyim bari...[/QUOTE]
o nası söz lem dalga geçiyosun demi ?
çok pis vereckler diyeceğim şimdi,,4 kademe yukarıyapar en az...
[QUOTE=Astatin;118487]çok pis vereckler diyeceğim şimdi,,4 kademe yukarıyapar en az...[/QUOTE]
azcık desen hiçte kötü olmaz desem :::
[quote=fXci;118488]azcık desen hiçte kötü olmaz desem :::[/quote]
pis alacaklar
[QUOTE=Astatin;118481]pis veriolar don gömlek verebilirler :)[/QUOTE]
Hiç güleceğim yoktu Allah'ta seni güldürsün! Benim sistem 350 den short dedikten sonra 400 den stop etti ama eşşeklik bende uymadım long olması için 5 şarttan 4ü uygun yağni birşey eksik.
[QUOTE=Astatin;118489]pis alacaklar[/QUOTE]
ülem verecekler deycedin ya :::
[quote=fXci;118491]ülem verecekler deycedin ya :::[/quote]
olmazzz...:D:D ben kısayım ...bak şimdi en az 4 kademe basacaklar...PİS ALACAKLARRRRRRRR
425 şort devam ya kısalar için acele ettim ya bu dangalaklar fazla aldı piyasayı:::
[QUOTE=traderx;118469]şu anda 45500 deyiz eldeki veriye göre aşağıya gitmemiz lazım.[/QUOTE]
dediydim basacaklar diye:::